Yeni ay zorluğu ve avantajı getiriyor

Bu hafta sonunda Mars ile Venüs arasında uyumlu bir etkileşim var. Romantik, tutkulu ve neşeli titreşimler en çok su ve toprak burçlarına yarayacak. Sekiz Ocak doğumlu Oğlaklar ile 10 Kasım doğumlu Akrepler ardından Başak, Balık ve Yengeçler geliyor. Ayrıca sekiz Şubat Pazartesi günü Kova burcunda yeni başlangıçları destekleyen güçlü bir yeniay doğuyor. Sabit fikirler ve inatlaşmaları aştıktan sonraki girişimler başarılı olabilir. Yeni başlangıçlar kolay olmayacak ama bir kez başlayınca arkası gelecek. 11 Haziran doğumlu İkizler, 13 Ekim doğumlu Teraziler ikinci sırada 12 Ağustos doğumlu Aslanlar, dokuz Nisan doğumlu Koçlar ile 11 Aralık doğumlu Yaylar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar engellere rağmen yeniayın enerjisinden en fazla yararlanacak olanlar.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yeniay sosyal hayatınızda yeni bir dönem başlatacak. Arkadaşlarınızla eskisinden daha sık görüşebilir ve yeni bir çevreye girebilirsiniz. Düğün, parti, ticaret fuarı gibi kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Ancak kredi kartı, taksit ve borç ödemelerinde zorlanabilirsiniz. Neyse ki, komisyon, hisse, prim gibi veya ortak kazançlarınız olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kariyerinizde yeni atılımlarınızı destekleyecek olan yeniay doğuyor. İş değiştirmek veya yükselmek gibi planlarınızda harekete geçebilirsiniz. Ancak ortağınız, avukat, ajans gibi aracılarla olan ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Eşinizle kariyer planlarınızda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz ama romantik titreşimler sizi yakınlaştıracak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sizin ruhunuza uygun, neşelendirecek, harekete geçirecek ama detaylardan dolayı yorulacağınız bir yeniay doğuyor. Ufkunuzu genişletmek, hayatınıza daha fazla macera katmak için seyahate çıkmak veya çeşitli kurslara katılmak isteyebilirsiniz. Diğer yanda evinizi güzelleştirebilir, yenilikler yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hem yeni başlayan, hem de evlilik gibi uzun süreli ilişkinizde güzel bir hafta yaşayabilirsiniz. Duygusallık, tutkular ve romantizm ön plana çıkıyor. Yeniayın enerjisi de ilişkinizin fiziksel yönünü harekete geçirecek. Birlikte çıkacağınız kısa seyahatler romantik ve neşeli geçecek. Kalbiniz boş ise, yeni bir aşk doğabilir.  

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta parayla ilgili çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş yerindeki iyi ilişkileriniz de size yardımcı olacak. Eve ait işleriniz için gereken parayı bulabilir veya mülkten para kazanabilirsiniz. Birlikte yaşama, evlenme, ortaklık kurma veya avukat, ajans gibi aracılarla anlaşma planlarınız olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Kısıtlayıcı Satürn ile kafa karıştıran Neptün sizi zaman zaman yokluyor ama neyse ki uğurlu Jüpiter’in koruyucu kanatları altındasınız. Zorlukları aşacak ve olaylardan kazançlı çıkacaksınız. Görüşme, yazışma, toplantılarla yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Aşkta, yaratıcı alanlar ve çocuklardan yana da şanslısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Masrafların ardı arkası kesilmiyor. Bu eğilim sizin için 2016’nın en belirgin temalarından biri olacak. Aynı zamanda gelirinizi artırma kaynakları bulma fırsatları da bulacaksınız. Gizli bir kaynağınız veya gizli bir destekçiniz olabilir. Yeniay ise neşeli ve eğlenceli bir dönemi başlatacak ama yine harcamalarınız artacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Mars enerjinizi artırıyor, daha fazla motivasyon ve cesaret veriyor. Sizi durdurmak imkânsız olacak! Kısa seyahatler romantik geçebilir ve duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Diğer yanda yeniayın enerjisi ev ve babanızla ilgili meseleleri ön plana çıkarıyor. Evle ilgili tüm planlarınız için harekete geçme zamanı!

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Seyahat imkanlarınız artıyor. Yeniayın enerjisiyle başlayan bu eğilim en az on gün hatta bir ay sürebilecek. Eğer siz gitmezseniz yoldan gelenler olabilir. Eğitim, yazı, konuşma, halkla ilişkiler gibi iletişime dayalı alanlarla meşgul olabilirsiniz. Kariyerinizde ise büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza senede bir kez gelen Venüs cazibenizi artıyor, ilişkilerinizi rahatlatıyor ve aşkı ayağınıza getirmeyi öğretiyor. Popülerliğiniz artıyor. Yurt dışı, seyahat, üniversite, medya, İnternet bağlantılı bir alanda çok şanslı olabilirsiniz. Diğer yanda para meseleleri ön plana çıkıyor. Sosyal aktiviteler de çok masraflı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat (HAFTANIN DİĞER ŞANSLISI)

Bu haftanın yeniayı sizin burcunuzda oluştuğundan doğum günü hediyeniz gibi düşünmelisiniz. Bu sizin hediye çekiniz, hayatınızda neyi başlatmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Yeniayın enerjisi on gün boyunca sizi destekleyecek ve hedefinize yaklaştıracak. Kariyerinizde başarılı bir dönemdesiniz ve tek seferde toplu para alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dışarıdan son derece sosyal ve neşeli görünürken aynı zamanda da içe dönük düşüncelere sahip olacaksınız. Doğum gününüzden önceki bu dönemde yeniayın enerjisi çevrenizden izole olup düşünme ve yeni kararlar için uygun bir zemin hazırlıyor. Evli ve ciddi ilişkileri olanların ise partnerleri çok şanslı olacak.