“Büyü bozuldu!''

Kimsenin ölümden kaçma þansý yok. Her canlý ölümü tadacak. Kimi emperyalizme karþý kahramanca direnerek þerefli bir ölümü tadacak, kimi de FETÖ elebaþý gibi uþaklýk ettiði emperyalizmin merkezinde vatansýz!

Yetmiþli yýllarýn sonunda Ýslami camiada 3 ismin yýldýzý parlýyordu. Biri Timurtaþ Uçar Hoca, diðeri Menzil Þeyhi ve üçüncüsü FETÖ elebaþýydý.

Timurtaþ hoca bir cemaat kurmadý zihinlerde iyi hatýralar býrakarak terk-i dünya etti Allah rahmet eylesin.

Ýkincisi yaygýnlaþtý ve büyük bir cemaate dönüþtü þu anda seküler kesimin hedefinde!

FETÖ elebaþý Risale-i Nur cemaatinin içinden çýkmýþtý, cerbezeli vaazlarýyla taraftar cezbediyordu.

Ben anarþinin kol gezdiði o yýllarda Ýslam'ý kaynaklarýndan öðrenmek amacýyla Medine-i Münevvere'ye gitmiþ oradaki Ýslam Üniversitesi'ne kaydolmuþtum. Fakat asýl ilim tahsilini Elmalýlý Hamdi Yazýr'ýn talebelerinden Erzurumlu Mustafa Necatüddin'den, Medine'de bulunan Ezher Alimi Abdulazým Feyyaz ve Faslý Muntasýr Kettani gibi ehli sünnet hocalardan ve Ali Ulvi Kurucu gibi mümtaz þahsiyetlerden özel ders alarak sürdürdüm.

5 yýl boyunca üniversite haricinde özel olarak Akaid, Fýkýh, Hadis, Tefsir ve Usul dersleri aldým.

Türkiye'den ve Ýslam dünyasýndan üst düzey misafirleri eksik olmayan Ali Ulvi Kurucu Bey ile hem Türkiye gündemini hem Ýslam alemini takip ettim. Selahaddin Eþ aðabeyin yayýnladýðý Hicret dergisinin de Medine temsilcisiydim.

FETÖ elebaþýnýn cerbezeli vaaz kasetleri Medine'de de Türkler arasýnda tedavüldeydi. O vaazlar beni hiç etkilemedi aksine onlarý þov olarak gördüm.

1981'de Türkiye'ye döndüðümde bu cemaatin iyice yaygýnlaþtýðý ve revaçta olduðu görülüyordu.

Sonraki yýllarda okullar ve dershanelerin baþarýsýný takdir etmedim deðil. Hatta özellikle yurt dýþý seyahatlerimde Kýrým'da, Romanya'da, Makedonya'da Sudan'da okullarýný ziyaret ettim.

Ama hem dini yorumlarýný tasvip etmediðim hem de Merhum Erbakan hocanýn uyarýlarý sebebiyle cemaate bir türlü ýsýnamadým.

Hoþ onlar da kendilerinden olmayanlara hiç sýcak bakmadýlar ve kendilerini diðer cemaatlerin üstünde görmek gibi bir kibirli tavýr takýndýlar.

Bununla birlikte Ýslam kardeþliði ilkesinden hareketle ihtilaflarýmýzý görmezden gelerek özellikle eðitim alanýndaki baþarýlarýný (hoþ sonradan onun da bir aldatmaca ve soru hýrsýzlýðýna dayandýðý ortaya çýktý!) takdir ederdim.

Partimizi destekledikleri için de ihtilaflarý görmezden geldik! Oylarýyla destekleri önemliydi herkesin partili olmasý gerekmiyordu.

Cemaatin iplerini elinde tutan çevreler emperyalizme karþý direnen, muhtýralara cevap veren Baþkan Erdoðan'dan kurtulmak istiyorlardý, cemaat da onlarýn isteði doðrultusunda hareket etmeye baþlamýþtý.

Ýhtilafýmýzýn su yüzüne çýktýðý ilk alan dershaneler oldu.

Dershaneler konusuna Baþbakan Erdoðan kesin tavýr alýnca cemaat muhalefete geçti. Fakat muhalefetlerini gizlediler. Ta ki 7 Þubat 2012 tarihinde MÝT müsteþarýný tutuklamaya teþebbüs ettikleri güne kadar.

40 yýlý aþkýn bir zamandan beri sýzdýklarý devlet kurumlarýndaki elemanlarýyla oluþturduklarý Paralel Devlet Yapýsýyla (PDY)operasyon çekmeye baþladýlar.

