Yine yeni tertip

Trabzonsporlu futbolcuların kafalarını sahanın içine veremedikleri hakemin düdüğü ile açıkca kendini gösterdi.

Akhisar, Trabzonspor'dan çekiniyor, Karadeniz ekibinin ise kendisine güveni yok. Bu kafa yapısıyla başlayan futbol ilk dakikalarda sakin olsa da Gekas'ın attığı golle hız kazandı. Trabzonspor golden sonra yüklenmeye başlayınca pozisyonlar ortaya çıktı. Mehmet Ekici nefis vuruşla takımını oyuna geri döndürdü. İlk yarı Trabzonspor daha baskın oynadı. Trabzonspor lideri olmayan ama kaybetmek istemeyen onurlu insanların biraraya geldiği takım görüntüsü verdi. Ve bu mücadele ilk yarıda rakip akınlarını kesip oyuna hakim olmaya uğraşan bir görüntü ile noktalandı.

Futbol ikinci yarıda daha heyacanlı bir hale geldi. Hele 65. dakikadan sonra iki takımında harcadığı pozisyonlar taraftarı çileden çıkardı. Akhisar'ın üstüste kaçırdığı ve direkten dönen ataklarına Trabzonspor'un verdiği cevaplar futbol adına güzellikti. Cardozo uzun süre Trabzonspor'a fayda getirmeden saha da durdu. Vahid'in katkısı dışında oyunun akışına göre Yusuf Erdoğan ile Waris yer degiştirince Trabzonspor hızlı oynamaya başladı.

Trabzonspor ateşle oynuyor. Yetkililer belki de bizim gibi görüyorlar ama yapacak bir şeyleri olmadığını düşünüyorlar. Bence yapacak çok şey var. Her deplasmanda ezilen bir Trabzonsporu görmek bu taraftara haksızlık bence. Bu arada 83.dakikada Mehmet Ekici'nin bazukası ile Trabzonspor maçı kazanabilirdi. Ancak Mehmet'in nefis vuruşunu Oğuz aynı güzellikte kurtarınca puanlar bölüşüldü.

Tecrubelerime dayanarak gördüğümü söylüyorum. Trabzonspor'un çok daha iyi kadrosu var. Ama ne hikmetse bir türlü organize kadro bu vakte kadar kullanılamadı. 2-0 mağlupken oyunun akışını değiştirsin diye Özer sahaya sürülüyor ve başarılı oluyor ama bir hafta sonra niye oynamıyor belli değil.

Bence deplasmanda Yatabere Trabzonspor'un ilerisinde oynar. Medjani'nin orta sahada oynaması Trabzonspor'a bir şey getirmiyor. Özer varken Özer oynar.

Kısaca; Vahid hoca'ya bu gemi çıksa da batsa da bir yere gidemiyeceği açıkca anlatılmalı.