Vahid’e kim inanır?

Trabzonspor’un mazeret üretme ve hain tespit etme uzmanı Hocası, Gaziantepspor maçının ardından suçu iki Trabzon çocuğunun üzerine yükleyerek sorundan kurtulmayı denedi.

Her iki futbolcunun kadro dışı bırakılmasının arkasındaki gerçek isim Vahid değil şüphesiz.  “Bu galibiyetle Başkanımızı sevindirdiğimiz için mutluyum” diyen Vahid Hoca sezon başında bir iki kez “içimizde hain” var dediği hainleri bularak Başkan’a bildiriyor ve başarısızlığına kılıf arayan her insan gibi Trabzonspor’un Başkanı her iki oyuncunun kadro dışı kalmasına izin veriyor .

Neden bu iki oyuncu kadro dışı kaldı sorusunun cevabı çok basit. Vahid Hoca, apaçık ayırımcılık yapıyor. Kendi dilini konuştukları için, kendisinin getirdiği futbolcular oldukları için Medjani ve Belkalem’e yer açmak için yapıyor bütün bu haksızlıkları. Vahid Hoca bize göre bir paranoya içerisinde yaşıyor. Trabzon’u ve TS’u Başkandan ibaret sanıyor. O’nu kandırdığında tüm TS camiasını da kandıracağını sanıyor. İşin garibi Başkanı kandırdığında tüm Türkiye’yi de kandıracağını zannediyor. O nedenle sosyal medyada defalarca yazılan ve en son olarak da Uğur Meleke’nin deşifre ettiği  iki yalanı birden tek ayağının üstünde söylüyor.

Vahid Hoca tribüne gönderildiğinde “Hayatımda ilk kez tribüne gönderildim” diyor bu ifadesinin doğru olmadığı kısa zamanda ortaya çıkıyor. Ardından Gaziantep maçında 4 gol yiyince “Hayatımda ilk kez 4 gol yedim” yalanını sallıyor ama on dakika geçmeden bu dediğinin de yalan olduğu ortaya çıkıyor.

Vahid Hoca bizi arşiv bilmez, internet kullanamaz, Fransızca, İngilizce  bilmez sanıyor. Sadece bizi sansa iyi, ülke futbolundaki herkesi cahil yerine koyarak söylüyor bu yalanları. Uğur Meleke dünkü (30 Ekim Perşembe) yazısında Vahid Hoca’nın söylediği yalanları tarih ve skor vererek sıraladı. Bak Vahid Hoca buradan sana sesleniyorum:

l Trabzonspor bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır.

l Getirdiğin futbolculara yer açmak için diğer oyuncuları satma.

l Abartılı ifadelerle kendini olduğundan farklı gösterme.

l Takım içinde hain aramaktan vazgeç.

l Başkana değil, Trabzon’a hizmet et.

l “Cep telefonuma transfer teklifi geldi” diyerek kandıracağın bir Başkan buldun diye bütün Trabzonsporlular’ı da cahil yerine koyma.