Ulusoy’un ustalık dönemi!

Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde, Trabzonspor Başkanı tarafından yüzüne karşı söylenen sözlere “yarabbi şükür” diyerek tepki gösteremeyen Demirören Federasyonu, son yabancı oyuncu kararı ile kendi ipini çekti. Olan biteni el ovuşturarak izleyen ve yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı koltuğa yeniden oturmaya hazırlanan Haluk Ulusoy ise oldukça keyifli.
Şikeli sezonların en büyük ustası TFF Mali kongresinde yaptığı konuşmada Demirören’e seslenerek “Hacıosmanoğlu’nun söylediği sözlere cevap veremiyorsanız, bırakıp gitmelisiniz” diyor. Demeye getiriyor ki ben olsaydım Hacıosmanoğlu’na bu durumda bile cevap verirdim. Trabzon tarihinde 5 şampiyonluğun çalındığını ve çalınan Trabzon şampiyonluklarının en büyük mimarlarından birinin de Sayın Ulusoy olduğunu unutmuş değil bu acılı camia.

Dost sesini dinlemek

Sadri Şener döneminde Trabzonspor  Kulübü’nü ziyaret eden CHP heyetine tepki gösterip üyesi olduğumuz Trabzon Fikir Kulübü olarak bir açıklama yapmıştık.
Basın açıklamamamızda şöyle bir ifade kullanmıştık: “Şayet bir gün bu kulübün yönetimine bizim anlayışımız hakim olursa kulübün kapısına bir tabela asacağız. Seyyar satıcılar, pazarlamacılar, dilenciler ve siyasetçiler giremez”
Sanırım bu açıklamamızı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu okumamış veya anlamamış.  Her şeye rağmen samimi bir Trabzonsporlu olduğuna inandığımız Sayın Hacıosmanoğlu’na Aralık’a kadar başkanlık süresi biçenler listeleri hazırlayıp açılan davanın sonuçlanmasını bekliyorlar.
Başkan olduktan sonra söylediği en önemli ve anlamlı sözlerden biri olan “Trabzonspor Başkanı konuşmaz icraat yapar” sözünü Hacıosmanoğlu’na hatırlatıyor ve ekliyorum. Yaptıklarınız veya yapamadıklarınızın birilerinin ekmeğine yağ sürme ve daha büyük bir plana hizmet etme riski oldukça yüksek. Lütfen istişare geleneğinden ayrılmayın ve Trabzonspor değerleri ile hareket edin.
Bizi Mecnun Odyakmaz ile çekilmiş Sadri Şener resmi de üzer, Haluk Ulusoy ile kolkola girmeniz de ve hatta TFF kongresinde 5 dakika önce emek hırsızlığı ile suçladığınız Yıldırım Demirören’in konuşmasını alkışlamanız da...
Bu ses, dost sesidir Sayın Hacıosmanoğlu. Söylediklerimi lütfen ön yargısız okuyun. Siz Aralık ayında yapılacak yeni başkanlık seçimine sukünet ve uhulet ile hazırlanın.