Yeter artık

Fenerbahçe ligin ikinci yarısına çok kötü bir başlangıç yaptı. Aradaki 10 puan farkı bile koruyamaz oldu. Özellikle deplasman maçlarındaki yenilgileri akıllara durgunluk verdi. Böylesine üst üste deplasman kayıplarına uğrayan Fenerbahçe, bir nebze panik atağa da girdi.

Sarı-Lacivertliler sahadaki görüntüsü itibariyle kötü futbol oynayabilir, puan da kaybeder, maçta kaybeder. Bu Fenerbahçe’nin sorunu olarak görülür. Amma maçı yöneten bazı hakem kardeşlerimizin, karşılaşmanın kaderi ile oynamaya, Fenerbahçe’nin aleyhine kör gözün parmağıymış gibi yanlış karar vermeye hakları yoktur.

Özellikle Sivasspor maçındaki Yunus Yıldırım öylesine yanlış, o kadar kötü kararlar içinde maç yönetti ki, Kanarya’nın kazanmış olduğu penaltı pozisyonunu bile görmezden gelerek Fenerbahçe’yi katletti. Sivasspor maçının hakemi Metin Şentürk olsaydı, o bile bu penaltıyı görürdü!

Yetmedi, Fenerbahçe kötü futbol oynamaya devam etti. Etti etmesine de hakem kararları neden Fenerbahçe’yi katletmek üzerine kurulmuş gibi. Ligimize heyecan getirici yanlış kararlar vermeye devam ettiler. Eee Fenerbahçe de kitle olarak ne kadar kötü futbol oynarsa oynasın bir serzenişte bulunmak lazım değil midir?

Ey MHK, ey Futbol Federasyonumuz, linç kampanyası mı başlattınız? Bu kadarı da fazla ama. Eğer Fenerbahçe puanlar kaybederek ligimize heyecan getirmek için bu kararlar veriliyorsa, koskoca bir ayıp ediliyor derim.

Elazığspor maçında da Hüseyin Göçek kardeşimiz kendisi görmese bile yardımcısı tarafından Cristian Baroni’ye verilen kırmızı kart Fenerbahçe’nin kaybetmesi için yapılan bir operasyondur bence. İşin doğru tarafına bakacak olursak, Fenerbahçe’nin elbette hakemlere ihtiyacı yok. Ama bu kadar da yanlış üzerine yanlış yapılmazki. Böylesine yapılan hakem hatalarıyla Fener’in sabrı taşmıştır artık.

Yeter demek zamanı gelmiştir.

Hakemlerimiz sadece Fenerbahçe için değil, Türk futbolu adına kendilerini biraz “rapt-ı zapt”a alsınlar. Bu yanlışlarından da arınmış olsun.

Yoksa ligimiz bundan sonra oynanacak maçlarda büyük kabusa girer. Sonra da birileri düzeltmek için uğraş vermeye kalkar.