Yaklaşan ay tutulması

Mars’ın Aslan burcundaki enerjisi Aslanların gücüne güç katmaya devam edecek. Ancak 7 Ağustos’ta oluşan ay tutulmasında karşı tarafın da söz hakkı olacak. Bugün İkizler burcundaki Venüs ile Koç burcundaki Uranüs arasındaki etkileşim aşkta sürprizler ve neşeli gelişmeler getirebilir. Ancak Aslan, Akrep, Kova ve Boğalar bir takım zorluk ve engellerle mücadele edebilir ve geçici bir gerilim yaşayabilirler. Uranüs şu anda Koç burcunda bulunuyor.  19 Nisan ve birkaç gün yakınlarında doğanlar tetikte olsunlar, önemli ipuçları gelecek. Kovalar ise Ocak 2018’de Uranüs düzelene kadar beş aylık dönemde eskiden başlattıkları iş ve ilişkilerde daha başarılı olacak, yepyeni alanlarda arzuladıkları gelişmeyi görmekte zorlanacaklar. 4 Ağustos’ta ay tutulmasının etkisi başlamışken Terazi’deki Jüpiter ile Oğlak’taki Pluto arasında gerilim oluşuyor. Pluto güç ve kişilik çatışmaları, entrika ve haksızlıklara neden olurken, Jüpiter ise bunlara mercek tutup büyütebilecek. 9 Ocak doğumlu Oğlaklar, 11 Ekim doğumlu Teraziler, 10 Temmuz doğumlu Yengeçler, 7 Nisan doğumlu Koçlar bu eğilimden etkilenebilirler.   

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Bu hafta sonunda spontan kısa bir seyahat çok romantik ve neşeli geçebilir. Güçlü bir konumda olmanıza rağmen baskı altındasınız. Bir yanda kariyerinizdeki güç savaşları, diğer yanda partnerinizin baskısı nedeniyle zorlanabilirsiniz. Ya da eşiniz ve kariyer hedefleriniz çatışabilir veya eşiniz ile anne babanız arasında anlaşmazlıkları olabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Parayla ilgili fırsatlar çıkabilir. Arzuladığınız bir şeyi gizli bir kaynak yardımıyla satın alabilirsiniz. Yeni başlayan ve haftalar boyunca devam edecek olan başka bir eğilim ise seyahatlerinizin romantik geçmesini sağlayacak. Romantik konuşma ve yazışmalar yapabilir ve hoş sözler duyabilirsiniz. Akrabalarınızla ilişkiniz eskisinden daha iyi olacak.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran /HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzdaki Venüs gitmeden önce hoş sürprizler getirebilir. Bir arkadaş size birini tanıştırabilir veya bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Ancak gönül işleri ile para işlerini ayrı tutmalısınız. Ortak gelir kaynaklarıyla ilgili güç savaşları ve mücadele devam ediyor. Perşembe günü yakınlarında arkadaşlar hakkında önemli haber alabilirsiniz. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Venüs’ün hoş titreşimleri sizi güzelleştirecek ve aşkı ayağınıza getirecek. İlişkinizi açığa çıkartma zamanı gelmiş olabilir. Eve ait konularda şanslı bir dönemdesiniz ve fırsatlar çıkabilir ancak partneriniz size ev konusunda baskı yapabilir. İş ortağınızın baskısı yüzünden de eve ait konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Olduğunuz yerde durmanız ve başkalarının size engel olması neredeyse imkânsız! Mars’ın ateşi sizi harekete zorlayacak. Yeni başlayan ve haftalarca sürecek olan başka bir etki ise duygularınızı gizleme eğilimi verecek.Gelir kaynaklarında belirsizlikler olabilir. Yaklaşan ay tutulması duygularınızı yoğunlaştıracak.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Otorite figürleri sizi kayıracak ve maaş dışında komisyon, prim gibi ek gelir kazanmanızda yardımcı olabilecek. Perşembe günü yakınlarında parayla ilgili haberler gelebilir. Arkadaşlarınızla ilişkiniz her zamankinden iyi olacak. Haftalar boyu sürecek bu eğilimde aşk da arkadaşlar kanalıyla gelecek. Çalışma koşulları ise değişmek üzere!

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Jüpiter’in enerjisi kolaylıklar ve fırsatlar getiriyor. Harekete geçmelisiniz. Bir aile büyüğü büyük olasılıkla babanız üzerinizde görünmeyen bir baskı oluşturabilir. Ya da oturduğunuz ev veya başka bir mülkle alakalı bir meseleden dolayı baskı hissedebilirsiniz. Kendinize ait öncelikler ve eve ait konular çakışacak.  

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Kariyerinizde çok güçlü bir dönemdesiniz. Ancak sevgilinize olan duygularınız, kariyer planlarınızda kararsız kalmanıza neden olabilir. Aynı durum çocuğunuz nedeniyle kariyer hedeflerinizden emin olamamanıza da neden olabilir. Yaklaşan tutulmalar iş ve ev hayatınızda dönüm noktası olaylar getirebilir. 

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

İlişkinizde hoş sürprizler ve spontan olaylar yaşayabilirsiniz. Tam size göre canlı ve renkli günler var. Bu durum hem yeni başlayan, hem de evlilik gibi uzun vadeli ilişkiler için geçerli. Duygusallığın yanı sıra fiziksel olarak da yakınlaşacaksınız. Arkadaşlarınız da parayla ilgili baskı yapabilir, engeller çıkarabilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizde büyük fırsatlar ve kolaylıklar olabilir. Ancak siz farkında olmasanız da ısrarcı ve baskıcı davranabilir, kişilik çatışmalarını ve güç savaşlarını başlatabilirsiniz. Aşırı bir özgüven ile gereksiz riskler almayın ve kendi başarınıza engel olmayın. Parayla ilgili konuşma ve yazışmalarda yanlış anlaşılmalar olabilir.     

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat / HAFTANIN ŞANSIZI

Aniden yola çıkabilirsiniz veya yoldan gelenler olabilir. Diğer yanda yönetici gezegeniniz Uranüs gerilemeye başlayacak ve ocak ayına kadar sizi her zaman olduğu gibi desteklemeyecek. Bu süreçte yeni alanlarda değil de, eskiden başlattığınız ilişki ve işlerde daha başarılı olacak yarım kalan işleri bitirebileceksiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Evinizi güzelleştirmek için gereken parayı bulabilirsiniz. Bu para beklemediğiniz bir şekilde gelecek. Sıra dışı ve yenilikçi yaklaşımlar denemelisiniz. Başka bir eğilim ise sevgiliniz ve çocuklarla ilişkinizde güzel bir dönemi başlatıyor. Aşık olabilir veya ilişkinizde yakınlaşabilirsiniz. İş programınız konusunda kararsız kalmanız mümkün.