Yeniayla beraber yepyeni başlangıçlar

4 Temmuz Pazartesi günü Yengeç burcunda çok güçlü bir yeniay doğuyor. Yeni başlangıçları destekleyen bu yeniayda, büyük kolaylık ve fırsatların yanında bir takım zorluklar da olacak. Gezmeyi seven Merkür yakınlarda, şanslı Jüpiter ile esin perisi Neptün de bu yeniaya destek veriyor. Seyahat imkanları, büyük fırsatlar ve hoş bir ortam oluşacak. Ancak otorite konumundaki insanlarla güç savaşları, kişilik çatışmaları ve çeşitli sorumluluklardan dolayı kısıtlanmalar da olacak.

Yengeç aileye ve evine düşkün çok duygusal bir su burcudur. Alıngandır, çabuk küser. Açık değildir, içinde biriktirir ve tıpkı bir Yengeç gibi meseleye yan yan yürüyerek yaklaşır, düz gidemez! Kıskaçları ile tuttuğunu bırakmaz, vaz geçmesi zordur ama sert kabuğunun altında yumuşacık bir kalbi vardır. Şeker bayramına denk gelen bu yeniaydaki yaklaşımlar da bu şekilde olabilir, bunu baştan bilirseniz durumları anlamanız daha kolay olacaktır. Yeniay 3 Ocak doğumlu Oğlaklar ile 3 Nisan doğumlu Koçlar için de önemli bir dönemi başlatacak.

6 Temmuz Çarşamba haberlerin bol olduğu ve hareketli bir gün. Seyahatler, gezintiler, kardeşler ve yakın akrabalar ön planda.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Yeniay eve ait konulardaki planlarınızda yardımcı olabilir. Eviniz kalabalık olabilir, tamirat, büyük bir temizlik yapabilir hatta taşınabilirsiniz. Ev satın alma, satma gibi mülkle ilgili planlarınız ya da anne ve babanızı görmek için seyahate çıkabilirsiniz. Bu güçlü yeniay sadece ev değil, diğer alanlardaki yeni başlangıçlarınıza da enerji verecek.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Su burcu Yengeç’teki yeniayla beraber deniz ve su kenarlarına gitmek için yola çıkabilirsiniz. Yeniayın enerjisi en az iki hafta sürecek olan bu eğilimi başlatıyor. Seyahatleriniz hoş ve romantik geçecek. Yakın akrabalar ve arkadaşlarla eğlenceli bir zaman geçireceksiniz. Aşk hayatınızda da işler çok yolunda görünüyor! Ancak ortak maddi koşullarınız nedeniyle kısıtlanmanız mümkün. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Parayla ilgili yeni girişimlerinize enerji veren bir yeniay doğuyor. Konuşmalar yapabilir, haber alabilir hatta yola çıkabilirsiniz. Ev ve mülk gibi alanlarda fırsatlar büyük kazançlara dönüşebilir. Kariyerinizdeki bir başarı da para getirebilir. Ancak miras, nafaka, telif, hisse, vergi, sigorta, kredi, borç, alacak, komisyon gibi kaynaklardaki mücadele sürüyor. Partneriniz de sizi kısıtlayabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz HAFTANIN ŞANSLISI   

Tutkulu, romantik ve hareketli bir hafta sizi bekliyor. Burcunuzda senede bir kez doğan yeniay sizin doğum günü hediyeniz olan açık çek gibi. Seyahat, kardeş, kuzen, dayı gibi anne babanız dışında kalan yakın akrabalar ve yazı, konuşma, tanıtım, satış gibi iletişim kökenli projelerde şansınız açık. Ancak partneriniz sizi sıkıştırabilir ve günlük işlerden dolayı da biraz kısıtlanabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Doğum gününüzle beraber yeni bir yıl başlayacak ve hayatınızda yeni bir sayfa açabileceksiniz. Ama ondan önce iç dünyanıza odaklanıp büyük bir temizlik yapmalı ve lüzumsuz şeyleri hayatınızdan çıkarıp yeni başlangıçlara yer açmalısınız. Gizliliği olan veya tek başınıza çalışmanızı gerektiren bir projede çalışabilirsiniz. Parayla ilgili şansınız açık. Büyük fırsat ve kazançlarınız olabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yeniay sosyal hayatınıza enerji verecek ve sürekli kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Partneriniz ve arkadaşlar hep yanınızda olacak. Partneriniz sizi destekliyor ancak yeni başlayan bir ilişki baskı oluşturabilir ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. Ev veya anne babaya ait sorumluluklar da sizi biraz zorlayacak ve kısıtlayacak. Ama yine de şansınız açık, bolluk ve fırsatlarla dolu bir dönemdesiniz 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim 

Gözler sizin üzerinizde olacak ve olayları siz yönlendireceksiniz ancak anneniz ve anne figürü olan kişiye öncelik verebilirsiniz. Perde arkasından size yardım eden gizli bir koruyucunuz olacak. Babanız kariyer hedeflerinizle ilgili baskı yapabilir. Ya da oturduğunuz ev veya başka bir mülkten dolayı bu engellenmeyi hissedebilirsiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Bayram tatiline gelen bu dönemdeki yeniayın enerjisiyle, seyahata çıkmak ve uzaklara gitmek isteyebilirsiniz. Siz gitmezseniz, yoldan gelenler olabilir ya da sürekli haberleşebilirsiniz. Yakın ve uzak akrabalarla özellikle eşinizin yakınlarıyla içiçe olacak veya sürekli haberleşeceksiniz.  Ancak kardeş, kuzen gibi yakınlarla güç savaşları olabilir. Maddi koşullar yüzünden de kısıtlanabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık HAFTANIN ŞANSSIZI

Burcunuzdaki Satürn ilave sorumluluk veriyor, sizi yavaşlatıyor ve olaylara aşırı gerçekçi hatta karamsar yaklaşmanıza neden olabilir. Yeniayın enerjisi ise kredi, borç, hisse, komisyon, miras, nafaka, prim gibi maaş dışındaki gelir kaynaklarını ön plana çıkaracak. Parayla ilgili güç savaşlarının yanı sıra yeni başlangıçlar da yapabilirsiniz ve işinizdeki başarı anında kazanç olarak geri dönebilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak   

Gezegenler senenin bu zamanında size en uzak konumdadır ve sizi değil de partnerinizi desteklerler. Zıt burcunuz olan ama aynı zamanda uzun süreli ilişkileri, evlilik ve ortaklıkları yöneten partnerinizle deniz ve su kenarına seyahate çıkabilir ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Ancak farkında olmadan baskı yapabilir ve tepki görebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Bayram tatiline denk gelen bu haftanın yeniayı ev veya iş hayatınızdaki günlük işlere enerji veriyor. Yeni projelere başlayabilir, iş yapma biçiminizi yenileyebilir, yeni alet ve sistemlerle daha hızlı ve kolay iş yapabilirsiniz. Kendinize evde ya da işte bir yardımcı tutmanız mümkün. Sağlıkla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ayrıca maaşınız dışındaki bir kaynaktan para alabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Yeniayın enerjisi hayatınıza renk katacak! Bu eğilim hem uzun süreli ilişkiler, hem de yeni başlayanlar için geçerli. Hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler de alabilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak ve kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Sanatsal alanlarda da başarılı olabilirsiniz. Ancak anne baba sorumlulukları yüzünden kısıtlanabilir ve bir arkadaşın baskısından bunalabilirsiniz.