Yeni başlangıçlar için uygun haftaya girdik

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Parayla ilgili güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Kredi, hisse, telif, miras, nafaka gibi kaynaklarda gelişmeler olabilir. Bu gibi ortak fonlarda işleriniz yolunda gidecek ama tek başına hareket etmek isteyebilirsiniz. İlişkinizde aranızdaki çekim artabilir, duygusal paylaşımların yanı sıra fiziksel yakınlık ön plana çıkabilir. Birlikte seyahat ve eğitim planları yapabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Gezegenler partnerlik evinizde toplanıyor. Sadece özel hayatınızda değil, tüm alanlarda birlikte hareket etmek ve işbirlikleri şans getirecek. Uzun zamandır birlikte olduğunuz kişiyle ortak planlarınız olabilir. Yakınlaşma fırsatını bulacak ve romantik anların tadını çıkarabileceksiniz. Evlenme, birlikte yaşama veya ortaklık kararları verebilirsiniz. Arkadaşların kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Önümüzdeki bir yıl boyunca alacağınız proje ve görevler tahmininizin çok ötesinde büyüme ve başarı getirecek. İş ortamınız kendinize çok iyi yardımcılar bulabilirsiniz. İş yerinde çalışma arkadaşlarınızdan birine ilgi duyabilir ya da bir spor kulübünde böyle bir hoşlanma yaşayabilirsiniz. Ancak otorite figürleriyle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Yıldız haritanızın aşk ve romantizm bölümü müthiş titreşimlerle hareketleniyor. Aşık olabilir, sevgilinizle yakınlaşabilir ve sanat gibi projelerde çok başarılı olabilirsiniz. Yabancı bir sevgiliniz olabilir, sevgilinizle yurt dışı seyahat programları yapabilirsiniz. Ya da İnternet ve sosyal medya ortamlarında bir aşk doğabilir. Ancak gerçek niyetini gizleyen veya kendini olduğundan farklı gösteren kişilere dikkat!

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Eviniz en sıcak, mutlu olacağınız ve de en romantik yer olacak. Eviniz veya başka bir mülkle alakalı güzel fırsatlar çıkabilir. Bir ev veya mülkün satışından elinize para geçebilir. Ev satın almak için paraya ihtiyacınız olursa, bankadan uygun kredi çekebilir veya babanızdan destek alabilirsiniz. Ayrıca evden çalışarak para kazanmaya başlamanız da mümkün. 

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yazı, konuşma, reklam, tanıtım ve pazarlama, satış, eğitim gibi alanlarda büyük fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu aynı şanslı eğilim seyahat imkânlarınızı da artıracak. Yabancı bir dil veya yazılım öğrenmeye karar verebilir ya da iletişim sanatlarıyla ilgili becerinizi geliştirmek için kurslara katılabilirsiniz. Aşk ve romantizm ise siz ‘yolda’ iken karşınıza çıkacak. Bir seyahat sırasında ya da şehir içinde bir tanışma olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Aylık gelirinizi artırma veya ilave gelir kaynakları bulma şansınız olacak. Hafta içi hazırlık yapın ve cumartesi doğacak olan yeniayın ardından harekete geçmeyi düşünün. Epeydir istediğiniz lüks bir ürünü satın alabilirsiniz. İş ortamınızda doğru iletişim kurduğunuzdan emin olmaya bakın zira parayla ilgili yanlış anlaşılmalar olabilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzda Venüs ile Jüpiter birleşiyor ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir enerji açığa çıkıyor. Hayatınızda güzel fırsatlar olabilir ama bunlar için harekete geçmelisiniz. Aşk, romantizm, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda şanslısınız ve önünüz açık. Ama yanıltıcı etkiler de var; sevgilinizi gözünüzde büyütebilir ve gerçek halini algılamakta zorlanabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSIZI

Dışa dönük bir burç olmanıza rağmen bu günlerde duygularınızı gizleme eğiliminiz olabilir. Gizli bir ilişki veya karşınızdaki insanın farkında olmadığı platonik duygular yaşayabilirsiniz. Ev ortamları daha romantik olacak. Cumartesi doğacak olan yeniaydan hemen sonra bir uzmandan yardım alarak harekete geçmeyi düşünebilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Arkadaşlar çevrenizi saracak ve size her konuda destek olacak. Aslında en büyük şans ve fırsatlar onların kanalıyla size ulaşacak. Sosyal etkinlere davetler alabilirsiniz. Bu arada bir arkadaşınız size hoşlanacağınız hatta âşık olacağınız birisini tanıştırabilir veya ilişkiniz aşka dönüşebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. 

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Kariyerinizde son on yılın en büyük fırsatları karşınıza çıkabilir. Bu eğilim cumartesi doğacak olan yeniay ile devam edecek. Yeni iş görüşmeleri yapmak veya kendi işinizde atılım yapmak için hafta içinde hazırlanın ve yeniaydan hemen sonra harekete geçin! Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter başarının yanında maddi kazanç da getirecek. 

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Aşk hayatınız yurt dışı seyahatleri ve sosyal medya ve internet ortamlarıyla beslenecek. Bir seyahat sırasında ya da uzakta yaşayan birine âşık olmanız mümkün. Sevgiliniz varsa, bu seyahat çok romantik geçecektir. Karşınızdakini idealize edebilir ve görmek istediğiniz gibi görebilirsiniz. Kafanız karışabilir ve kararsız kalabilirsiniz.