Yeni seneye yeniay ile başlıyoruz

Yeni seneye, yeniay ile başlayacağız. Üstelik 29 Aralık’ta Oğlak burcunda doğan yeniay öyle güzel etkileşimler yapıyor ki, 2017’ye başladığımızda tüm değişim ve karmaşanın sonunda iyi şeyler olacağına inancımız tazelenebilir. Oğlak burcundaki bu yeniay, hem Neptün, hem de Mars ile destekleyici açılar yapıyor. Yeniay yeni başlangıçları destekler ama bu defa yeni başlangıçlar için uygun değil zira Merkür geriliyor. 29 Aralık doğumlu Oğlaklar için 2017 dönüm noktası yıllardan biri olacak. 29 Nisan doğumlu Boğalar, 1 Eylül doğumlu Başaklar ardından 28 Şubat doğumlu Balıklar, 30 Haziran doğumlu Yengeçler, 1 Kasım doğumlu Akrepler ile tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu yeniayın olumlu enerjisinden yararlanacaklar. 10 Nisan doğumlu Koçlar da haberler alabilirler.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yeniayın enerjisi doğrudan kariyer ve sorumluluklarınıza odaklanıyor.  Merkür gerilediğinden, eskiden çalıştığınız iş yerleri, eskiden almış olduğunuz bir iş teklifi karşınıza çıkarsa daha başarılı olabilirsiniz. Mars’ın konumu ise mücadelenizi perde arkasından yapmanın ve planlarınızı henüz açıklamamanın daha yararlı olacağını gösteriyor.         

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Yeniayın hemen ardından seyahat, uluslararası işler, yüksek öğrenim gibi bir alanda gelişmeler olabilir. Merkür gerilediğinden, bu alanlarda eskiden karşınıza çıkan veya yarım kalan bir konu yeniden gündeme gelirse bu defa gelişmelerin arzu ettiğiniz biçimde yol alma şansı daha yüksek. Kalabalık gruplarla çok eğlenebilirsiniz.       

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

Kariyerinizde son iki senedir en güçlü ve etkin olduğunuz dönemlerden birindesiniz. Yıldız haritanızın kariyer ve başarı bölgesinde bulunan Mars’ın enerjisi tuttuğunuzu koparmanızı sağlayacak. Perşembe günü doğan yeniayın hemen ardından maddi kaynaklarda gelişmeler olabilir. Geçmişle bağlantılı yarım kalan konular yeniden gündeme gelebilir. Para işleriniz de çözümlenebilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Oğlak burcundaki yeniay işbirliği yapmanız gereken bir zamanda olduğunuza işaret ediyor. İlişkinizde yeni bir aşamadan geçebilir ya da bir ortaklık kurmak isteyebilirsiniz. Ancak Merkür gerilediğinden koşulları değişebilecek. Eski eş, sevgili veya eski bir iş ortağınızla yeniden bir araya gelebilir veya ondan haberler alabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Yeniayın enerjisini projelere odaklanarak ve sağlığınızla ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. Mars’ın olumlu açısı işinizle bağlantılı gelirlerde kazançlı olacağınıza işaret ediyor. Merkür gerilediğinden  detaylara ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Yeni işler yerine yarım kalan projeleri tamamlayabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yeniay hayatınızın en renkli ve eğlenceli bölümlerini harekete geçiriyor. Duygusal hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Eski sevgiliniz veya eşinizle yeniden bir araya gelebilirsiniz. Mars ile Neptün yeniaya destekleyici bir açı yaptığından yakın ilişkinizdeki olumsuzlukları, olumluya çevirebilir ve çok mutlu başlangıçlar yapabilirsiniz.  

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Yeniay ev, emlak ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Evle ilgili her türlü konuyla uğraşabilirsiniz. Merkür gerilediğinden ilk defa karşınıza çıkan durumlarda temkinli olun zira eksik bilgi ve yanlış anlaşılmalar hata ve aksamalara neden olabilir. Mülkle bağlantılı kaçırdığınız eski bir fırsat yeniden karşınıza çıkabilir.     

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Romantik bir dönem bizi bekliyor. Sevgiliniz mutluluk kaynağınız olacak. Kısa bir seyahate çıkabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Yeniay yıldız haritanızın sözleşme, iletişim kökenli projeler ve eğitim bölümüne enerji verdiğinden, bu alanlar canlanıyor.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat - HAFTANIN ŞANSSIZI

Venüs sosyalleşmeniz için sizi desteklerken,  yeniay arka planda kalmanızı ve bazı şeyleri gizli tutmanızı isteyecek. Gizli olmasa bile, tek başınıza izole olarak çalışmanızı gerektiren önemli bir proje ocak ayının ilk haftasında da vaktinizin çoğunu alacak. Para işleriniz de yolunda gidecek.

 BALIK 19 Şubat - 20 Mart   - HAFTANIN ŞANSLISI

Aşık olabilirsiniz ya da eski bir aşk yeniden alevlenebilir. Senenin son günleri çok romantik, sosyal ve dinamizm içinde geçecek. Yeniay sosyalliğinizi artıracak, burcunuzdaki Mars ise karizma, güç ve kontrolü size verecek. Yeni insanlarla tanışabilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı bulmanız da mümkün.