Türk medyasında Dejavu

Şike sürecinden hatırlı ağabeyleri sayesinde Türk Milli Takım antrenörlüğü çıkaran Abdullah Avcı görevini bıraktı. Alternatiflerini düşündükçe gönül rahatlığı ile “Avcı gitsin “ diyemeyenlerdendim. Yerine Galatasaray ile sorunlar yaşayan Terim getirildi. Getirildi ama Andorra’yı yenerek iş başı yapan Terim o hışımla ilk giderini medyaya yaptı. Eski günlerin habercisi bu gözdağını görünce medya mensuplarını pek de iyi günlerin beklemediğini anlamak zor değil.

Siz hele gruptan çıktıktan sonra görün Terim’i.  Alimallah kaptan Emre rüyası bile gerçek olur, benden söylemesi. Hangi Emre demeyin. Şu ırkçılıktan yargılanırken Fair-Play filminde oynayan oyuncudan bahsediyorum canım.

Başkan ayıp ediyor

Trabzonspor başkanı,  A4 kağıda yazılı basit bir dilekçe ile Türkiye Futbol Federasyonu ve onun yanlı kurullarının altındaki idam sehpasına bir tekme vurmamak için direniyor.

74 haftadan beri taraftarın takip ederek bu aşamaya getirdiği şike mücadelesinde Başkan Hacıosmanoğlu, olası kupanın gelmesini kendine mal etmek istiyor. 74 haftadır hiç bir yerinde olmadığı mücadelede sıranın en önüne geçmek için arkadaşlarına dirsek atarak yol açan çocuklar gibi öne geçmeye çalışıyor. Kimse hiç bir yerinde olmadığı mücadelenin en önemli aktörleri olan taraftarları görmezden gelerek her şeyi kendine mal edemez. Bu camianın fikri takibi, kimin ne yaptığının veya yapmadığının çetelesini tutacak kadar iyidir.

Diğer yandan, çeyrek asır sonra camiayı şampiyon yapan Sadri Şener nasıl ki Mecnun O. ile poz verdiğinde taraftar için bittiyse, İbrahim Başkan da çok kısa sürede öyle oldu. 

Sahi başkan, şikenin baş suçlusu ve Aziz Y’ın en büyük destekçilerinden Mecnun O’a kefil olan başkan olarak iş bitmeye yaklaştığında en önde durman biraz komik kaçmıyor mu?

Anladık sen pek gülmeyi sevmiyorsun ama sayende bize gülüyorlar. Olmuyor Başkan. Çok ayıp ediyorsunuz. Size ve duruşunuza bu tavır ve davranışlar yakışmıyor. Hem de hiç...