Yolda da bırakmadı yolunu da şaşırmadı

Başkan Erdoğan, Devlet şeref madalyası tevcih töreninde Binali Yıldırım’ı anlatırken çok önemli bir vurgu yaptı..“Binali Bey ile 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı başarıyla atlatmıştır. 40 yıllık yoldaşlığımızda bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi bazıları gibi yolunu da şaşırmadı...” Yani açıkça dedi ki Erdoğan; “Evvel refik bade’l tarik”.. Önce yoldaş, sonra yol.. Binali Bey’in yoldaşlık konusunda milletin huzurunda verdiği sınavı tartışmaya bile gerek yok. Ancak bu vakte kadar kan kusup kızılcık şerbeti içtiğini söyleyen Başkan’ın diğer ‘Refik’leri konusunda ne kadar da gücenmiş olduğunu göstermesi bakımından bu söz çok önemli. Hiç bu kadar açık söylememişti. Karşısına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkmaya kalktıklarında bile. Açık seçim zaferlerini sahiplenip kendisini Beştepe’ye hapsetmeye çalıştıklarında bile. Hâlâ daha da pozisyonunu rüzgara göre belirlemeye çalışanlar varsa görsünler diye çizdim altını.. 

 

Firari FETÖ'cüler nefessiz kalacaklar

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın çok açık konuştu..“Ülkemize bu ihaneti yapan, 251 insanımızın kanına giren bu ihanet şebekesinin dünyanın hiçbir yerinde rahat nefes almasına izin vermeyeceğiz..” MİT’in dış operasyonel kabiliyetinin son dönemde nasıl da kuvvetlendiği açık ortada.. Bunda paketlerin alındığı ülkelerle kurulan mütekabiliyet ilişkisinin de kuşkusuz payı var. Ama her hâl ve kârda bilinmesi lazım ki, kaçak FETÖ’cüler için artık çember iyiden iyiye daralıyor. Benden bir tavsiye kaçak takımı için.. Geceleri iç çamaşırlarıyla serilmeyin yataklarınıza. Zira bir gece sabaha karşı koçbaşıyla açılırsa kapınız çekilen ilk kare fotoğraf yayınlanır çarşaf çarşaf..İç donlu Müslüm Gündüz gibi geçersiniz kayıtlara.. Bence takım elbiselerinizle sandalyede şekerleme yapın geceleri.. Ama şunu sakın çıkarmayın aklınızdan; o ihanetin hesabı sorulmadan asla rahat uyku uyuyamayacaksınız. Gece çalışan her asansörde yataktan fırlayıp perdenin arkasından aşağıya bakacaksınız. ‘Yatakta basıp şafakta asacağız’ dediğiniz Tayyip Erdoğan, kabusunuz oldu. Devletin de dediği gibi; “Nefessiz kalacaksınız..”

 

Kedicik esprileri ile Adnan Oktar’dan farkımız kalmıyor

Adnan Oktar örgütüne dönük operasyon başladığından beri rastladığım her 10 kişiden 9’unda ‘kedicik’ merkezli espri yapma gayreti görüyorum. E arkadaş, biz Adnan Oktar’a neden kızıyorduk ki?.. Şimdi bu cinsiyetçi sözde esprilerle aynı duruma kendimiz düşmüş olmuyor muyuz? 

  

Didem Dede yarından itibaren Radyo Viva’da

Radyoda dinlemekten keyif aldığım bir kaç programcıdan biridir Didem Dede.. Radyo Viva da sıklıkla dinlediğim bir kaç radyodan biri.. Enteresan bir buluşma oldu.. Didem Dede yarından itibaren Radyo Viva’da programa başlıyor.. Her sabah 10:00’dan itibaren.. Tavsiye ederim..