Üzülerek yine ONUR!

Trabzonspor  çok pas yaparak Erciyesspor'un kalesine gitmek istedi. Ama bu pas trafiğinde başarısız hamlelerde kalesinde pozisyon verdi. Onur iki net kurtarış yaptı akabinde Trabzonspor klas ayaklarıyla golüne kavuştu.

Malouda-Henrique ikilisinin yarattığı pozisyon, Malouda ile neticelenince Trabzonspor 1-0 öne geçti. Golden sonra yine Onur işbaşı yaptı.. Taraftarlar, Erciyesli futbolcular ve Onur'un karşılıklı mücadelesini seyretti. Bu görüntü aslında Trabzonspor klasiği olarak vizyondan hiç düşmedi.

Orta sahada rakip hücumları karşılayacak futbolcu olmadığı için ilk yarı tamamen Erciyesspor'un hakimiyeti altında ama Trabzonspor'un önde olduğu skorla sona erdi.

Erciyessporlu Vleminckx gitti Onur'u tebrik etti.. Artık ilk yarı Trabzonspor'un nasıl oynadığını siz anlayın.

Erciyesspor gol atabilmek adına var gücüyle saldırmaya devam etti. Futbolun enteresanlığı rakibin kalecisi ve iki oyuncusu beraberce Trabzonspor'un ikinci golünü attılar. Rahatlayan Trabzonspor daha iyi oynar derken Yasin çok güzel bir vuruşla takımının umutlarını devam ettirdi.

Ama ne dersem diyeyim; Onur gibi kalecin var da gol yemiyorsan, ilerdeki koşmayan klaslar yakaladıkları pozisyonu gole çeviriyor ve senin yazdıklarından dolayı bir anda düşman durumuna düşüyorsun. Trabzonspor'da durum bu.. Henrique topu yakaladı ve golü Olcan'a arttırdı. Yani galip geliyorsan haklısın.

Bu yıl lig çok enteresan.. İnanın son sıralardaki takımlar bir çok takımdan daha iyi futbol oynuyorlar. Erciyesspor bunlardan biri. İlerleyen haftalar maçlar sıkışınca daha enteresan neticeler olacağı ve düşme barajının çok yükseleceği düşüncesindeyim.

Sevgili Mustafa Akçay.. Soner, Malouda, Henrique, Colman, Olcan ve Zokora'dan hangisinin rakiple 90 dakika mücadele edip top kazanmasını bekliyorsun merak ediyorum... Soner, Adrıan'dan daha iyi olduğu için mi tercih ediyorsun?

Elimdeki kadro yapısı bu sıkıştım diyebilirsin ama yıldızcıklara futbol oynatacak, futbol hamallarını arttırman gerek. Trabzonspor başkanı ve yetkililer bomba transfer (!) yapacağız diyolarsa uzağa gitmeye gerek yok Vleminckx'i alamaya çalışsınlar yeter.