Toprak ve su burçlarının işleri kolaylaşıyor

6 Kasım perşembe gece yarısından sonra oluşan dolunayla beraber bu ayın en romantik ve en duygusal günlerini yaşayabiliriz. Dolunay her zaman olduğu gibi önceden ektiklerimizi biçme ve olayları sonuçlandırma fırsatı getiriyor. Ancak inatçı Boğa’da oluşan bu dolunayda değişiklik yapmak pek o kadar kolay olmayacak.

Yine de bu olumlu bir dolunay olduğundan, özellikle toprak ve su burçlarının işlerini kolaylaştıracak. Boğa, Başak ve Oğlaklar ardından Yengeç ve Balıklar rahat edecek. Akreplerin durumu biraz karışık, onlar her zaman olduğu gibi aşırı zıt uçlarda gezinebilir. Olayların nasıl sonuçlanacağı bu dolunayın öncesinden, bu zamana kadar olan gidişata bağlı olacak.

6 Kasım doğumlu Boğalar ile 7 Kasım doğumlu Akrepler bu dolunayın baş oyuncuları. Üstelik sadece dolunayın 3-4 günlük döneminde değil, tam bir yıl boyunca hayatlarında önemli meselelerini tamamlayabilir, bazılarını ise bitirmeye karar verebilir.

Dolunayda etkin kişiler ve devlet gibi büyük kurumlar yardımcı olacak, enerji seviyesi de yükselecek ancak beklenmedik, ani ve isyankar davranışlar ortamı gerginleştirebilir. En çok Koçlar ve yükseleni Koç olanlar kurulu düzene karşı çıkma eğiliminde olacak, dolunayın enerjisi onları tetikleyecek. Akrep ve Boğalarla ilişkileri her an alev alabilir. Özellikle 3 Nisan doğumlululara öfke kontrolü ve önemli kararlar verirken sağduyu her zamankinden çok lazım olacak.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

BU hafta önceliğiniz maddi konular olmalı zira dolunayın enerjisi para konularına odaklanıyor. Maaşınız ve diğer gelir kaynaklarınız, harcamalarınız, borçlarınız, varsa alacaklarınız mercek altında olacak ve çözüm bulmanız gerekecek. Büyük bir alışveriş, bir masraf veya önceden kararlaştırılan bir yatırımın ödemesi sizi zorlayabilir. Kariyerinizde ise çok güçlü bir pozisyonda olacak ve olayları siz yöneteceksiniz. Ancak aniden patlama ve kurallara isyan etme eğilimindesiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

BURCUNUZDA senede bir kez oluşan dolunayın enerjisi çok önemli bir konuya netlik kazandıracak ve hafta ortasında sonuçlanacak. Boğa burcu olarak değişime ve ani kararlara karşı çıkarsınız ancak gelişmek için rutinden çıkmalısınız. İş ya da özel hayattaki partneriniz sizi şaşırtacak bir davranışta bulunabilir. Kendi ihtiyaçlarınız ve onun talepleri arasında gidip gelebilirsiniz ama dolunayda öncelik sizin! Yurtdışı, seyahat, üniversite, mahkeme ya da medya bağlantılı bir alanda da üstünlük size ait olacak.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

DERİNLERE inmenin zamanı geldi! Dış dünyadan soyutlanıp biraz içe dönebilir ve kendinizle ilgili önemli keşifler yapabilirsiniz. Dolunay sırlara ışık tutacak ve de bilinmeyenleri açığa çıkaracak. Öğrenecekleriniz sizi güçlendirecek ve koruyacak. Zararlı alışkanlıklardan, fobi veya psikolojik yüklerden kurtulmak için bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Hastane, hapishane, huzurevi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz. Miras, nafaka, hisse, telif, kredi, sigorta gibi bir kaynakta önemli bir gelişme olabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

BU hafta kalabalık ortamlarda bulunabilir, arkadaşlarla dışarı çıkabilir ve davetlere katılabilirsiniz zira dolunayın parlak ışığı yıldız haritanızın en sosyal bölgesine enerji veriyor. Bir arkadaşınızdan önemli haberler almanız da mümkün. Ancak kariyerinizdeki ani bir değişiklik sizi biraz sinirlendirebilir ve kısıtlayabilir. İş veya özel hayattaki partneriniz ise bu dolunayda size çok destek olacak. Alternatif olarak kendi aşk hayatınızda önemli bir gelişme olabilir ve çok duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

