Venüs gerilemeye başladı

Aşk ve güzellikler gezegeni Venüs gerilemeye başladı. Bir gezegen geri giderken enerjisi düşük olur ve yönettiği alanlarda zayıflık hissedilir.  Kaçan fırsatlar, yarım kalan meseleler hatta kaybettiğimizi sandığımız bazı şeyler yeniden karşımıza çıkabilir. Venüs gerilerken hızlı giden ilişkilerde frene basabilir ve sorgulayabiliriz, geçici bir soğukluk olması mümkün. Ama eski bir aşk yeniden hayatımıza girebilir ya da bu sefer tam bir kapanış yapabiliriz. Venüs 15 Nisan’da düzeliyor ama eski gücüne kavuşması biraz daha zaman alacak ve 18 Mayıs’ı bulacak. Bu gerilemeden dolayı Venüs Koç ile Balık burçlarında uzunca bir zaman geçirmiş olacak. Venüs gerilerken yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, nişanlanmak, davet vermek ve estetikle ilgili işlemler yaptırmak uygun olmayabilir. Venüs’ün eksikliğinde temeldeki duygular zayıf kalabilir, davetler sönük geçebilir ve estetikle ilgili işlemler beklediğiniz sonucu vermeyebilir. Venüs gerilemesi en çok yöneticisi olduğu Boğa ve Terazileri etkileyecektir. Unutmayın yeni başlangıçlar sorunlu olabilir ama eski meseleler yeniden canlanabilir. Enerji, cesaret ve motivasyon gezegeni Mars ise iki yıldan beri ilk kez Boğa burcuna geçerek Boğalara özel bir ayrıcalık getiriyor. Venüs geriliyor olsa bile Boğalar güçlenecek ve motive olacaklar. Boğaları reddetmek pek mümkün olmayacak zira her zamankinden daha kararlı ve ikna becerileri yüksek olacak. Mars 20 Nisan’a kadar Boğaların gücüne güç katmaya devam edecek.

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN 

Burcunuzdaki Venüs geri gidecek ve çok uzun bir zaman burcunuzda kalacak. Şubat ayında burcunuzda idi, mart ve mayıs aylarında yine Koç’ta olacak ve enerjisi düşük olsa da sizi desteklemeye devam edecek. Harcamalarınız artıyor ve nisan sonuna kadar da azalmayacak. Kariyerinizde ise otorite figürleri ve kurumlar size kolaylıklar sağlayacaklar.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS - HAFTANIN ŞANSLISI

Aynı anda hem ileriye dönük planlar, hem de geçmişe ait meselelerle ilgilenebilirsiniz. Eski ve yarım kalan işleri halledecek ve daha önce aklınıza gelmeyen çözümler bulabileceksiniz. Arkadaşlarınızla duygusal konuşmalar yapabilir ve haberler alabilirsiniz. Komisyon, prim, hisse, borç, kredi, miras, nafaka, telif gibi kaynaklarda destek alabilirsiniz.

İKİZLER 22 MAYIS - 21 HAZİRAN 

Sosyal hayatınız çok canlıydı ama artık biraz kendi başınıza zaman geçireceksiniz. Ayrıca nisan sonuna kadar gücünüzü göstermeden mücadele etmeniz ve stratejinizi gizli tutmanız gerekecek. Daha sonra lanse edilecek bir projede çalışabilirsiniz.  Diğer yanda Venüs gerilerken eski bir sevgiliden haberler gelebilir ve yarım kalan bir mesele yeniden açılabilir. 

YENGEÇ 22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ

Kariyeriniz bu hafta da ön planda olacak ama ondan sonra arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Bir arkadaşınızla aranızda bastırdığınız bir sorun varsa, nisan sonuna kadar olan dönemde bir anda alevlenecek. Venüs gerilemesi ise eve ait konuların yavaş ilerlemesine neden olabilir.

ASLAN 23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOSYEN

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemi başlıyor. Ancak yeni başlangıçlar yerine eskiden çalıştığınız ve bağlantınız olan firma ve insanlarla iş yaptığınızda daha başarılı olacaksınız.  Diğer yanda bu hafta hisse, komisyon, kredi, prim gibi kaynaklar hakkında haberler alabilir ve konuşmalar yapabilirsiniz.

BAŞAK 24 AĞUSTOS - 22 EYLÜL

Bu hafta eve ait para meselelerinde işleriniz yolunda gidecek. Mülkten para kazanabilir ya da eviniz için gereken parayı bulabilirsiniz. Parayla ilgili diğer meseleler yavaş gelişecek ve ancak 18 Mayıs’tan gelişme görebileceksiniz. Alacaklarınız gecikebilir. Hafta başında eşinizle veya ortağınızla önemli konuşmalar yapabilir hatta belki de kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. 

TERAZİ 23 EYLÜL - 23 EKİM - HAFTANIN ŞANSSIZI

Yöneticiniz Venüs’ün geri gitmesi sizin hayatınızı genel olarak yavaşlatabilir. 18 Mayıs’a kadar olan dönem, geçmişinizde yarım kalan meseleleri halletme, yeniden başlatma veya kesin kapanış yapma dönemi olacak. Borç, taksit, kredi, vergi, sigorta, nafaka gibi ödemelerden dolayı nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Harcamaları kısın.

AKREP 24 EKİM - 22 KASIM 

Günlük iş temponuz normale dönecek ama yakın ilişkilerden dolayı zorlanabileceksiniz. Partneriniz nisan sonuna kadar sizi sürekli eleştirebilir ve sorunlar varsa alevlenebilir ama yüzleştikten sonra ilişkiniz güçlenecek ve eskisinden daha iyi olacak. Hafta başında sevgilinizden haberler ve kısa bir seyahat gündeme gelebilir.

YAY 23 KASIM - 21 ARALIK 

Günlük işleriniz artacak ve nisan sonuna kadar epey yorulacaksınız. Evle ilgili para konularında büyük bir şirket, kurum veya devlet size kolaylık sağlayabilir. Gerileyen Venüs yeni ilişkilerde yavaşlamak istemenize ve duygularınızı sorgulamanıza neden olabilir. Eski sevgili veya eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir.

OĞLAK 22 ARALIK - 20 OCAK

Eve ait konularla bu hafta da ilgilenecek ama sonrasında eğlenceye ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabileceksiniz. Sevgiliniz, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlar hayatınızda ön plana çıkacak. Hafta başında ise yakın akrabalardan gelenler olabilir. Eğitimle ilgili bir meselede gelişmelerin olması da mümkün.

KOVA 21 OCAK - 18 ŞUBAT

Hareketli bir dönemden geçtiniz ve bu hafta yine arkadaşlarla bir seyahat gündeme gelebilir. Evinizde kalabalık ve aktivite olacak. Tamirat, taşınma, ev satın alma, satma, kiralama gibi planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ancak eve ait yeni kararları sonradan beğenmeyebilirsiniz ve yavaş gidebilir ama eskiden kaçan fırsatlar yeniden çıkabilir. 

Masraflı bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Harcamalarınız normale dönecek ama alacaklarınızda gecikmeler olabilir. Nisan sonuna kadar olan dönemde bol seyahat fırsatı bulacak ve senelerdir gitmediğiniz yerlere gidebileceksiniz. Eğitimle ilgili kaçırdığınız fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. Güçlü bir arkadaştan destek alacaksınız.