Venüs ilişkilere iyi gelecek

Bu hafta hem iyi hem de pek o kadar iyi olmayan astrolojik etkileşimler var. İyi haber gerileyen ve zayıf durumdaki Satürn ve ardından Venüs’ün güçlenmesi ve bizi desteklemeye başlaması... Satürn’ün düzelmesi en çok Oğlaklara yarayacak ve onları güçlendirecek. Şubat ayından beri bekleyen bazı konular hafta başında hareketlenmeye başlayabilir. Özellikle 13 Ocak ve 16 Ekim yakınlarında doğanlar yeni haberler alabilirler.

Aşk gezegeni Venüs’ün düzelişi ise en çok Boğa, Terazi ve İkizleri rahatlatacak. Özellikle 28 Mayıs yakınlarında doğan İkizler hafta ortasında Venüs’ün varlığını somut biçimde hissedebilirler. Venüs’ün canlanışı aşka ve genel olarak tüm ilişkilere iyi gelecek. Ancak 24 Mayıs yakınlarında doğan İkizler burcu üyelerinin kafası karışacak. Aşırı iyimserlik ve fazla beklentiler büyük hayal kırıklıklarına neden olabilir.

Diğer yanda temmuz ayında iyice sertleşecek olan senenin en zor etkilerinden birini bu hafta hissetmeye devam edeceğiz. Bu etkileşimin merkezinde Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar yer alıyor. 29 Mart doğumlu Koçlar, 31 Aralık doğumlu Oğlaklar, 1 Ekim doğumlu Teraziler ile  30 Haziran doğumlu Yengeçler ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında aynı anda hayatlarının birçok alanında mücadele etmek zorunda kalabilir. Parlamaya hazır koşullar, isyan, baskı, haksızlık ve güç savaşları yüzünden zorlanacaklar. Kitleler yine hareketlenebilir ve bu durum ülkemizi de etkileyebilir.

Koç  21 Mart - 20 Nisan

Ev, mülk ve babanıza ait konular ön planda olabilir ama aynı zamanda kariyerinizde baskı hissedebilirsiniz. Aynı anda farklı yerlere yetişmeniz gerekecek. Kariyerinizde güçlü bir otorite figürü baskı yapabilir, kişilik savaşları olabilir ya da haksız bir durumda kalabilirsiniz. Şubat ayından beri sürüncemede kalan kariyer meselelerinde hafta başında hareketlenme başlayabilir. Eski projelerle uğraşmak yerine yeni işlere başlayabileceksiniz. Evlilik, ortaklık gibi ilişkilerinizde ilerleyecek, ilişkinizi sorgulamak ya da eski ilişkileri düşünmek yerine anı yaşayacaksınız.

Boğa  HAFTANIN ŞANSLISI  21 Nisan - 21 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs mayıs ayı ortasından beri zayıf bir konumdaydı ve sizi desteklemiyordu ama bu hafta ortasında güçleniyor. Sürüncemede kalan konular, beklediğiniz cevaplar bir anda gelmeye başlayabilir. Eski konularla uğraşmayı bırakacak ve geleceğe odaklanacaksınız. Ancak bugünlerde maddi konulara aşırı hayalci yaklaşabilir ve büyük beklentiler içinde olabilirsiniz. Hata yapma olasılığınız yüksek, mümkünse önemli kararları biraz erteleyin. Diğer yanda başka bir eğilim, ailenizi görmek veya mülkle alakalı konular için kısa bir seyahat gündeme getirebilir.

İkizler ? 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuza gelen şanslı Jüpiter ile en parlak dönemlerinizden birine girdiniz ancak Jüpiter’in bu haftaki sert açısı sizi yanıltabilir. Özellikle kariyer hedeflerinizde aşırı hayalci ve gerçekçi olmayan beklentiler içerisinde olabilirsiniz. Kredi, vergi, hisse, miras, prim, tazminat gibi kaynaklarda şubat ayından beri durağanlaşan süreci geride bırakıyorsunuz. Aşkta da en şanslı burçlardan birisiniz. Hafta ortasından itibaren ilişkiniz hakkında kararsızlık gibi duyguları geride bırakacak, eski ilişkiler yerine yenilere konsantre olacaksınız. Cazibeniz artacak ve insanları mıknatıs gibi çekeceksiniz.

Yengeç  22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyeriniz ya da annenizle ilgili konularda iniş çıkışlı ve sürprizli bir dönemdesiniz. Beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Diğer yanda sizi sıkıştıran ve içten içe değişmeniz için zorlayan bir partnerle de mücadele edebilirsiniz. Bu kişi eşiniz, ortağınız, avukat, ajans gibi bir aracı ya da rakibiniz bile olabilir. Belki de büyük bir kurumu karşınıza alacaksınız. Aslında bu haksız bir mücadele olacak zira karşınızdaki sizden çok daha güçlü bir konumda. Şubat ayından beri beklediğiniz partnerlikle ilgili meseleler hafta başında hareketlenebilir ve somut işaretler görebilirsiniz.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda sizinle aynı seviyede ama sizden daha etkin biri yüzünden zorlanabilirsiniz. Şubat ayından beri bekleyen proje ya da görevler bir anda canlanabilir ve ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bu haftadan itibaren kısa seyahatler, toplantı ve görüşmeler sizi meşgul edecek. Uzun sürecek başka bir eğilim ise maaşınız dışında kalan maddi konularda sizi yanıltabilecek. Kredi, vergi, sigorta, prim, nafaka gibi ortak kaynaklarda durumları doğru değerlendirmenize engel olacak koşullar var. Maddi konularda adınıza işlem yapması için kimseye yetki vermeyin ve siz de hazır bulunun.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konularda mayıs ayından beri sürüncemede kalan konularda hafta ortasında hareketlenme başlayacak. Eski meseleleri bırakıp yeni projelere odaklanacaksınız. Ortak maddi konularda ise sürprizli bir dönemdesiniz. Büyük kazançlar ve yokluklar arka arkaya gelebilir, inişler ve hiç beklemediğiniz anlarda büyük çıkışlar yaşayabilirsiniz. Otorite figürlerinin gözdesi olacaksınız, iyi ilişkileriniz her türlü kapıyı açmanızda yardımcı olacak. Bugünlerde kariyer başarınızda bu ilişkilerin rolü büyük olacak. Ancak ortakların sizi bilerek ya da bilmeden yanıltma eğilimi var.

