Yeni başlangıçlar için harekete geçme zamanı

Gezegenler, Oğlak burcunda toplanmaya devam ediyor. Önümüzdeki hafta Oğlak burcunda bir de yeniay oluşacak. Hayatımızın hangi alanında yeni bir başlangıç ve girişimde bulunmak istiyorsak, bu hafta hazırlanmalı ve önümüzdeki pazartesi gününden itibaren harekete geçmeliyiz. En güçlü yeniaylardan biri olan bu yeniay gözümüzde büyüttüğümüz hatta imkansız olarak düşündüklerimizi başarmamıza yardım edecek.

Ama özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar bu hafta zorlanacak ve aynı anda birkaç alanda mücadele edecekler. Hafta başı ve cumartesi gergin geçebilir. 3 Ocak, 2 Nisan, 5 Temmuz, 6 Ekim ve bu tarihlerin yakınlarında doğanlar bu sert etkileşimin merkezinde. Aslında yeni bir şey değil, uzunca bir süredir devam eden ve sık sık yüzeye çıkan meseleler patlama noktasına gelecek.

Eskiyle yeni çatışacak, kitlesel hareketlenme, isyan duygusu öne çıkacak. Büyük kurumların baskısı, liderler arasında gerilim zirveye çıkabilir.

Diğer yanda Yay, Aslan ve Balıklar için hayatı kolaylaştırıcı etkiler var. Yükselen burcunuzu da mutlaka göz önüne almalısınız. 14 Aralık doğumlu Yaylar ile 15 Ağustos doğumlu Aslanlar, 24 Şubat doğumlu Balıkların işleri yolunda gidecek.

3 Ocak ve birkaç gün yakınlarında doğan Oğlaklar başrolde. Çok güçlüler ama aynı zamanda zorlukların ve tartışmaların merkezinde yer alıyorlar. Sahip oldukları gücü çok iyi yönetmeleri gerekecek yoksa ters tepebilir ve büyük tepkiyle karşılaşabilirler. Aynı zamanda aşk gezegeni Venüs ile haberci Merkür de Oğlaklara geçtiğinden Oğlaklara aşk, estetik, bol haber, daha fazla hareket ve kısa yollar görünüyor.

