Umudum kalmadı!

Başakşehir takım gibi oynuyor, Trabzonspor ise hiç bir şey oynamıyor. İlk yarıda kaleci Estaban Alvarado olmasa soyunma odasına farklı mağlup olarak girmesi işten bile değildi. Tempo hiç değişmedi.

Erkan Zengin ve Özer Hurmacı katkısızlığa, Muhammet Demir yanlızlığa, Okay ve Aytaç’tan kurulu orta saha açık vermeye, Mehmet Ekici geçen sezon oynadığı futbolun hatırına sahada olmaya devam ettiler.

Sona 6 maç kaldı, Trabzonspor’un kendine yakışan bir maç oynayacağı umudum ardık tükendi.

Futbolcular iyi niyetle çırpınıyorlar inanıyorum. Zaten umutsuzluğum bu yüzden. Mehmet Ekici zaman zaman Başakşehir’i zorlayan tek futbolcu oldu.

Karşılıklı atılan iki gol var. İki gol de geceyi ısıtan organizasyondaydı o kadar. Medipol Başakşehir takım gibi oynuyor ama o da gol yollarında sıkıntılı. Sonuçta puanlar paylaşıldı. Bu skor ne Trabzonspor’a ne de Başakşehir’e bana göre yaramadı.

Trabzonspor’da son yıllarda hep kalecilerin başarısı konuşuluyor. Bu da Trabzonspor takımının başarısızlığının göstergesidir. Trabzonspor taraftarını psikolojik olarak bitirdi. Galip de gelse taraftar sahadan omuzları düşmüş olarak çıkıyor.

Futbolcu kardeşlerimiz bohçayı bağlamış kafalarında ligi bitirmişler. Trabzonspor’da forvetler gol atmayı unuttu. Son iki maçtır goller savunma oyuncularından geliyor. Geçen maç Mustafa Yumlu dün akşam da Akakpo. Mütevazi bir paraya oynayan Akakpo her geçen gün takıma ısınıyor. Özer’in ortasını iyi değerlendirip Trabzonspor formasıyla ilk golüne imza attı.

Trabzonspor’da istenilen oyunun sergilenememesinin tek nedeni her zaman söylediğim gibi yanlış transfer politikalarından.