Yorgun ama galip

Sayın Prandelli Arsenal dönüşü anlamışki, 4 lü savunma en doğrusu. Pes yani hocam, aklın başına şimdi mi geldi? Hocam rotasyon da yapmış  takımda. Felipe Melo’yu yerine çekmiş ama Wesley Sneijder’in yine pozisyonuyla oynamış.

Sneijder’i, Melo’nun yanında oynatmak yine yanlış. Holandalı yıldızın geri dönüşü yok ki sayın hocam. Böyle olunca Galatasaray takımı hücumda  topu kaptırınca, geri dönüşler kötü olunca  Kayseri Erciyesspor takımı 4’e 2 yakaladığı pozisyonlarda final paslarını iyi kullanamadı. Cenk Ahmet ,Necati Ateş ve Edinho ile pozisyon buldular ancak ilk yarıda golü bulamadılar.

İlk yarıda Melo’nun, Yasin’e araya bıraktığı pas dışında pozisyon yoktu. Galatasaray’da 2. ve 3. bölgede pas yapma sevdası, gole giderken  pası  gol için araç olmaktan çıkarıp, pas yapmak amaç olunca; final pasları kaliteli olmadı. Ne merkezden şut,  ne de yan ortalar kanatlardan iyi gelmedi. Aynı şekilde rakibin defansının arkasına ve arasına  kalite pasları göremedim bu maçta. Geçen karşılaşmadaki Olcan Adın’dan sahada eser yoktu. Tek başına ve yorgun Burak Yılmaz da her seferinde ikili mücadelelerde hakeme bakıp faul dilendi ancak ikinci yarıda kornerden gelen topu gol yaparak takımını rahatlattı.

Sneijder’e ayrı bir paragraf açıp onun özel bir oyuncu olduğunu, sonucu her an değiştirebileceğini dün gece yine gördük. Attığı güzel frikik golüyle  yine gecenin yıldızıydı.

Erciyes takımına gelince ligde işleri hiçde kolay gözükmüyor. Göze çarpan bir tek oyuncuları Cenk Ahmet. 81’de Caner’le gol buldular ümitlendiler ama gerisini getiremediler.

Galatasaray 2-1’lik skorla bu maçı kazansa da , tatsız tutsuz içimizden bu maçıda çatır çatır sökerek ve farklı alır diyemiyoruz.  Her an tedirginiz, ne acı bir tablo.