Yeniayla her şey yolunda

30 Ekim Pazar günü derinliklerin ve karanlıkların prensi olan Akrep burcunun yeniayı doğuyor. Bu yeniayda Güneş, Merkür ve Ay birleşiyor ve güçlü bir enerji açığa çıkıyor. Yeniay, hasat zamanı olan dolunayın tersine tohum ekme zamanıdır. Yeniayın enerjisi, yeni başlangıçları destekleyecek ve ekilen tohumların filiz vermesi için verimli bir ortam hazırlayacaktır. Yeniayla başladığımız işler genellikle yolunda gider ve arzuladığımız gibi sağlam gelişir. Akrep ise zaten güçlü ve yoğun duygulara sahip bir burçtur.  Biz de bu yeniayda kendimizi her zamankinden güçlü hissedebilir ve seçeceğimiz yolda tutkuyla ilerleyebiliriz. Rüyalar gezegeni Neptün de yeniay ile uyumlu olduğundan esin perisi hep bizimle olacak. Hayal gücümüz zengin olacak, yaratıcı konularda zorlanmayacağız ve sezgilerimiz de keskinleşecek.  30 Ekim doğumlu Teraziler sadece yeniayın ardından gelen on günlük süreçte değil, tüm bir sene boyunca yepyeni başlangıçlar yapacak ve önemli bir yıl geçirecekler.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yeniayın güçlü enerjisi kredi, borç, hisse, miras, nafaka, avans, komisyon gibi maaşınız dışındaki kaynaklarla ilgili girişimlerinizi tam on gün boyunca destekleyecek. Yeniayın enerjisi ameliyat ve diğer tıbbi işlemler için de uygun koşulları oluşturacak. Diğer yanda önümüzdeki cumartesi, internet, seyahat veya eğitim bağlantılı romantizm yaşamanız mümkün.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

İşbirlikleri ve yakın beraberlikler için harika koşullar oluşuyor. Zıt burcunuz olan ama aynı zamanda partnerinizi temsil eden Akrep burcundaki yeniayla beraber bir ortaklık kurma, sevgilinizle beraber yaşama, nişanlanma veya evlenme gibi sizi bire bir temsil edecek biriyle işbirliği yapabilirsiniz. Tüm bunlar için tüm sene boyunca en uygun dönemlerden birindesiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran  

Kariyerinizde büyük bir başarı kazanabilirsiniz. Yeniayla beraber yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri edinebilirsiniz. Spor veya egzersize başlamak için de bu hafta çok uygun, hatta senenin en iyi zamanı bile olabilir. Yeniayla başlayacağınız bir programa sadık kalmanız ve arzuladığınız hedeflere ulaşmanız her zamankinden daha kolay olacak.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eğlenceli bir dönem başlıyor! Yeniayın enerjisi aşk hayatınız, çocuklar, hamilelik gibi alanlara ve yaratıcı yönünüze odaklanıyor. Renkli ortamlarda bulunabilir ve sevdiğiniz konulara vakit ayırabilirsiniz. Sanat gibi yaratıcı uğraşlarınız varsa hayal gücünüz ve kendinizi ifade beceriniz yeni boyutlara çıkacak. Bir hobinizi profesyonel bir işe çevirebileceksiniz.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos

Yeniayın enerjisiyle birlikte eve ait meseleler ön plana çıkıyor. Ev satın almak, satmak, kiralamak, taşınmak, mobilya satın almak ya da tamirat gibi işlerle meşgul olabilirsiniz. Bu meselenin yurt dışı veya yüksek öğrenimle alakası olması mümkün. Veya babanızla ilgili bir konu gündeme gelebilir ve sizin ilgilenmeniz gerekebilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Partnerinizle beraber su kenarında bir yere kısa bir geziye çıkabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla görüşebilirsiniz ve onlarla ilgili konular gündeme gelebilir.Tanıtım, reklam, satış, toplantı ve görüşmeler yapabilirsiniz. Önemli bir anlaşmaya imza atmanız söz konusu olabilir. İş veya özel hayattaki partneriniz size çok destek olacak ve aklınıza gelmeyen fikirler önerecek

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Zam istemek, ilave bir gelir kaynağı bulmak, servis ya da ürünlerinizin ücretini artırmak istiyorsanız, bu hafta girişimlerde bulunmalısınız. Parayla ilgili görüşmeler yapabilir hatta bunun için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. İş yerinizdeki ekip çalışmaları ve dayanışma sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz haberler gelebilir!

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım  HAFTANIN ŞANSLISI

Senede bir kez burcunuzda doğan yeniay, hayatınızın herhangi bir alanında yeni bir kapı açmanızda yardımcı olacak. Aşk, hamilelik ve çocuklarla ilgili alanlar parıldayacak ve hayatınızın diğer alanlarında da hayal gücünüzü artıracak. Romantik konuşmalar yapabilir, hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler alabilirsiniz.

YAY  23 Kasım - 21 Aralık   HAFTANIN ŞANSSIZI

Gizli konuşmalar, görüşmeler yapabilir ve belki de kimseye haber vermeden bir seyahate çıkabilirsiniz. Eve ait işleriniz yolunda gidecek. Babanız veya annenizle ilgili bir meselede destek alacaksınız. Eve ait bir hayalinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Aşkta ise sürpriz ve tatlı bir heyecan yaşayabilirsiniz.

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak

Son derece sosyal bir dönem başlıyor. Arkadaşlarla birlikte su kenarında kısa bir tatile çıkabilirsiniz. İş veya eğlence için kalabalık ortamlara katılmanız mümkün. Toplumsal bir projede görev alabilirsiniz. Dernek, kulüp gibi bir topluluğa üye iseniz, aktifleşeceksiniz.  Kendi işinizi yapıyorsanız yeni kaynaklar bulacaksınız. Eve ait konularda ise hızlı bir gelişme olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Kariyerinizde yeni girişimler için senenin en uygun zamanlarından birindesiniz. Yeniayın enerjisi sizi destekleyecek ve önünüzü açacak. İşveren, yönetici, anne, baba gibi otorite figürleriyle konuşmalar yapabilirsiniz. Komisyon, telif, hisse yerine maaş konusunda daha avantajlı olacaksınız. Arkadaşlardan haberler gelebilir, kısa bir seyahat çok romantik geçebilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Farklı kültürler, yabancılar, uzak ülkeler, seminer ve kurslarla ufuklarınızı genişletmek isteyebilirsiniz.Üniversiteye geri dönme planları yapıyor olabilirsiniz. Hayalleriniz olacak ve pek çoğunu gerçekleştirebileceksiniz. İnternet ortamında, yaratıcı yönünüzü ön plana çıkaran yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İşveren, yönetici gibi otorite figürleri size torpil yapabilir ve sürpriz para gelebilir.