Üçkağıtçılar..!

Siyaset, medya ve iş dünyasında mevzilenmiş ana akım milli irade düşmanları 7 Haziran’da çelme takıp düşüremedikleri ülkeyi 1 Kasım’da nasıl düşürürüz telaşı içine girdiler.

Bu ana akımın bir de yancıları var. Gayri milli artistler, gayri milli köşe yazarları, gayri milli akademisyenler vesaire.

İşin hakkını verip doğru istikamet alınmasına destek olanların dışında sipariş üzere masa başında anket formları doldurarak manipülatif sonuçlar doğurtan kullanışlı anket firmaları da aynı kabileden... İşleri güçleri besleyicilerinin talepleri doğrultusunda milletin soyulmasına aracılık yapmak.

Eskiler iyi hatırlayacaktır, Ak Parti’den önce, yani milleti dolandıran eski iktidarların zamanında, Eminönü’nde, Karaköy’de, Galata köprüsü üzerinde çok vardı onlardan.

Üçkâğıtçılar...

Kaldırımın üzerinde simit tabliyesine benzer bir tezgâh açardı bu üçkâğıtçılar... Üç iskambil kâğıdını birbiri ile karıştırarak” bul karayı al parayı” tantanasıyla İstanbul’a yeni gelmiş saf Anadolu çocuklarının parayı bulma hayallerini sömürürlerdi...  Para heyecanıyla karayı gözden kaybetmemeye çalışan saf vatandaş, dikkati hızla karılan kâğıtlar üzerinde yoğunlaştırdığı esnada,  üçkâğıtçı ekibin sırnaşık bir elemanı marifetiyle baştan aşağı soyulurdu. Parayı bulmak için gelen Anadolu çocuğu İstanbul’a ayak basar basmaz sudan çıkmış balığa döner hayata aç sefil bir başlangıç yapardı...

Şimdi bazı üçkâğıtçı anket firmaları da milletin dikkatini dağıtmak için ellerinden gelen tantanayı yapıyorlar...

Seçime giderken, biz artık Türkiye partisi olacağız diyerek milleti aldatan, seçim sonra ise kanlı cinayetler ve provokasyondan başka bir şey yapmayanların oylarını koruduğundan dem vurup HDPKK’nın çöküşünü durdurmaya çalışanlar o eski model üçkâğıtçılara kıyamete kadar rahmet okutur.

Bu bir kısım üçkâğıtçı anketçiler, hiçbir şekilde koalisyona yanaşmayanterörcülere bakanlık yolunu açan, Türkçülükle aldattığı vatan evlatlarını iktidarsız kılan, milliyetçi hareket kurucu liderinin soy ismini partiden kazıyan, saygı duyulan bazı isimleri partiden kovan Bahçeli MHP’sindeki hazin çöküşü frenleyebilmek için kokan balataları değil diskleri bile gözden çıkartmış vaziyetteler.

7 Haziran seçimlerinde, belden aşağı bir muhalefetle, aşağılık dış saldırılarla ve 13 yıllık iktidarın vermiş olduğu yorgunlukla oluşan moral ve motivasyon düşüklüğüne rağmen dünyanın herhangi bir ülkesinde bir siyasi partinin hayal dahi edemeyeceği  %41’lik oy oranını korumayı başaran bir AK Parti varken.

7 Haziran seçimleri sonrası büyük bir sorumluluk duygusuyla başlattığı koalisyon arayışlarına muhalefetin sorumsuz, huysuz, olumsuz ve devleti hükümetsiz bırakıcı yaklaşımı hem milletimize hem de Ak Parti teşkilatlarına çok ciddi bir dinamizm kazandırdığı ortadayken.

Hadi bakalım, ülke partisi olacağız, eşkıyalığa değil siyasete önem veriyoruz diyenlere, belki huzur olur ümidiyle HDP’ye oy veren ümmetin Kürtleri, gerçek yüzü ortaya bir daha dökülen, Marksist, Leninist, CİA kuklası terörcülerden bir daha asla vermemek üzere çektikleri destek de ortadayken.

Ülke ‘deki siyasi çalkalanmaların, kısa sürede istikrara ve dolayısıyla ekonomiye verdiği zahmet de ortadayken bu milleti asla aldatamayacak bu üçkâğıtçılar.

Bununla beraber son olağan kongrede yakaladığı dinamizmi, makul karşılanan yeni milletvekili adaylarıyla da perçinleyen Ak teşkilatlar büyük bir heyecanla yine destanlar yazacak ve milletle birlikte büyük bir zafere daha imza atacaklar.

Yeniden ilk günkü gibi heyecanla yolar, köprüler, hastaneler, milli tanklar, milli helikopterler, milli uçaklar, okullar yapmaya başlanacak... Vatandaş daha çok alternatif üzerinden iş bulup zenginleşecek tekrar huzur, sükun ve barış  gelecek..!

Kazanıyor gözüken üçkağıtçılar her zaman olduğu gibi yine kaybedecek..!