Yeniden yazdýrmayalým

Dinimizde korunmasý esas olan beþ unsur vardýr: Din, akýl, nesil, can ve mal. 

Mezkûr beþ unsurun her biri büyük tehlike altýnda. Nasýl olmasýn ki, dünya servetinin yarýsýnýn 26 kiþinin elinde olduðu bir dünyada din, akýl, nesil, can ve mal güvenliðinden bahsetmek mümkün mü? 

Birbirinden ayrý düþünülemeyecek beþ unsurdan bir olan neslin ifsadýyla alâkalý okullarda ‘eðitim’ verildiði ortaya çýktý! “Toplumsal cinsiyet eþitliði” adý altýnda çocuklarýmýza doðuþtan cinsiyet sahibi olmanýn mühim bir þey olmadýðý, cinsiyetin deðiþtirebilir olduðu öðretildiðini maalesef yeni öðreniyoruz. 

Dünya servetinin yarýsýný elinde bulunduranlarýn kurduðu vakýflar (Rockefeller Vakfý, Soros Vakfý vb.) üzerinden yürütülen projeye Türkiye 2011’de imzalamýþ. Ýstanbul’daki toplantýda sözleþmeye imza atanlar arasýnda, imzadan 10 ay sonra yürürlüðe sokan ilk ülke Türkiye olmuþ! 

“Toplumsal cinsiyet eþitliði” adlý projenin hedefinde din ve aile var. Cinsiyetsiz (Eþcinsel) bir toplum oluþturmak için dinin ve ailenin þahýslar üzerindeki etkisini azaltýp, þahsýn fýtratýný istediði gibi deðiþtirmesi amaçlanýyor. 

“Toplumsal cinsiyet eþitliði”nin vitrininde “Kadýna yönelik þiddeti önlemek” yazsa da bu plan uzun vadeli uygulandýðý takdirde ortada ne kadýn ne erkek kalacak!.. 

Avrupa’da yýllardýr “Toplumsal cinsiyet eþitliði” dersi verilen ülkelerde kadýna þiddetin azalmadýðý gibi aksine arttýðý, aile diye bir mefhumun kalmadýðý, uyuþturucu ve alkol tüketiminin arttýðý tespit edilmiþ.   

Mottosu “Yeniden yazmaya var mýsýn” olan “Toplumsal cinsiyet eþitliði” projesinde yeniden yazýlacak olan nedir; A- din mi, B- aile mi, C- gelenek mi, D- cinsiyet mi? Cevap veriyorum: E, hepsi! 

Peki yeniden yazmayý kimler yapacak? Bu projeyi kimler hazýrladýysa; yani dünya servetinin yarýsýný elinde bulunduranlar. 

Kaba hatlarýyla anlatmaya çalýþtýðým proje okullarda, Milli Eðitim Bakanlýðý’nýn yaptýðýyla açýklamayla 2016 yýlýndan kadar uygulandýðýný öðreniyoruz. Ýlahiyat fakültelerinde de “Toplumsal cinsiyet eþitliði” dersleri devam ediyor. Hatta bazý Ýlahiyat fakültelerinde “Toplumsal cinsiyet eþitliði” derslerine giren talebelere sertifika bile veriliyor! 

Milli Eðitim Bakanlýðý gelen tepkiler üzerine projenin 2016 yýlýnda sona erdiðini açýklasa da, baþka adlarla benzer projeler devam ediyor. Ne yazýk ki bu projeleri sadece Milli Eðitim Bakanlýðý deðil tüm devlet kurumlarý uygulamak zorunda. Çünkü hükümet hâlâ projeyi iptal etmiþ deðil. 

Beka meselesinin konuþulduðu bir demde neslimiz üzerinden her þeyimizin yok edilmesine izin mi vereceðiz? Dinimizi, geleneðimizi, neslimizi yeniden mi yazdýracaðýz? Bizler yeni bir 15 Temmuz gibi iþgal teþebbüsü beklerken meðer kendi ellerimizle deðerlerimizi iþgal ettiriyormuþuz!