Yanlış anlaşılmalar hayatınızı zorlaştırabilir

Bu hafta İkizler burcunda yoğun enerji var. İkizler çift bedenli bir burç olduğundan, pek çok alanda iki seçenek karşımıza çıkabilir, iki yere gitmemiz gerekebilir veya iki teklif birden alabiliriz. Ancak Merkür gerilediğinden yeni alanlarda ve yeni girişimlerde aksaklıklar olabilir. Geçmişe döndüğümüzde başarılı olacak ve daha önce çözemediğimiz meseleleri çözebileceğiz. Geçmişle bağlantılı haberler alabilir, eski tanıdıklarla karşılaşabiliriz. Aynı zamanda sis gezegeni, kafa karıştıran Neptün sert açı yaptığından aşırı yağmur, dolu, sel gibi sudan kaynaklanan zararlar oluşabilir. Neptün kararsızlık ve belirsizliklere neden olabilir. Özellikle 31 Mayıs doğumlu İkizler, 28 Şubat doğumlu Balıklar, ardından 2 Eylül doğumlu Başaklar ve 2 Aralık doğumlu Yaylar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanların dikkatli olmaları gerekecek. Yanlış anlaşılmalar aksaklıklara neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran (Haftanın şanslısı ve haftanın şanssızı)

Hareketli bir dönemdesiniz. Yeni ortaklıklar, işbirlikleri ve hayatınızın herhangi bir alanında yeni bir sayfa açmak üzere olabilirsiniz. Bu hafta yoğun geçecek ve olaylar sizin merkezinizde gelişecek. Geçmişle bağlantılı haberler alabilir, duyurular yapabilir, görüşmelere katılabilir ve kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Ancak maddi konular büyük güç savaşlarına dönüşebilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eğitim, seyahat, kontrat, akrabalar ve iletişim kökenli her türlü projeyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kısa yollar ve ayrıca duygusal konuşmalar sizi bekliyor. Akrabalardan haber alabilirsiniz ya da ilişkinizde hareketlenme olabilir. Aynı anda kariyerinizdeki etkin birinin baskısını hissedebilirsiniz. Yurtdışı, mahkemeler ve üniversite bağlantılı konularda ise hızlı gelişmeler olabilir. Yaklaşan gelişmeler bu alanlarda dönüm noktasına işaret ediyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konulardaki vurgulanma bu hafta da devam edecek ve önümüzdeki hafta sonundan itibaren ani bitişler yaşayabileceksiniz. Parayla ilgili konuşmalar yapabilir, yeni haberler alabilir ve hatta bunun için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Büyük bir şey satın alabilir, ödemeler yapabilir ve yeni gelir kaynakları arayabilirsiniz. Aylık gelirinizde değişiklik olabilir. Sevgiliniz, eğlence ya da çocuklar için yaptığınız harcamalarda zorlanacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Pek çok şey perde arkasında gelişmeye devam ediyor. Kalabalıklar yerine sakin ortamlar iyi gelecek. Yine gizli konuşmalar, görüşme ve projelerle meşgul olabilirsiniz. Geçmişe dönük gizli meseleler açığa çıkabilir ya da yarım kalmış bir durumu çözmeniz gerekebilir. Hastane, hapishane, rehabilitasyon kurumu gibi yerlere gidip gelebilirsiniz. Bazı konularda hep sizin fedakarlık yapmanız beklenecek. Kariyerinizde yeni teknolojiler çok işinize yarayacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlar ve gruplar yine ön planda. Pek çok haber alabilir, konuşmalar yapabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Eski arkadaşlarla karşılaşabilir ve yeniden bir araya gelebilirsiniz. Alternatif olarak dernek, kulüp gibi topluluklarda aktif olabilirsiniz. İlişkinizi gizli yaşamak veya birine olan duygularınızı şimdilik gizli tutmak isteyeceksiniz. Maddi konularda kafanız karışık. Özellikle ortak gelirlerle ilgili özveride bulunmanız gerekebilir. Sizi yanıltabilirler.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hem iş hem de ev hayatınızı etkileyecek gelişmelerin ortasındasınız. Önce iş hayatınızda dönüm noktası olaylar, ardından önümüzdeki hafta ev, mülk ya da anne babanızla ilgili yaşam tarzınızı değiştirmenize neden olacak olaylar yaşayacaksınız. Otorite figürleriyle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız biriyle iş görüşmesi yapabilir, süreci başlamış işler hakkında haberler alabilirsiniz. Annenizle ilgili gelişmeler olması da mümkün.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Canlı ve dinamik bir dönemdesiniz. Seyahat imkanları çok parlak. Yurtdışı, yabancılar, eğitim, mahkeme, internet ve medya bağlantılı bir konu hakkında haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni alanlar veya tanımadığınız kimseler yerine, eskiden bildiğiniz alanlar veya eskiden gittiğiniz yerlerde işleriniz yolunda gidecek ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Ancak günlük iş programınızdaki belirsizlikler yüzünden zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Parayla ilgili meseleler sizi bir süre daha meşgul edecek ve önümüzdeki hafta sonu zorlanacağınız gelişmeler olacak. Bu hafta hisse, miras, nafaka, kredi, vergi, sigorta, tazminat, prim gibi ortak kaynaklarla ilgili görüşmeler yapabilir ve haberler alabilirsiniz. Gecikmeler sizin yararınıza olacak. Yüklü miktarda para alışverişiniz olabilir. Ameliyat ya da başka bir tıbbi işlem de gündeme gelebilir ve ayrıca kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Olaylar karşı tarafın kontrolünde ve merkezinde partneriniz yer alıyor, siz değil! Eşiniz, ortağınız ya da rakibiniz söz sahibi ama önümüzdeki hafta sizin ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak. Bu hafta karşı taraftan gelecek haberler olabilir. Önemli konular konuşabilir belki de birlikte kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Geçmişe dönebilir eski partnerinizle karşılaşabilirsiniz. Şşimdiki partnerinizle aranızdaki eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta başkalarına hizmet edeceksiniz. Günlük işleriniz yoğun olacak, konuşma, toplantı ve yazışmalarla meşgul olacaksınız. İş arkadaşlarınızdan pek çok haber alabilir, uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Evdeki ya da işteki yardımcınızla sorun yaşayabilirsiniz, sizi yanıltabilirler. Sağlıkla ilgili kontroller, diyet, egzersiz gibi konular da gündeminizde olabilir. Evinize evcil hayvan alabilirsiniz veya varsa onunla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sevdiğiniz konulara vakit ayırabilecek ve eğlenceli ortamlarda bulunabileceksiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve hamilelik gibi konular önceliğiniz. Önemli gelişmeler ve dönüm noktası olaylar sizi bekliyor. Haberler alabilir, konuşmalar yapabilirsiniz. Yoldan gelenler olabilir veya siz kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Ancak parayla ilgili konularda belirsizlikler ve aldanmanıza müsait koşullar olabilir. Kararsız kalabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta evdesiniz ve eviniz ön planda! Evinizde yenilik, tamirat, büyük bir temizlik ya da taşınma gibi önemli olaylar yaşayabilirsiniz ya da başka bir mülkünüzle ilgili bir gelişme olabilir. Bu hafta bu konular hakkında pek çok konuşma yapabilir ve kısa yollara gidip gelebilirsiniz. Önümüzdeki hafta kariyeriniz öne çıkacak, önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Ancak her türlü seçenek arasında kararsız kalabilir, gerçek dünyadan uzaklaşabilirsiniz.