Ukrayna yanıyor... Bizim muhalefetten tık yok!

Adolf "Hitler" yani Putin, Ukrayna'yı baştan sona yakıyor; kadın erkek, çoluk çocuk demeden öldürüyor. Rusya'nın ikizi ABD cart-curt ediyor, AB ne yaptığını bilmeyen şaşkınlar mangası... Türkiye tavrını açıkça ortaya koyuyor, Tayyip Bey, Ukrayna'ya her türlü desteği vereceğini söylüyor ama NATO üyesi olduğumuz için ne asker ne de silah göndermemiz mümkün.

ABD 90 milyon dolar göndermiş; bununla ağlayan çocuklara elma şekeriyle çıngırak alınabilir ancak. ABD'nin sahtekâr ve riyakâr yüzü bir kez daha ortaya çıkıyor. Tavşana kaç tazıya tut!!

Bütün bunlar olurken bizim traji-komik muhalefetin gıkı çıkmıyor. Ne Demokrat Amca'dan ses var ne de Meral Hanım'dan. Bu ikilinin dışındakileri saymaya gerek yok; toplayıp çıkarsanız, bölüp çarpsanız bir elin beş parmağı etmezler.

Demokrat Amca, olasıdır ki haritada Ukrayna'nın yerini arıyordur. Tabi bir yandan da Biden bunağının desteğiyle iktidara yürüyebileceğine inandığı için kendine sövüyordur. Meral Hanım'sa ben ne günah işledim ki bu avanakların arasına düştüm diye dövünüyordur.

ABD'nin durumuysa hepten vahim. Ukrayna'da sergilediği ikiyüzlü tutum bir kez daha bu ülkeye asla güvenilmeyeceğini gösterdi. Umarım Demokrat Amca da ABD'nin onu yarı yolda bırakacağını, ensesinden tutup en yakındaki çukura fırlatıp atacağını anlamıştır. Onun yapacağı tek şey Millet İttifakı'nın CB adaylığı, eğer gerçekten niyeti varsa, bundan vazgeçip CHP Genel Başkanlık koltuğuna sıkı sıkıya kendini bir kez daha yapıştırmasıdır. Hoş o koltukta da günleri sayılıdır artık ya neyse...

Rusya'nın Ukrayna saldırısının, insanın eli varmıyor yazmaya ama, bir tek yararı oldu. O da Kemal Bey ve avanesinden ne köy ne de kasaba olacağı gerçeğini ortaya koymasıdır. Ha Kemal Bey, siz Biden'ın peşinden ayrılmayın sakın! O sizi layık olduğunuz yere götürecektir; hiç kuşkunuz olmasın efendim!!