Yengeçlere yeniay ile yeni kapılar açılacak

Su burçlarında toplanan gezegenlerin sert etkileşimlerinden dolayı duygusal çatışmalarla dolu ve zaman zaman zorlanacağımız bir hafta geçirebiliriz. Hafta ortasındaki yeniay, yeni başlangıçlar için yeni kapılar açacak ama bu kapılardan geçmek pek de kolay olmayacak ve epey mücadele gerekecek. Önemli bir girişim için adım atmayı planlıyorsanız bunu gelecek haftaya ertelemeniz gerekebilir.

Yeniay, verimli, doğurgan ama direkt yüzleşmelerden kaçınan Yengeç burcunda oluşacak. Çabuk alınıp hemen savunmaya geçme eğilimindeki Yengeç’teki savaşçı Mars ile Oğlak’taki Pluto arasında sert bir çatışma gerçekleşiyor. Baskın karakterli kişiler ya da devlet gibi büyük kurumlarla güç savaşları işleri zorlaştıracak. Liderler ve kurumlar arasında büyük anlaşmazlıklar olabilir. 15 Temmuz Çarşamba günü oluşan Mars-Pluto çatışmasının göbeğinde 7 Temmuz doğumlu Yengeçler, 6 Ocak doğumlu Oğlaklar yer alıyor. İkinci sırada 8 Ekim doğumlu Teraziler ile 4 Nisan doğumlu Koçlar var. 16 Temmuz Perşembe günü Yengeç burcunun yeniayı doğuyor: 16 Temmuz ve yakınlarında doğanlara sadece bu dönem değil, bir sene boyunca yeni ama mücadele dolu kapılar açılacak. 14 Ocak doğumlu Oğlaklar, 10-14 Nisan doğumlu Koçlar ve 17 Ekim doğumlu Teraziler de yeniayın enerjisini direkt hissedecek ve harekete geçecekler.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz (Haftanın şanslısı)

Son yılların en güçlü dönemindesiniz. Ayrıcalıklı ve üstün bir pozisyonda olacaksınız ama aynı anda birkaç alanda mücadele etmeniz gerekecek. Meselelere her zamankinden daha sabırsız yaklaşmanız mümkün. Burcunuzdaki yeniay size pek çok yeni kapı açacak ama karşınızda büyük engeller olacak. Devlet, banka gibi kurumlar, eşiniz ya da ortağınız sizi sıkıştırabilir ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde sürpriz gelişmeler olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san (Haftanın şanssızı)

