Ucuz yollu ekran kartı

Gerçekler bütün yalanların ecelidir. Saklayarak yalanın ömrünü uzatamazsınız. Yok saymanız hakikatin şerefini lekelemez sadece şerefsizliğiniz aşikar olur.

Rögarlar açıldı, çuval çuval istismar, paket paket tecavüz, efil efil sessizlik.

Meğer sirk çadırlarında sürüyle tacizi tecavüzü bir koltuğa sığdırmaya çalışan ne çok konformist leş varmış.

Bunların mekanına girerken beden galoşu giymek lazım ruhlarından sıçrayan bataklık çekirgelerinden korunmak için diyeceğim ki, bir sıçradılar, iki sıçradılar üçüncü de halkın vicdan kapanına sıkıştılar işte.

Öyle sıkıştılar ki su tabancasına jelibon doldurup börtü böcek suikasti diye bir yalan uydurdular. Koca Emniyet Müdürlüğü suikast girişimi iddialarını yalanladı.

Sonra devasa bir sessizlik, hayali söyleşiler yerini hayali kazmalara bıraktı , örtmek için uğraştıkça, kendilerini gömdüklerini anladılar.

Sonra bir organizma çıktı karşımıza. Anatomik benzerlik insan olmaya yetmiyor diyeceğimiz türden bir canlı.

Kendi camiasında bile tüylenmiş kazak muamelesi gören tutarsız, küfür akustiği muazzam bir canlı. Önüne kreş çocuklarını koysanız çocuklara ilham olacağı tek şey oyun hamurundan dinozor. Bu kadar.

Tecavüz olayını önce küçültüp yuvarlayıp ufalayıp yok etmeye çalıştı. Tecavüzcüleri var gücüyle korumak kendine özgü çağdaşlık anlayışının şanından geliyor! Buraya kadar her şey bulantı hapı gerektiren cinsten fakat son noktayı koyuşu bulantı haplarını da utandıracak cinsten.

Tecavüze uğrayan kadına “ Yollu” dedi. Yo yo durun öğürmeyin sakin olun bunların kariyer basamakları yok, bunların kariyer merdivenleri var o da merdiven altı.

Hatırlarsanız bu zihniyetin mensubu kadınlar TBMM’de bir eylem gerçekleştirmişti. CHP’li kadın vekil şunları söylemişti “Şili’de başlayan ve dünyanın her yerinde kadına karşı şiddete dikkat çekmek için yapılan bir dans var: Las Tesis. Bu eylemi yapmak için dokunulmaz olmamız gereken tek ülke sayenizde Türkiye oldu. Şimdi kadın milletvekilleri olarak şiddet gören, öldürülen tüm kadınlar adına size iki çift lafımız olacak” sözlerinin ardından harekete geçti.

Şarkının sözleri “Tecavüzcü sensin”.. Evet demek ki aynaya bakarak söylemelerinin sebebi buymuş.

Yahu her yer tecavüz mayını nereye bassak patlıyorsunuz. İğrençliğiniz buradan Şili’ye yol olur. Hani nerede o kadınlar. Las Tesis Las Tesis.. Siz tesisi kurmuşsunuz, halkı işletiyorsunuz.

Yahu tamam muhalifsiniz anladık , sevmeyin onu da anladık her şeyi geçtim siz muhallebi kasesi dibiyle yayın yapmaya çalışan bir ekran çöpünün o mağdur kadınlara “ Yollu” demesine sessiz kalıyorsanız kıyamete kadar susun.

Ya o tencere tavayı böylesine iğrenç bir tecavüz silsilesi için de çalacaksınız ya da sadece ikiyüzlü çamurunu yıkamaya çalışan bulaşık süngeri olduğunuzu kabul edeceksiniz.

Bakın yeni bir tecavüz olayı da Esenler’den geldi. Hala vaktiniz var. CHP’li eski yönetici Hüseyin Koç “ İğrençlikte zikretmek istemediği şeyleri tacizleri sarkıntılıkları küfürleri Kaftancıoğlu’na ilettiğini lakin hiç oralı olmadığını partinin Dallas Çiftliğine döndüğünü söylüyor.

Esenlere WC yapmakla övüneceğinize partinizi WC’ye çeviren olaylara karşı sesinizi yükseltin bence..