Yarım kalan aşklar ve yarım kalan meseleler

Yeni başlangıçlara zemin hazırlayacak yeniaydan hemen önceki haftadayız. Ay bu hafta küçülme fazında ama 28 Mart Salı günü yeniay doğduğunda, güçlü bir enerji ortaya çıkacak. Bu hafta eyleme geçmeden düşünüp taşınmak, hazırlık yapmak ve yarım kalan işleri toparlamak için çok uygun. 20 Mart Pazartesi önemli bir gün zira geceyle gündüzün eşitlendiği İlkbahar Ekinoksu. Güneş öncü burç olan koça geçecek ve ilkbaharı resmen başlatacak. Güneş’in geçeceği koç burcunun 0 derecesi astrolojide en kuvvetli noktalardan biridir ve imkansız gibi görünen en zor başlangıçlar için yoğun enerji verir. Ancak yeniay henüz oluşmadığından yeni bir adım atmak için henüz uygun olmayabilir. Aynı zamanda Venüs de gerilediğinden haftaya doğan yeniay bile aşk ve finansla ilgili yenilikler için uygun bir zaman olmayacak. 23 Mart Perşembe ve 24 Mart Cuma günleri Merkür hem Pluto, hem de Uranüs ile sert açılar yapıyor. Bu da başak, ikizler, koç, terazi, yengeç ve oğlaklar için bir takım engeller, seyahat ve görüşmelerle ilgili zorluklar anlamına geliyor. Büyük kurumlarda zorluklar çıkabilir ama bunlar aşılmayacak zorluklar değil, mücadele etmek ve yılmamak gerekecek. 10 Ocak doğumlu oğlaklar, 12 Temmuz doğumlu yengeçler, 12 Ekim doğumlu teraziler, 9 Nisan doğumlu koçlar ile tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar en çok uğraşacak olanlar.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Burcunuza gelen Güneş enerji verecek ve iyimserliğinizi artıracak. Ancak fevri davranma eğiliminde olabilirsiniz. Özellikle aşkta yepyeni başlangıçlar için uygun bir zamanda değilsiniz. Önce geçmişte yarım kalan meseleleri halletmelisiniz. Eski bir ilişkiyi canlandırabilirsiniz. Kariyerinizde ise güçlü bir kişi veya kurumun baskısı altında kalabilir, adil olmayan durumlarla uğraşabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs - HAFTANIN ŞANSLISI

Kontrolün sizde olduğu bir dönemdesiniz. Meydan okumalara karşı gelecek ve sağlam bir duruşla liderlik yapabileceksiniz. Aşkta duygularınızı gizleme eğilimindesiniz veya ilişkinizi gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Eski bir aşkı yeniden canlandırabilir ya da eski bir meselede kesin bir kapanış yapabilirsiniz. İş yerinizdeki bazı görüşmeleri de gizli tutmanız gerekebilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

İlginç bir süreçten geçiyorsunuz. Bir yandan stratejinizi saklamanız ve gizlilik içinde hareket etmeniz gerekecek, bir yandan da kalabalıklar içinde yer alıp sosyal olacaksınız. Gizlilik en çok sizi koruyacak. Diğer yanda arkadaş gibi gördüğünüz eski bir dosttan haberler gelebilir ve dostluktan farklı duygular içinde olabilirsiniz. Eskiye dayanan arkadaşlığınız aşka dönüşebilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Son derece sosyal bir dönemdesiniz. Çeşitli nedenlerle sürekli kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz. Kariyerinizde de gelişmeler olabilir ama bunlar daha çok eskiye dönük meselelerle ilgili olacak. Yeni işler yavaş ilerleyebilir ama geçmişte yarım kalan bir para meselesi yeniden gündeme gelebilir ve daha farklı bir bakış açısıyla bu defa çözümleyebilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Kariyerinizde kendinizi güçlü hissedeceğiniz günler sizi bekliyor. Aynı zamanda yurt dışı, seyahat, eğitim, medya ve hukukla bağlantılı planlarınıza odaklanabilirsiniz. Yeni girişimleriniz sonuçsuz kalabilir ama eskiden başvurduğunuz veya başlatmış olduğunuz ama bir sebeple yarım kalan işleri başarıyla tamamlayabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Parayla ilgili meseleler sizi epey uğraştıracak. Kendi kazancınıza güveniyorsunuz ama kredi, miras, nafaka, hisse, komisyon, telif, borç, vergi, sigorta gibi kaynaklar, güç savaşlarına ve kişilik çatışmalarına dönüşebilir.  Bilmediğiniz bazı unsurları öğrenebilirsiniz ve bunun oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle alakası olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim - HAFTANIN ŞANSSIZI

Dikkatiniz ikili ilişkilere odaklanacak ve partneriniz ön plana çıkacak. Eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız ya da sevgilinizle çatışacağınız konular olabilir.  Ayrıca ortak paylaşımlar ve para konuları da ön planda olabilir. Yine de birlikte hareket ettiğinizde yol alacaksınız. Eski partneriniz yeniden karşınıza çıkabilir ve yine biraz bencil davranabilir!

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemindesiniz ama dış koşullar nedeniyle işler biraz yavaş ilerleyebilir. Sözünüz her yerde geçecek ve lider pozisyonunda olacaksınız. Kaçan bir fırsat veya yarım kalan bir mesele yeniden karşınıza çıkabilir. Üniversite ortamında ya da seyahatte tanıştığınız eski bir aşktan haber gelebilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Dışarıdaki işler genel olarak yavaş ilerlese de sizin günlük işleriniz yoğun olmaya devam edecek. Diğer yanda çocuklar ve aşk hayatınız ve bunlarla bağlantılı para işleriyle ilgilenmeniz gerekecek. Yine de romantik anlar yaşayabilirsiniz. Hatta bitmiş bir aşk yeniden alevlenebilir ya da bir haber gelebilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizde mücadeleli bir dönemdesiniz! Farkına varmadan başkaları üzerinde baskı kurabilir ve karşılığında tepkisel davranışlar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Ev ve ailevi eski bir mesele ise yeniden gündeme gelebilir. En iyi seçenekler 15 Nisan ve daha da iyileri 18 Mayıs sonrasında gelecek. Eskiden kaçan fırsatı yakalayabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Senelerdir gitmediğiniz bir yere gidebilir, bazı eski defterleri yeniden açabilirsiniz. Bir seyahat ya da eğitim sırasında tanıştığınız ya da eski mahallenizdeki birinden haberler gelebilir. Yakın akrabalarla aranızdaki eski bir konu yeniden açılabilir. Diğer yanda eve ait planlarınızda da eski fırsatlar ve yarım kalan işler gündeme gelebilir ve tamamlayabilirsiniz.

BALIK19 Şubat - 20 Mart  

Kısa seyahatler, şehir içinde gidip gelmeler, toplantı ve yazışmalarla meşgul olabilirsiniz. Eğer geçmişte kalan ve tamamlanmamış hesaplar varsa, yeniden gündeme gelebilir ve yeni bir yaklaşımla bu defa sonuçlandırabilirsiniz. Baskın karakterli bir arkadaş ve devlet, banka gibi kurumlardaki engelleri aşmanız gerekecek.