Evinizde zaten bir süredir yoğun hareket vardı ama yeniayla beraber yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma, ev satın alma, satma, kiralama, kalabalık misafirler, başka bir mülk veya babanızla ilgili işlerle uğraşırken, bağımsızlık ve isyan duygunuz tetiklenebilir. Aynı anda kariyerinizde baskı hissedebilirsiniz. Veya anne ve babanızın arasındaki anlaşmazlıkta arada kaldığınızı hissedebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniayın enerjisi pek çok seyahat imkanı getiriyor ama bazı endişeler veya perde arkasındaki gelişmeler sizi durdurmaya çalışacak. Rutini ve rahatınızı sevmenize rağmen oldukça hareketli bir dönemdesiniz. Eğitimle ilgili meseleler, bir kontrat veya kardeş gibi yakın akrabalar sizi her zamankinden çok meşgul edebilir. Yurt dışı, hukuki veya İnternet, medya bağlantılı bir konu üzerinizde baskı oluşturabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta ortasındaki yeniayda para meseleleri yüzünden zorlanabilirsiniz ve bu eğilim bir süre daha devam edebilecek. Arkadaşlar ve sosyal programlarla ilgili ani bir gelişme beklemediğiniz masraflara neden olabilir. Miras, hisse, nafaka, telif, komisyon, vergi, borç, kredi gibi ortak kaynaklarda mücade edeceksiniz ve bu durum kişilik çatışmalarına dönüşebilecek. Ama aynı zamanda ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev ya da babanızla ilgili sorumluluklar için lüksünüz ve eğlencenizden ödün vermeniz gerekebilir. Olaylara daha gerçekçi yaklaşacaksınız. İş ortamınızda açıkça ortaya çıkmasa bile güç savaşları yaşanabilir. Şanslı bir dönemdesiniz ama gizli tutulması gereken işler yapabilir ve işleri perde arkasından yönetebilirsiniz. Stratejinizi gizli tutmak ve gücünüzü gizlemek en çok sizi koruyacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlarla çevrili, sosyal bir dönemdesiniz ama beklenmedik masraflar yüzünden zorlanabilirsiniz ama aynı zamanda para kazanma hırsınız da artmış durumda olduğundan ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz. Kredi, miras, hisse, vergi, sigorta, komisyon gibi bir kaynakta beklemediğiniz sürprizler olabilir. Akraba sorumlulukları sizi kısıtlayabilir. Aşkta duygularınızı gizleme, ilişkinizi gözlerden uzak yaşama eğilimindesiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hem ev, hem kariyer, hem de partnerlikle ilgili meseleler aynı anda üzerinize gelebilir. Kariyerinizde hırslı ve güçlü bir dönemdesiniz ama eşinizin çıkışları ve eve ait sorunlar dikkatinizi dağıtacak. Anne ile babanız arasındaki anlaşmazlıkta aracı olmanız istenebilir. Eşinizle, ebeveyniniz arasında güç savaşı çıkması mümkün. Diplomasi becerinizi kullanmalı ve otorite figürleriyle tartışmaktan kaçınmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Tüm Akrepler değil ama burcun son günleri doğanlar aşırı gerçekçi ve karamsar bir bakış açısına sahip olabilirler. Kısa bir süre sonra hayata daha umut dolu ve iyimser bakacak ve son birkaç yılda edindiğiniz hayat dersleriyle sahip olduklarınızın kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Yurt dışı, üniversite, medya, İnternet ya da hukukla bağlantılı bir meseleye engelleri aşarak, büyük emek vererek ulaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu yeniay döneminde parayla ilgili mücadeleniz hız kazanacak. Maddi konular güç savaşına dönüşmüş durumda ve aynı zamanda haksız bir unsur da olabilir. Miras, nafaka, kredi, borç, sigorta, vergi, hisse, komisyon gibi bir kaynak nedeniyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Pek çok görüşme gerekebilir. Bu alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz ama banka, devlet gibi büyük bir kurumla uğraşacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yıldız haritanızın partnerlik bölümünde müthiş bir enerji birikimi var. Eşiniz, ortağınız, avukat, ajans gibi işbirliği yaptığınız taraflar hatta rakiplerin hayatınızda büyük önemi olacak. Yeni bir ortaklık ya da evlenme planınız da olabilir ama bazı engelleri aşmanız gerek. Partneriniz her zamankinden sinirli ve sabırsız davranabilir, ufak bir yorum tartışmaya dönüşebilir. Ev ve babanızla ilgili şaşırtıcı gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İnsanların tatil havasına girdiği bu günlerde sizin günlük işleriniz her zamankinden fazla olacak. Gerilimi artıran müşteri ve projeler de olabilir. Çalışmıyorsanız bu enerjiyle sağlık kontrolleri yaptırabilir, diyet, egzersiz gibi alışkanlıklar edinebilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili hızlı gelişmeler, yoldan gelenler veya ani seyahat programları gelişebilir. Kariyer sorumlulukları ise partnerinizle romantizme engel olacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çocuğunuz, sanat gibi yaratıcı alanlar ve aşk hayatınız ön planda. Eğlenceli ortamlarda bulunabilir ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz ama aynı zamanda hayatınızın bu alanları parlamaya hazır ve sorunlu alanlar olabilir. Hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Arkadaşlar, sevgilinizi tasvip etmeyebilir ya da sevgiliniz arkadaşlarınızla hiç anlaşamayabilir. Bu hassas dönem fazla uzun sürmeyecek.