Transferler müthiş yönetimi kutluyorum

Fenerbahçe Yönetimi’ni kutluyorum. Kutlamamın tek nedeni artık transferlere maydanoz olmamalarındandır. Terraneo futbol bilgisine inandığım, kariyeri de mükemmele yakın, üst düzey görevler almış ve de Fenerbahçe’nin tüm transferlerini bir bilen olarak gerçekleştiriyor. Dolayısıyla böylesine bilinçli yapılan transferler beklentileri de doruğa çıkarttı. Akıllarımıza gelmeyecek futbolcular transfer edildi. Sanki güzel bir rüyada gibiyiz...

Nani bana göre yılın flaş transferi. Terraneo, bu futbolcuları Fenerbahçe’ye katmak için olağanüstü uğraş içindeydi. Bursa’dan Fernandao’yu aldılar. Geçtiğimiz sezon ligimizde gol kralı oldu. Fenerbahçe’de de gol sayısını arttırmasını bekliyoruz. Şener de Gökhan Gönül ile rekabet içinde olacak. Ben Şener’in futbol yapısını beğenenlerdenim. Ayrı zamanda Gökhan Gönül’ü de asla gözardı etmem.

***

Yalnız kafama takılan bir şey oldu. Teknik Direktör Pereira, Mehmet Topal’ı beğenmemiş. İlk soru işareti gündeme oturdu. Fenerliler’in en çok beğendiği futbolcu Mehmet değil miydi? Hangisi haklıdır hangisi haksız, zaman içinde göreceğiz. Jozef de Souza da orta sahaya alındığına göre, o da bence olumlu transfer. Van Persie yolda, geldi gelecek haberleri var. Onun transferi de tamamlanırsa o zaman tek beklenti ilk önce Şampiyonlar Ligi’nin ön elemelerinde Fenerbahçe gerçek yerini bulmalıdır. Artı Türkiye ligimizi ve kupaları da mutlaka şampiyon olarak bitirmelidir.

Kaleci Fabiano da Volkan’la rekabete gireceğini söylüyor. Hangisinin görev alacağını merakla bekliyoruz. Eğer bu kadro Şampiyonlar Ligi’ne giremezse, kendi ligimizde de beklenen düzeyde şampiyonluklara ulaşamazsa, işte o zaman olağanüstü hüsran yaşayan bir Fenerbahçe olur. Umurım bu negatif düşünce gerçekleşmez.

Yolun açık olsun. Bol şanslar Fener.