Terazi HAFTANIN ŞANSSIZI  24 Eylül - 22 Ekim

Hayatın pek çok alanında aynı anda zorlandığınızı hissedebilirsiniz ancak şu anda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Partnerinizden yani eşiniz, ortağınız veya bir yakınınızdan beklemediğiniz davranışlar görebilirsiniz. Partneriniz isyan duygusuyla harekete edecek ve her şeye karşı bir ruh hali içinde olacak. Partnerinizle ilişkiniz iyi olabilir ama onun yerine ajans, avukat gibi bir temsilci ya da bir rakip sizi zorlayabilir. Ev, mülk ya da babanızla ilgili bir durum da üzerinizde ağır bir baskı oluşturabilir. Kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir ve mücadele etmeniz gerekebilir.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

İş programı, proje ve görevlerinizde ya da iş ortamınızda sürprizler ve son dakikada ortaya çıkan gelişmeler olabilir. Aynı anda anne-babanız dışındaki yakın akrabalarınızdan birinin görünmeyen baskısı altında olabilir ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. Aşkta ise yanılgıya açıksınız. Sevgilinizi gözünüzde büyütebilir ve onu istediğiniz gibi görme eğiliminde olabilirsiniz. Maaşınız dışında büyük kazanç elde edebileceğiniz bir yıl var önünüzde. Miras, hisse, mülk satışı, nafaka ya da bir ödül yoluyla elinize para geçebilir. Ancak aşk ile para işlerini ayrı tutmalısınız.

Yay  23 Kasım - 21 Aralık

Parayla ilgili şubat ayından beri sürüncemede kalan konular bir anda canlanıyor. Artık beklemek zorunda kalmayacaksınız. Ancak para konuları kişilik çatışmalarına dönüşmüş durumda. Ayrıca haksız bir durumla karşı karşıyasınız gibi görünüyor. Bir yıl sürecek olan yeni bir eğilim eş, ortak gibi bir partnerin çok şanslı olacağına ve onun şansından sizin de yararlanacağınıza işaret ediyor. Ya da evlenme veya iş ortaklığı kurma gibi önemli kararlar alacaksınız. Partneriniz özellikle mülk, ev ve babayla ilgili bir konuda sizi yanıltabilir, onun etkisiyle yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Oğlak  22 Aralık - 20 Ocak

Yöneticiniz Satürn şubat ayından beri zayıf bir konumda olduğundan hayatınızda ileriye doğru bir atılım yapmakta zorlanmış olabilirsiniz. Eski işler veya eskiden başladığınız ilişkiler iyiydi ama yeni konuları beklemek zorunda kalıyordunuz. Artık ilerlemeye başlıyorsunuz. Yine de zorluklar bitmiyor zira kariyerinize konsantre olmak isterken eve ve anne-babaya ait konular ön plana çıkacak. Ev, mülk ve anne-babanızla ilgili iniş çıkışlı bir etki altındasınız. Sürprizler sizi bekliyor! Aniden taşınabilir, beklemediğiniz bir fırsat yakalayabilir ve hızlı kararlar verebilirsiniz.

Kova   21 Ocak - 19 Şubat

Kardeş, kuzen, hala, dayı gibi yakınlarınızla ilgili beklemediğiniz gelişmeler ya da ilişkinizde sürprizler yaşayabilirsiniz. Sizinle ilgili perde arkasında dönen entrikalar ve haksız durumlar olabilir. Maddi konularda ise yanılmaya açıksınız zira koşulları net olarak görmenize engel olan unsurlar var. Kimseye adınıza bir işlem yapması için yetki vermeyin ve her türlü işlemde hazır bulunun. Aşkta en şanslı burçlardan birisiniz. Ancak karşınızdaki insanı olduğu gibi göremeyebilirsiniz ve değer yargılarınızda ciddi farklılıklar olabilir. Sevgilinizle aranızdaki para konularında da dikkatli olmalısınız. 

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Aylık geliriniz yani maaşınızla ilgili para konuları dalgalanmaya açık durumda. Bazen çok kazanacak, bazen de kuraklık dönemi yaşayacak ve beklemek zorunda kalacaksınız. Plansız harcamalar ve ani kararlar sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Burcunuzda bulunan Neptün hayalgücünüzü artırıyor ancak gerçekleri görmenize de engel oluyor. Özellikle şubat doğumlu Balıklar, Neptün’ün etkisi altında durumları görmek istedikleri gibi görebilir. Gerçeklerden kaçma ve yarattığınız fantezi dünyasında saklanma eğilimi ağır basacak.