Yeniayla geçmişe açılan sihirli kapı

Şanslı, aydınlık ve güçlü bir hafta bizi bekliyor. Özellikle Başak, Oğlak ve Boğa’dan oluşan toprak burçları ve ardından Balık, Yengeç ve Akreplerden oluşan su burçları bu güzel enerjiden yararlanabilirler. 6 Mayıs’ta Boğa’da doğan yeniay sanki sihirli bir kapıyı açacak ve o kapıdan içeri girince sıkıntılar ve acılar geride kalacak. Hayatın güzel yönleri, mutlu tesadüfler ve fırsatlar karşımıza çıkacak.

Yeniaylar yeni başlangıçları destekleyen enerjiler yayarlar ve Boğa’daki bu yeniay da hem çok güçlü, hem de çok olumlu. İmkansız gibi görünen işleri başarabilir, hayalini kurduğumuz şeyleri gerçekleştirebiliriz ama bir şartla geçmişle bağlantılı olacak!

6 Mayıs doğumlu Boğalar sadece bu yeniay döneminde değil, önümüzdeki bir yıl boyunca eskiyle bağlantılı yeni sayfalar açabilir. Doğum günü bu hafta olan Boğalar da şanslı olacak ve güç sahibi insanlardan, banka, devlet gibi kurumlardan destek alacaklar. Tek kusur olarak Satürn bir miktar zorluk çıkaracak.

9 Eylül doğumlu Başaklar, 7 Ocak doğumlu Oğlaklar, 2 ve 7 Mart doğumlu Balıklar ardından, 9 Temmuz doğumlu Yengeçler, 9 Kasım doğumlu Akrepler ve tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu yeniayın sihirli gücünden yararlanabilirler. Yaylar biraz uğraşacak! 7 Aralık ve yakınlarında doğanlar artan sorumluluklar ve hayatın katı gerçekleriyle yüzleşecek ama öğrenecekleri dersler sayesinde güçlenecek ve çok sağlam bir temel oluşturacaklar.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Parayla ilgili güçlü bir yeniay doğuyor. Otorite konumundaki kişiler banka gibi büyük kurumları destekleyecek. Normalde parayla ilgili yeni girişimlerde bulunma zamanı olacaktı ama gerileyen gezegenler, geriye dönmemizi istiyor. Parayla ilgili geçmişle bağlantılı meselelerde başarılı olunabilir. Yepyeni girişimler, yeni tanıyacağınız insanlar ve ilk defa yapılacak başvurular sonuçsuz kalabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzda senede bir kez yeniay doğar ve hayatınızda yeni kapılar açar. Bu senenin yeniayı ise her zamankinden çok daha güçlü. Gerileyen gezegenlerin enerjisi, geçmişle bağlantılı yeni girişimlerinizde şans getirecek. Yurt dışı, üniversite, medya gibi konularda da güçlü konumda olacaksınız. Arkadaşlarınız da manevi destek olacak. Ortak maddi konulardan dolayı kısıtlanabilirsiniz ama aşamayacağınız bir engel yok.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeniayı iç dünyanızdaki düğümleri çözmenize yardımcı olacak. Bu süreçten sonra hafiflediğinizi ve güçlendiğinizi hissedeceksiniz. Hem fiziksel, hem de manen arınma için senenin en iyi dönemindesiniz. Eviniz veya başka mülkle ilgili  fırsatlar bulabilirsiniz hatta büyük miktarda bir para elinize geçebilir. Kariyerinizde  de başarı var. Ancak ilişkinizde veya partnerinizde sıkıntılar olabilir ve kısıtlanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sosyal hayatınızda yeni bir dönem açılıyor. Yıllardır görmediğiniz eski arkadaşlar yeniden hayatınıza girebilir. Eskiden üye olduğunuz bir dernek veya klübe yeniden katılabilirsiniz. Kardeş, kuzen, teyze, dayı gibi yakın akrabalar şanslı fırsatlarda aracı olabilirler. Bir kenara kaldırdığınız büyük bir hayali gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak günlük işler ya da sağlıkla ilgili konular sizi biraz kısıtlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde harekete geçmek için senenin en uygun dönemleri. Ancak eskiden tanıdığınız, iş yaptığınız kişi ve kurumlarla bağlantılı ve daha önce denediğiniz konulardaki yeni başlangıçlar başarı getirecek. Bilmediğiniz yeni alanlara açılmak için uygun bir zamanda değilsiniz. Ayrıca iş ortamınızdaki baskın karakterli kişiler bu defa yardımcı oluyor. Aşkta ise her zamankinden karamsar olabilir ve zorlanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