7 Þubat 2012 teþebbüsü, 17/25 Aralýk 2013 yargý darbesi giriþimi, Gezi olaylarý, Hendek Çukur savaþlarý, 15 Temmuz kanlý darbe giriþimi, bunlarýn hepsi emperyalizmin milli iradeyi temsil eden Erdoðan'a karþý giriþtiði hamlelerdir.

Baþkan Erdoðan'ýn feraset ve cesaretiyle emperyalizmin bu satýlýk uþaklarýnýn her hamlesi akamete uðratýldý.

Hepsinde FETÖ bir maþa olarak kullanýlmýþtýr.

FETÖ elebaþý insanýmýzýn inancýný istismar ederek, dini bir cemaat görüntüsü altýnda emperyalizme hizmet etmiþtir.

Bu hizmeti sebebiyle en büyük kötülüðü de Ýslam'a yapmýþtýr.

Bunlarýn ihaneti sebebiyle ülkemizde insanlarýn itimat ettiði dini cemaatler artýk tehdit unsuru olarak konuþulur hale gelmiþtir.

Dini cemaat adý altýnda soru hýrsýzlýðýndan kanlý darbe giriþimine kadar her türlü ahlaksýzlýðý irtikap ederek diðer tüm dini cemaatleri töhmet altýnda býrakmýþlar dolayýsýyla en büyük kötülüðü Ýslam'a yapmýþlardýr.

160 ülkede yapýlanmýþ devasa bir örgütü ve mali yapýsýný FETÖ elebaþýnýn yönetmesinin mümkün olmadýðý açýktýr.

Bu örgütü emperyalist güçlerin yönettiði de aþikârdýr.

Türkiye'de baþaramadýlar, aksine Türkiye birçok ülkede bu örgütle mücadele için yönetimleri uyardý ve bazý ülkelerde engellendiler.

Buna raðmen böylesi bir yapýyý emperyalistlerin baþýboþ býrakmasý düþünülemez.

Elebaþý öldü diye kimse bu örgütün bittiðini beklememelidir. Elebaþý zaten uzun zamandan beri hayattan kopmuþtu ama örgüt faaliyet halindeydi.

Örgüt içindeki anlaþmazlýklar ebetteki örgütü olumsuz etkileyecektir ama örgütün bir baþka kisve altýnda icrayý faaliyet ederek emperyalizme hizmetini devam ettireceðini gözden kaçýrmamak gerekir.

Bu baðlamda Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya'nýn "15 Temmuz 2016'dan bugüne kadar Ýçiþleri Bakanlýðýmýzca FETÖ'ye yönelik; 178 bin 406 operasyon gerçekleþtirildi. Biz durmayacaðýz, duraksamayacaðýz. Eli kanlý FETÖ'yle mücadelemizi aralýksýz sürdüreceðiz." açýklamasý;

Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan'ýn, "Karanlýk örgütün lideri ölmüþtür. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, gevþemeye götürmeyecektir." demeci;

Ve Adalet Bakaný Yýlmaz Tunç'un, "Ülkemiz aleyhine milli güvenlik sorunu olan bu örgütle mücadele FETÖ elebaþýyla sýnýrlý olmayýp, tüm unsur ve uzantýlarýyla sürecektir!" açýklamasý yöneticilerimizin teyakkuzda olduklarýný göstermesi açýsýndan fevkalade önemlidir.

Tabii ki elebaþýnýn ölmesiyle bir yalan daha netlik kazanmýþ oldu. Örgüt mensuplarý FETÖ elebaþýnýn mesih/mehdi olduðuna inandýrýlmýþtý. Mesih/mehdinin misyonu dünyaya Ýslam'ý ve adaleti hâkim kýlmaktý. Oysa mesih/mehdi zannettikleri adam zulmün zirve yaptýðý bir dönemde öldü. Yani mesih falan deðilmiþ tam bir yalancýymýþ.

Belki bu yalanýn ortaya çýkmasý cemaat içindeki samimi Müslümanlarýn uyanýþýna vesile olabilir.

O yüzden Hakan Fidan'ýn, '"Bu ölüm vesilesiyle artýk onlarýn üzerindeki büyünün kalkmýþ olmasý lazým ve kendilerini gittikleri ihanet dolu bu yanlýþ yoldan vazgeçmeye, devletlerinin, milletlerinin aleyhine çalýþmaktan vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol deðil. Bu yolun sonu iyi bir son deðil. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduðu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecektir. Artýk yol yakýnken dönmeyi bilsinler." uyarýsý anlamlýdýr.

Anlarlarsa!