Venüs ile Mars kavuşacak

Ay’ın ışığının giderek azaldığı ve içe dönük enerjiler getirdiği bir haftadayız. Yeni başlangıçlar yerine elimizdeki işleri tamamlayabilir, hataları bulabilir ve plan yapmaya zaman ayırabiliriz. Önümüzdeki hafta perşembe günü yeni başlangıçlar için yoğun enerjiler getirecek bir yeniay doğacak. Zamanlamayı bu yeniayın hemen sonrasında ilk adımları atacak şekilde yapmakta fayda var. Bu hafta başka güzel etkiler de var. Hafta başında Venüs ile sevgilisi Mars’ın kavuşması hem romantizm, hem de tutkulu duyguları ortaya çıkaracak. Senenin üçüncü Venüs-Mars Buluşması bu defa Başak burcunda oluştuğundan, gerçek dünyadan uzaklaşmadan daha pratik ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olacağız. Bu dizilim ilişkilere mükemmeliyetçi, eleştirmeye hazır ve yardıma yönelik etkiler getiriyor. 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş yerinizdeki ilişkiler her zamankinden iyi olabilir. İş yerinde bir romantizm yaşamanız da mümkün. Kariyerinizde ise etkin bir kişinin desteğiyle komisyon, telif, prim gibi kazançlarınız olabilir. Maaş artışı yerine ek haklarda daha kazançlı çıkacaksınız. İş ortamınızdaki ilişkileri düzelttikten sonra sıra partnerinizle olan ilişkinize gelecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSLISI)

Yıldız haritanızda aşkı yöneten Başak’taki nefis titreşimler hayatınıza daha fazla romantizm çekecek. Kendinizi ifade edecek, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkacaksınız. Sanat gibi yaratıcı alanlarda başarılı olabilirsiniz. Uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları da olumlu etkilenecek ve birlikte büyük bir hedefe odaklanabileceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Şu sıralarda sizin için en romantik ortamlar, ev ortamları. Dışarıda değil, evde program yapın. Eviniz aynı zamanda hayatınızın en yoğun alanı zira pek çok aktivite buraya odaklanıyor. Misafir ağırlama, tamirat, taşınma, ev satın alma veya başka bir mülkle ilgili planlarınızı gerçekleştirebilir hatta evinizden para kazanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hafta sonu için bile olsa seyahate çıkmayı düşünebilirsiniz. Bu seyahat çok romantik geçecek. Yolda biriyle tanışabilir veya ilişkiniz varsa, yakınlaşabilirsiniz. Hem yeni başlayan, hem de evlilik gibi uzun süredir devam eden ilişkilerin destekleneceği etkileşimler var. Partneriniz size destek olacak ve ön plana çıkmanızı sağlayacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Parayla ilgili hoş fırsatlar karşınıza çıkabilir. Aslında tüm sene hayatınızın bu alanı gelişmeye açık olacak. Aynı zamanda büyük alışveriş planlarınız olabilir. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren seyahat imkanlarınız artacak ve kısa gezilere çıkabileceksiniz. Yakın akrabalarla aranızda sorunlar varsa, çözeceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki Venüs ile Mars’ın enerjisi, üstelik bunların birleşim halinde olmaları gücünüze güç katacak. Aşkı mıknatıs gibi çekebilirsiniz. Detaycı, mükemmelliyetçi ve mütevazı yapınız, hayatın size sunduğu bu değerli ‘an’ların tadını çıkarmanıza engel olmasın zira bunlar kırk yılda bir gerçekleşen dizilimlerdir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kapalı kapılar ardında pek çok gelişme oluyor. İşinizi, planlarınızı hatta duygularınızı gizleme eğilimindesiniz ama önümüzdeki hafta sonundan itibaren en azından duygularınızı açık yaşamaya başlayacaksınız. Ondan önce bu hafta gizli bir buluşma olabilir ya da  kendi içinizde romantizm yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatınızın canlı olduğu bir dönemdesiniz. Arkadaşlar, grup aktiviteleri, dernek-kulüp gibi topluluklar sizi meşgul kılacak. Bu gibi ortamlarda duygusal yakınlık ve hatta romantizm yaşayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, para gelebilir. Anne babanız dışında kalan yakın bir akraba ya da bir komşudan yardım alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Tipik bir Yay açık konuşur hatta bazen patavatsızdır ama önümüzdeki haftalar boyunca düşüncelerinizi ve konuşmalarınızı gizli tutma eğiliminde olacaksınız. Aynı anda dikkat çektiğiniz bir dönemde, kariyerinizde kuvvetli bir yerdesiniz ve çok başarılı olabilirsiniz. Yönetici pozisyonundaki birine ilgi duymanız mümkün.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor pek çok konuşma yapacak, arkadaşlardan haber alacaksınız. Diğer yanda yurtdışı, üniversite, medya, internet ya da hukuki bir konu hayatınızda önemli bir yer kaplamaya devam ediyor. Aşk ve romantizmin de saydığımız bu alanlarla bağlantısı olacak. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yönetici ya da anne baba gibi otorite figürleriyle konuşacak pek çok konu olacak. İşinizle ilgili bir meselede yine bir otorite figürü size perde arkasından destek olacak. Ortak harcamalarınız artmıştı, neyse ki daha fazla para kazanabilir ve ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz. İlişkinizin fiziksel yönü ve tutkular ön plana çıkıyor. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eşiniz veya iş ortağınız hayatının şanslı ve de güçlü bir döneminde ve onun şansı size de geçecek. Evli değilseniz evlenme, birlikte yaşama veya iş ortaklığı kurma planlarınız olabilir. Her alanda işbirliği yaptığınızda daha mutlu olacak ve istediğiniz yönde ilerleyebileceksiniz. Ortaklıklar başarılı ve kazançlı olacak.