Haftanın şanslısı ve şansızı

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

EVİNİZ ve babanıza ait konular giderek ön plana çıkıyor. Bir mülk meselesi de gündemde olabilir. Ancak partneriniz yani eş, sevgili veya iş ortağınızla eve ait planlarınızda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Veya partnerinizle anne babanız uyuşmayabilir. Ya da hayatınızın bu iki alanına aynı anda yetişmeniz ve beklentileri karşılamak için çok çabalamanız gerekebilir. Bunlar yeni meseleler değil ancak yine de partneriniz sizi şaşırtabilir. Hayalini kurduğunuz bir seyahate de çıkabilirsiniz.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Yılın bu döneminde kariyer hırslarınız ön plana çıkıyor. Avantajlı bir konumdasınız ancak aşmanız gereken büyük engeller yüzünden epey mücadele etmeniz gerekecek. İşveren veya bir yönetici üzerinizde baskı oluşturabilir ve siz de hiç beklenmeyen bir anda tepki gösterebilir ve fevri adımlar atabilirsiniz. Bu otorite figürü devlet gibi güçlü bir kurum ya da anne veya babanız da olabilir. Bağımsızlık arzunuz ve kendi kararlarınızla eski kuralları yıkmak ve bildiğiniz yolda ilerlemek isteyebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Ev ve mülkle bağlantılı para konularında büyük ama hızla kaçabilecek bir fırsat yakalayabilir ya da ev için gereken parayı bulabilirsiniz. Diğer yanda yurtdışı, eğitim, mahkeme, seyahat, İnternet ve medya gibi bir alan hayatınızda önemli bir yer tutacak. Bunun için sürekli konuşmalar yapabilir veya yazışabilirsiniz. Mesele her ne ise belki zorlanacak ama harekete geçecek ve arada kalmayacaksınız. Son dakikada ortaya çıkan hiç beklemediğiniz bir durum işleri zorlaştırabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Ortak para konularında güç savaşları devam ediyor. Aslında yepyeni bir zorlukla karşılaşmayacak ve yaşadıklarınızın devamı niteliğinde bir engelle uğraşabileceksiniz. Mücadelenin ardından komisyon, hisse, miras, nafaka, kredi, borç, sigorta, prim, ödül gibi bir kaynaktan elinize toplu miktarda para geçebilir. Parayla ilgili haberler alabilir, görüşmeler yapabilir hatta belki de kısa bir yola gidebilirsiniz. Ayrıca partnerinizle birlikte lüks bir seyahatin planlarını yapabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Partneriniz yani iş ya da özel hayattaki ortağınız, eşiniz, sevgiliniz hayatınızda önemli bir yer kaplıyor ve onun dediği oluyor. Üzerinizde görünmeyen bir baskı ve yaptırım gücü hissedebilirsiniz. Partneriniz sizi sıkıştıracak ve kıskançlık, tutku gibi yoğun duygulara sahip olacaksınız. Aynı zamanda kariyerinizde ya da annenizle ilgili ani bir gelişme de olabilir ve iki tarafın taleplerine cevap vereceğim derken bunalabilirsiniz. Bu yeni bir durum değil ve alışmış bile olabilirsiniz. Ayrıca parayla ilgili fırsatlar olabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek ve yaratıcılığınızı değerlendirebileceksiniz. Aşk, çocuklar, hamilelik ve sanat gibi yaratıcı alanlarda mutlu olacaksınız. Ancak iş yerinizde devam eden güç savaşları ve entrikalar yüzünden bunalabilirsiniz. Sizinle aynı seviyede ama daha güçlü ve baskın birisinin ısrarcı davranışları olabilir. Önümüzdeki haftalarda da iş için kısa seyahatlere gidebilir, toplantı ve görüşmelere katılabilirsiniz. Yurtdışı, seyahat, mahkeme, medya, İnternet ve eğitimle ilgili terslikler olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Parayla ilgili güç savaşları devam ediyor. Bir süredir sizi zorlayan para meseleleri yine gündeme gelebilir ama artık bu duruma alışmış olabilirsiniz. Ne yapacağınızı bilmenize rağmen beklemediğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Eviniz veya başka bir mülkle alakalı gizli bir destek alabilir, gizli konuşmalar yapabilirsiniz ama yardımın kimden geldiğini bilmeyeceksiniz. Romantik birkaç gün geçirebilir, partnerinizle uyum içinde olabilirsiniz. Zorluklara rağmen eğlenceli bir dönem geçireceksiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Eviniz ve babanıza ait konular giderek ön plana çıkıyor. Eviniz yerine bir mülk meselesi de gündemde olabilir. Ancak partneriniz yani eş, sevgili veya iş ortağınızla eve ait planlarınızda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Veya partnerinizle anne babanız uyuşmayabilir. Ya da hayatınızın bu iki alanına aynı anda yetişmeniz ve beklentileri karşılamak için çok çabalamanız gerekebilir. Bunlar yeni meseleler değil ancak yine de partneriniz sizi şaşırtabilir. Ayrıca hayalini kurduğunuz bir seyahate çıkabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Yeni başlayan bir eğilim sayesinde seyahat fırsatları doğacak. Romantizm de artacak. Yolda biri ile tanışıp aşık olabilirsiniz, sevgilinizle yakınlaşabilir veya seyahat yerine romantik sözler duyabilir, haberler alabilirsiniz. Artık yavaş yavaş özgürleşmeye ve sizi kısıtlayan koşullardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Kariyerinizde ise başarı potansiyeliniz çok yüksek ve maddi karşılığını hemen alabileceksiniz. Ancak günlük iş programınızda ve iş ortamınızda sürprizler olabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Yay burcu olarak geniş ufuklara sahipsiniz ve seyahate bayılırsınız. Yurtdışı seyahati veya yüksek öğrenimle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. İnternet, sosyal medya ve yayımcılıkla ilgili planlarınızda da başarılı olacaksınız. Yaza kadar hayatın en çok bu alanlarında gelişme ve büyüme fırsatı bulacaksınız. Diğer yanda parayla ilgili düşünceleriniz giderek yoğunlaşıyor ve konuşmalarınızın ana teması bu olmaya başlıyor. Ancak para aynı zamanda güç savaşlarına neden olacak.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Ön planda olmanıza rağmen bazı meseleleri geri planda yürütmeniz ve gizli tutmanız gereken bir dönemdesiniz. Perde arkasında gelişen olaylar olacak ve siz de duygularınızı kendi içinizde yaşayacaksınız. Gizli konuşmalarınız olabilir. Ortaklıklar ve ayrıca eşiniz veya sevgiliniz en büyük fırsatlarda aracı olacak. Ne yaparsanız, bir başkasıyla birlikte yaptığınızda başarı elde edecek ve hedefinize yaklaşacaksınız. Partneriniz bir hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Arkadaşların yeri hayatınızda giderek daha fazla önem kazanıyor. Dernek, kulüp gibi topluluklarda etkin olabilirsiniz ve bu gibi toplulukların size büyük faydası dokunabilir. Aşk hayatınızda da arkadaşların rolü çok önemli. Size birini tanıştırabilirler veya bir arkadaşınızla ilişkiniz aşka dönüşebilir. Ancak diğer yanda bir arkadaş veya grup üzerinizde baskı kurabilir, istemediğiniz bir konuda ısrar edebilir ve parayla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bir ilişkinizde zorlanacak hatta kopma noktasına gelebileceksiniz.