12 yıldır ilk defa burcunuzda bulunan şanslı Jüpiter, hayatınıza pek çok fırsat getirecek. Geçmişe dönüp yarım kalan meselelerle ilgili büyük başlangıçlar yaptığınızda gelişecek. Yurt dışı, seyahat, yabancılarla bağlantılı planlarınız, sürüncemede kalan bir hukuk davası, medya ve üniversite ya da seminer, kurs gibi eğitimle alakalı eski konular yeniden canlanabilir. Ancak anne baba veya ev sorumlulukları sizi kısıtlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gelir-giderinizi detaylı hasaplayabilir, gereksiz harcamaları kesmeyi düşünebilirsiniz. Miras, nafaka, vergi, telif, kredi kartları gibi ortak kaynaklarla ilgili eskiden başlayıp sonu gelmemiş olan meseleleri çözümleyebileceksiniz. Eve ait bir mesele ve babanız gibi bir aile büyüğü size yardımcı olacak. Ama anne babanız dışında kalan yakın bir akrabayla ilgili sorunlar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Her türlü işbirliğini destekleyen güçlü bir hafta sizi bekliyor. Yeniayın enerjisi iş veya özel hayatınızdaki yakın ilişkilerde önemli kararlar getirebilir. Evlilik, birlikte yaşama, iş ortaklığı kurma gibi ya da avukat, ajans gibi sizi birerbir temsil edecek bir aracıyla ilgili planlarınız olabilir. Arkadaş ve gruplar ve ayrıca yakın akrabalar da sizi destekleyecek. Tek sıkıntınız kısıtlı maddi koşullar ama bir çaresini bulacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Her zaman bardağın dolu tarafını gören iyimser Yaylar, Satürn’den dolayı daha karamsar olabilir. Neyse ki, kariyerinizdeki büyük potansiyel neşenizi yerine getirebilir. Özellikle geçmişle bağlantılı işlerde başarılı olabilirsiniz. İş yapma biçiminizde değişiklikler yapmanız  mümkün.  Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için spor ve egzersize başlamak ve daha sağlıklı beslenme tarzına geçiş için en uygun zaman!

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayatınıza neşe katacak şahane etkileşimler var. Sevdiğiniz konulara zaman ayıracak, sanat gibi yaratıcı alanlarda başarılı olacaksınız. Bu haftanın yeniayı, yeni bir aşk getirebilir. Hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler gelebilir.  Deniz ve su kenarına yapacağınız geziler çok romantik geçecek. Yurt dışı, seyahat, üniversite, medya bağlantılı planlarınız da çok parlak görünüyor. Korktuğunuz gizli bir şeyler olabilir ve kısıtlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Senenin bu zamanlarında ev, mülk ve babanızla ilgili konular ön plana çıkar. 6 Mayıs’ta doğan yeniay hayatınızın bu alanındaki girişimleri kolaylaştıracak. Ancak yeni bir adım atarken eskiyle bağlantılı yani eskiden tanıyıp bildiğiniz yer ve kişilerle birlikte hareket ettiğinizde istediğiniz sonucu alabileceksiniz. Yakın ilişkinizde cinsellik ön plana çıkacak. Yüklü miktarda para gelebilir ama bir arkadaşınız sıkıntılı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Size yol görünüyor! Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz ve çok güzel geçebilir.Hayatınızın her alanına taze bir bakış açısıyla bakacaksınız. Partner açısından şanslı bir dönemdesiniz. Evlenmeyi düşüneceğiniz biri ile tanışmanız mümkün. Eşiniz veya iş ortağınız şanslı olabilir ve onun şansı size de geçebilir. Dominant bir arkadaşınız size çok yardımcı olacak. Ama kariyer ve sorumluluklar sizi bir miktar kısıtlayabilir.