Yeniden başlama zamanı

Bu hafta yeni başlangıçlar için çok güçlü bir yeniay doğuyor. Bu defa enerji deposu Mars da aktif olduğundan iki kat fazla enerjiye sahip olacağız. Adaptasyonu kuvvetli İkizlerdeki bu yeniay, konulara daha esnek yaklaşmamızı sağlayacak ve koşullara göre manevra kabiliyetimizi artıracak. Jüpiter de yakınlarda olduğundan fırsatlar ve şanslı tesadüfler yardıma koşacak.

Çift bedenli İkizlerdeki bu yeniay, çift kısmet getirme potansiyeline sahip. Yıldız haritamızın durumuna göre iki iş, iki teklif, iki aşk, iki seyahat fırsatı veya iki ayrı yerden para gelebilir. Herhangi bir alanda aynı anda iki seçeneğe birden sahip olabilirsiniz. İkizler burcu bu haftanın da yıldızı konumunda. Özellikle 13-17 Haziran arasında doğanlar hem aşk hem de iş hayatlarında yeni girişimlerde çok başarılı olabilirler. Diğer yıldız ise Aslanlar! Uğurlu Jüpiter son turunda fırsat dağıtmaya devam edecek. Terazi ve Kovalar da yeniayın enerjisini istedikleri gibi değerlendirebilirler.  Ancak zevk düşmanı, disiplinli Satürn Eylül ayına kadar kalmak üzere son bir kez Akrep burcuna geri dönüyor. Tüm Akrepler olmasa da, 20-22 Kasım yakınlarında doğanların  yaz aylarında sorumlulukları artabilir. 20-21 Mayıs doğumlu Boğalar da biraz kısıtlanabilir. Boğa ve Akrepler 18 Eylül’den itibaren Satürn’den kurtulacak ve ardından gelen birkaç ay içinde maddi veya manevi büyük bir ödül alacaklar.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS (Haftanın şanslısı)

BÜYÜK bir ayrıcalığa sahipsiniz. Burcunuzdaki gezegenler ve yeniayın enerjisiyle her istediğinizi elde edecek durumdasınız. Hemen sonuç almanız gerekmiyor, ilk adımları atmanız bile yeterli! Sene sonunda günlük işlerde yaşadığınız yorucu tempo geri gelecek ve tüm yaz devam edecek. Sağlık sorunları da geri gelebilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

SENE sonunda nakit darlığı yaşadıysanız, bu yaz da benzer şekilde geçebilir. Salı günü doğan yeniayla beraber seyahat fırsatları artıyor. Önümüzdeki haftalarda yolda olabilir ve iki yere gidebilirsiniz. Eğitimle ilgili iki seçeneğiniz olabilir. Yakınlarla ortak bir hedef için çalışmaya başlayabilirsiniz. Ancak aşkta bilmediğiniz unsurlar yüzünden yanılabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

GEÇTİĞİMİZ sene ve özellikle aralık ayında partnerle ilişkinizde veya onun hayatındaki zorluklar eylüle kadar geri dönecek. Ama merak etmeyin yepyeni bir şey karşınıza çıkmayacak. Burcun sonunda doğanlar sağlık açısından zorlanabilirler. Salı günü doğan yeniay ve sonrasında ise aylık gelirinizi artırmak için iki seçenek birden bulabileceksiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İÇE kapanma zamanı. Kabuğunuza çekilip kendi başınıza kalmak enerjinizi yenilemenize yardımcı olacak. Gizliliği olan projelerde görev olabilirsiniz. İşleriniz yaz aylarında rahatlayacak, sağlığınız eskisinden iyi olacak ancak çocukla ilgili sorumluluklar artacak. Aşkta seçici olacak ve yaşça sizden büyük insanlara ilgi duyabileceksiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

SOSYAL açıdan canlı bir dönemdesiniz. Salı günü doğan yeniay çevrenizi daha da genişletmeniz ve yeni insanlarla tanışmanız için yeni fırsatlar getirecek. Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek için iki seçeneğiniz bile olabilir! Ancak aşk ve para ilişkilerini ayrı tutun zira yanılabilirsiniz. Ev ve anne baba sorumlulukları artabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

KARİYERİNİZDE müthiş fırsatlar yakalayabilir ve son yılların en büyük başarılarına imza atabilirsiniz. Salı günü doğacak yeniayın hemen ardından iki iş teklifi, iş görüşmesi veya fırsatı mümkün olabilir. Perde arkasından sizi destekleyen güçlü insanlar olacak. Diğer yanda iş ya da özel hayatınızda işbirliği yaptığınız insanlarla ilgili belirsizlikler var.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

PARA durumunuz rahatlamıştı ancak eylül ayına kadar olan süreçte yine biraz sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Salı günü doğan yeniay ve sonrasında yurtdışı, seyahat ve eğitimle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hukuki bir davanız varsa yeni koşullarla gelişmeler kaydedebilirsiniz. İnternet ve medya gibi alanlarda da yepyeni fırsatlar çift olarak karşınıza çıkabilir.

AKREP  23 EKİM-22 KASIM (Haftanın şanssızı)

KISITLAYICI Satürn’ü sene başında burcunuzdan göndermiştiniz ama eylüle kadar kalmak üzere geri geliyor. Disiplinli Satürn başladığınız şeyi bitirmenizi ya da sağlam bir temele oturtuğunuzu görmek isteyecek. Burcun son günleri doğanların hayatları biraz yavaşlayacak. Yeniay ise parayla ilgili girişimlerde cesaret ve motivasyonunuzu artıracak. Harekete geçin!

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

SENE başında burcunuza gelen Satürn, rahat bir yaz geçirmeniz için gidiyor! Bu yaz düşüncelerinizi toparlayın, kararlarınızı verin, hayatınızı kolaylaştırın ve eylül sonrasında artacak sorumluluklara hazırlanın. Evlenme, nişanlanma kararı verebilir veya ortaklık kurabilirsiniz. Ev alırken, iş bulurken hatta aşkı bile bulurken bir aracıyla hareket edebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

GÜNLÜK işleriniz tüm yoğunluyla devam ediyor. Yeni proje ve görevlere başlayabilirsiniz. Aynı anda iki proje veya iki müşteri edinmeniz mümkün. Bu tempo 24 Haziran’dan itibaren normale dönecek ve yazın diğer kısmında eğlenceye ayıracak bol zamanınız olacak. Yeniay sağlıklı beslenme, diyet ve egzersiz açısından da sizi destekleyecek.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

BU yaz işle meşgul olacaksınız! Sene sonundaki ağır kariyer sorumlulukları veya yeni bir şey öğrendiğiniz için yaşadığınız çıraklık dönemine benzer bir süreçten geçeceksiniz. Neyse ki, aynı anda Salı günü doğan yeniay iki haftalık  son derece renkli bir dönemi başlatıyor. Aşk, çocuklar, yaratıcı konular ve sevdiğiniz hobilere zaman ayırabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

KARİYER sorumluluklarınız artmıştı veya başka bir alanda yeni bir şey öğrenmeye başladığınız için zorlanıyordunuz. Bu yaz işlere ara verip rahatlayacaksınız. Evdeki aktivite ise devam ediyor! Eve ait planlarınız için iki seçenekle birden karşılaşabilirsiniz. Taşınma, tamirat, yenilik, ev satma, kiralama, satın alma için en uygun zamanlardan birindesiniz.