Volkan’a rağmen

Taouil’in golüyle öne geçen Sivasspor, bu golün sevincini yaşamadan, Fenerbahçe Diego ile maçı eşitledi. Dakikalar 7 ve 8’i gösteriyordu. Sow bir gol kaçırdı. Cicinho’nun çaprazdan duran topa vuruşu, ikinci gol olarak kayda geçti. Her iki Sivas golünde Fenerbahçe kalecisi Volkan’ın akıllara durgunluk verecek hataları vardı. Bu gollerden sonra Volkan’a parantez açmak isterim. Bu kaçıncı parantezse...

Volkan kardeşim sana sormak istiyorum: Sivas maçında kalende gördüğün gollerde de mi kabul günündeydin? Bu kadar hatalarla kalesinde gol gören kaleci, takımını yakandır. Üstüne üstlük oynadığın takım şampiyonluk adaylarından birisi. Senin bu kadar abuk sabuk hatalı gol yemeni bu forma asla kabul etmez. Ama dünya umurunda değil. O kadar basit goller yiyorsun ki; yedikten sonra da “Kabul günümdü” deyip geçiştiriyorsun. Kazın ayağı öyle değil. Aklını başına toplayacağın da yok! İsmail Kartal hocanın da senden vazgeçeceği yok. Bu kafayla gitmeye devam ederseniz, ligden tezkereyi alırsınız.

Allah’tan Fenerbahçeli diğer futbolcular maçın son dakikasına kadar kazanma adına olağanüstü güç sarfedip rakip kalede golleri bulmaya çalışıyorlar, buluşuyorlar da... Maç bitti bitecek denilen dakikalarda, Sow’un golü gelince, 3 puanı alan oldu Fenerbahçe.

Eğer kaleci Volkan sen bu kadar hatalar yapmamış olsan; kalende görmemen gereken golleri görmesen; bu kadar sıkıntılı galibiyet de olmazdı. Fenerbahçe maçı elini kolunu sallayarak kazanır, sıkıntılarından arınmış olarak yoluna devam ederdi.

Sivasspor’da Batuhan’ı inanılmaz iştahlı gördüm. İyi bir santrfor görüntüsünde, Bekir ile Egemen’i zorlayan, gol asist yapandı. Burhan’ı da sergilemiş olduğu futbol için kutlamak isterim.

Fener kazandı kazanmasına ama; ortaya konulan futbol, Sivasspor ile aynı saha içi görüntülerini verdi.