“Ülkeme hizmete hazırım” taahhüdü kimseyi memnun etmez!..

Gelmiş geçmiş en milli hükümeti bir türlü dizginleyemeyen malum güçler son kozları oynadığı telaşlarından hissediliyor.

Ümit bağladıkları “hoca” ve ekibi de umulanı veremedi..!

Malum güçler, CHP destekli “hezimet hareketi”ile kaset, montaj, şantajlı basit ve iğrenç son saldırılarla sarsamadığı milli hükümeti ne pahasına olursa olsun devirmek istiyor..!

Dış ve  kaynaklı etki merkezlerinin desteği ile  “hocanın” şefliğini yaptığı yapılanma ve seksen yıldır milletin başına bela olan CHP  marifeti ile sokağı hareketlendirecek organizasyonların  tezgahlandığı anlaşılmaktadır..!

Hocanın”, kırk yıllık titiz ve sinsi organizasyonla belli bir kıvamda tutup etkisizleştirdiği “cemaat” sokaklara dökülecek yapı ve ti niyette olmadığını biliyoruz..!

Her türlü despotik argümanı kullanarak uzun yıllar milletin iman ve maneviyat algısını tahrip eden CHP  uygulamalarına rağmen, “cemaat”,  köklerinden gelen samimiyeti ile Gezi’de yaşadığımız  ve son günlerde  Ukrayna’da gördüğümüz tipte sokak hareketlerine malzeme olmayacaktır..!

Çünkü “cemaat” imanlı, vatanını milletini seven mukaddesatına bağlı insanlardan oluşuyor..!

Mesela “cemaatin”, bir zamanlar  “hocanın”  hoşgörü ambalajı ile sunduğu "dinler arası" diyalog zehrini öncetam hissetmeseler de son zamanlarda dikkat çekilir çekilmez fark ettiklerine şahit oluyoruz...!

O samimi insanlar,  İslam’ın hoşgörü dini olduğunu ve onun peygamberinin de merhamet peygamberi olduğunu gayet iyi bilirler..!

Belki de onun için, içinde hoşgörü geçen her yaklaşıma, her sohbete, her çağrıya kulak kabartırlar, hele de ayetlehadislekısası enbiyamenkıbeleri vemuhteşem rüyalarla ile takdim edilen muhabbetlere meftun olurlar.

Fakat, başında takkesiyle tanınan,  gecelerini  Hz. Peygamberle birlikte istişarelerle geçirdiği  ve birlikte kararlar alındığı söylenen, yaptığı sosyal medya yönlendirmelerine kadar Hz. Peygamberin onayı ve talimatı olduğu beyan edilen,  seller sular gibi bir türlü tutmaya muktedir olamadığı meşhur gözyaşları ile  ağlayan Gülen “hocanın”,hoşgörüşalının altında yutturmaya çalıştığı, imanı sarsan zokayı milletin hamiyetperver çocukları son tahlilde nasıl yutmadıysaseçim üstü planlanan sokak hareketlerini de yutmayacak ve malzeme olmayacaktır..!

“Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olamazsınız” ikazına rağmen, İslam adamlarıyla ve topluluklarıyla bir türlü alaka ve muhabbet kuramayan “hoca” ve ekibi,dünyada hiçbir canlınınmuhatap olmak istemediği alakasızlık ve muhabbetsizliğe   mahkûm olmaya başlamıştır..!

Vatandaşların neredeyse tamamına yakın kısmının gördüğü uluslararası şebekenin oyunlarını görmemek, organizasyon ve etki kabiliyeti olan böyle bir “hoca” için düşünmek gerçekten çok zor..!

Ya bir cinnet hali yaşamaktadır “hoca” ve ekibi ya da uzun süreden beri yazılmış bir senaryonun bilinçli dublörleridirler.

Her şartta yanlış yoldadırlar..!

Hangi zaviyeden bakarsan bak, tarihinin ekseriyetinde ve şu an  “hoca” ve ekibinin işbirliği içinde hareket ettikleri ve iyi ilişkiler kurmaya çalıştığı iç ve dış kesimlerin bu ülke menfaatleri doğrultusunda zerre miskal müspet gayretleri olmamıştır…!

Aksine “hoca” ve ekibi, dünyada ve bu ülkede siyasi,ekonomik, sosyal, insani, ahlaki ve gerekse imani  ne kadar eksiklik ve yoksulluk varsa hepsinin sorumluları ile birlikte hareket etmesi tehlikeli bir gidiştir..!

Geçmişte benzer yanlarımız olan “hoca” ve ekibine,  geçmişteki kardeşliğimize binaen, gittikleri yolun yol olmadığını söylemek istiyoruz.

Yolun en son istasyonunun ismi hüsrandır..!

Ağzı burnu koli bandı ile bantlanıp paketlenerek ülkeye özel uçakla gönderilen gibi bir akıbet,onagönül verenleri  ve samimi olarak söylüyorum bizleri de derinden yaralar..!

Özel uçakla, paketlenmiş bir halde, ülkeye getirilirken, pişmanlık içeren “Ülkeme hizmete hazırım” taahhüdünü duymak keyif alacağımız bir şey değildir..!

Hem de “hoca” olarak tanınan birisinden, asla..!

twitter; @ahmethamdicamli