Trabzonspor nasıl kurtulur?

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na bazı uyarılarda bulunmak istiyorum.. Sayın Hacıosmanoğlu, düşmanınız değilim ama dostunuz da değilim. Tavır ve davranışlarınızdan dolayı aklı selim Trabzonsporlular’ın kızgınlığına çokça maruz kaldınız. Belki kendinize göre taraftar buldunuz ama Trabzsonspor’u yanlızlığa ittiniz.

Sezon başı transferleri ile hava çok hoş gözükse de maçların başlaması ile ne kadar tehlikeli bir yola girildiği ortaya çıktı. Trabzonspor, herşeye rağmen sakatların dönmesi ile daha iyi bir noktaya gelecektir. Tek yapabileceğin, Vahit beyin futbolcularına “hain” yakıştırması ile değil baba edası ile yanaşmasını sağlamandır. Vahit bey davranışını düzeltmez siz de ona uzaylı muamelesi yapmaya devam ederseniz, Trabzonspor’da büyük bir kargaşa olacaktır.. 

Şimdi diyebilirsin ki her şeyi sen mi biliyorsun? Asla.. Ben tecrübelerimi söylüyorum, çünkü Trabzonspor’u seviyorum. Bazı örnekler vereyim istersen.. Tolga’yı satma, hem rakibini güçlendiriyorsun hem de sakatlık olursa ne yapacaksın diye defalarca yazdım..Ne oldu şimdi? Yine de Fatih ortalamanın üstüne çıkabilir, eksiği de iyi savunmayla kapatılabilir.

Zeki sağbek oynamaz, oynarsa hem Zeki hem de puanlar kaybedilir. Cardozo oynasa da, oynamasa da sıkıntı olur. Vahit bey beyninde Cardozo’lu ve Cardozo’suz oyun şeklini hazırlamalıdır. Yusuf sağda Waris solda oynarsa daha faydalı olacaktır. Tribünler boş.. Ama onlara iyi yaklaşımla sayı artabilir.

Sayın Hacıosmanoğlu nasıl davranacağınızı bilemem ama Trabzonspor’u seven birinin tecrübeleri ile size aktarabileceklerinden bazıları bunlar.