GÖZLER üzerinizde! Dolunay yıldız haritanızın kariyer ve ev bölgelerine enerji verecek ve bir konuyu hızlı bir şekilde sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Hafta ortasında önemli bir olay yaşayabilirsiniz. Bir kadın yöneticiyle ilgili ya da işinizde bir gelişme olabilir. Ya da anne veya babanızla ilgili olaylar yaşayabilir, evinizde tamirat yapabilir, misafir ağırlayabilir, taşınma, ev kiralama, satma gibi planları gerçekleştirebilirsiniz. İşte ya da evdeki yardımcılarınız ise size bu dolunayda büyük destek olacak.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

BİR mahkeme davanız, yurtdışı, seyahat, medya ya da üniversite bağlantılı bir mesele hafta ortasında yeniden gündeme gelebilir ve sonuçlanabilir. Bu dolunayda parayla ilgili beklenmedik bir gelişme dışında eğlenceli bir zaman geçirecek ve çok romantik anlar yaşayabileceksiniz. Yaratıcı yönünüz de ön plana çıkıyor. Kendinizi en iyi şekilde ifade edebilecek, sanatta ve hobilerinizde başarılı olacaksınız.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

PARA özellikle de miras, hisse, vergi, nafaka, kredi, borç gibi ortak kaynaklarla ilgili meselelerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe gece yarısından sonra oluşan dolunay büyük bir ödemeye, elinize para geçmesine ve parayla ilgili başka önemli gelişmelere neden olabilir. Alternatif olarak ameliyat gibi tıbbi işlem gündeme gelebilir. Eve ait işler yolunda gidecek ve babanızdan büyük destek alacaksınız. Tamirat, misafirler ve eve ait gürültülü işlerle meşgul olabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

HEM zıt burcunuz olan, hem de sizi tamamlayan ve evlilik, iş ortaklığı gibi ciddi ilişkilerinizi yöneten Boğa burcunda dolunay oluşuyor. (Partneriniz Boğa olmasa bile yükseleni Boğa olabilir.) Bu dolunayda iş ya da özel hayatınızdaki bu yakın ilişkinin gerçek durumunu göreceksiniz. İnisiyatif karşı tarafta! Netleşen durumlar, kararlar vermenize ve ona göre hareket etmenizi sağlayacak. Bu süreçte duygusal anlar yaşayacak ve aşırı uçlara kayabileceksiniz. Kısa bir seyahat yapabilir ve haberler alabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

bir projeyi yetiştirmek üzere çok çalışabilirsiniz zira dolunayın enerjisi doğrudan iş ve sağlık evinize odaklanıyor. Bu yoğunluk üç, dört gün içerisinde normale dönecek ve uzamayacak. Günlük iş programınızda, iş yapma metotlarınızda, çalıştığınız yerde personel değişiklikleri olabilir. Alternatif olarak günlük işler değil de, sağlıkla ilgili konular ön plana çıkabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

GÜÇLÜ bir pozisyondasınız aynı zamanda dolunay sizi duygusallaştıracak. İlişkinizde hangi durumda olduğunuzu dolunayla birlikte anlayacaksınız. İlişkinizde bu zamana kadar olan gidişata bağlı olarak, olaylar iyi ya da kötü yönde gelişecek ve uç noktalara gelebilecek. Bu bir başlangıç, bitiş ya da bir sonraki evreye geçiş olabilir, arada kalmayacak. Alternatif olarak hamilelik ya da  çocuklarla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da sanat ve yaratıcı yönü yüksek bir projede gelişmeler olabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

eve ait konular en önemli önceliğiniz olabilir zira dolunayın yoğun enerjisi yuvanıza ve anne babanıza odaklanıyor. Evle ilgili bir konu gündeme gelebilir ve çok çabuk  sonuçlanabilir. Önemli kararlar verebilirsiniz. Alternatif olarak işinizde önemli bir gelişme yaşamanız da mümkün. Aniden gelen haberler, sürpriz bir toplantı ya da görüşme sizi zorlayacak. Yakın akrabalarla  fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bu hafta içinde yolda olabilirsiniz; bir yere gidiyor ya da dönüyor olabilirsiniz ama bu seyahatte sürpriz bir masraf veya bir ödeme beklemediğiniz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalar ve ayrıca bir kontrat da dolunayla beraber gündeme gelebilir. Bu konu aniden ortaya çıkacak ve hızla sonuçlanacak. Okul, üniversite, kurs gibi eğitimle ilgili bir mesele çözümlenebilir. Alternatif olarak araba satın alma, satma gibi bir işi sonuçlandırabilirsiniz. Arkadaşlarınız büyük destek olacak.