Vahid’i durdurun!

Karabükspor bulunduğu konumdan dolayı tedirgin çıktığı maçta  ilk 10 dakika içerisinde çok rahat iki gole kavuştu. (Her iki golde de Zeki Yavru’nun katkılarını belirtmek lazım...) Hangi oyun sistemi ile oynadığı belli olmayan futbolcuları şaşkınlık içerisinde sağa sola koşmaya çalışan, futbolcuların yerlerini yadırgadığı ve devamlı kademe hatası yapan bir Trabzonspor sahada vardı.

 Hiç bir gayret göstermeden ve hiç bir müdahale olmadan gelen goller iki takımı da şaşırttı. Trabzonspor gollerden sonra biraz gayret göstermeye başladı. Hatta pozisyonlar bile yakaladı ama arkada çok açık verdi.

Farkı kapatmak adına daha çok hücum etmeye çalışan Trabzonspor doğal olarak savunma güvenliğini de bir kenara bıraktı. Bu yüzden kalesinde gol pozisyonları verdi. Gerçi savunma güvenliği yaptığı zaman da pozisyon verdiler..

 Soner ve Cardozo oyuna dahil oldu. Gol posizyonlarına girilse de çok net değildi.  Trabzonspor’un oynadığı futbol için bir şey yazmaya çalışmak kendimizi yormaktan başka bir şey değil.. Bence şunlar daha önemli; Trabzonspor bundan daha iyi bir onbirle sahaya çıkabilir, daha iyi futbol oynar ve daha iyi netice alırdı.

Boşnak hocaya birinin, “Cezayirli futbolculara fazla güvenme, belki göremiyorsun ama onlar üçüncü sınıf futbolcular” demesi gerek. Bosingwa ve Yusuf sağda, İshak solda oynar. Cezayirliler’i oynatacağım diye birini orta sahaya sürmeye gerek yok.

Trabzon gol atamıyor ama yemiyordu da. Karabük deplasmanında bu özelliği de değişti. Trabzonspor gol atamıyor ama artık 3 tane birden yiyebiliyor!.

Kısaca...

Trabzonspor’un görüntüsü hiç iyi değil, hatta kötü. Yanlış oyuncu tercihleri ile kurulan Trabzonspor, ne yazıkki haftanın en kötü maçlarını oynayan takım oluyor. Elindeki futbolcuları yerlerinde oynatmamaya çalışan Boşnak hoca, hata üstüne hata yaparak camiayı ve taraftarı karamsarlığa itiyor.

Birileri artık Vahid hocayı durdurmalı... 

Ve maalesef Trabzonspor’da tecrübeli kimse yok...