Yorulma ve kaçma hakkın yok!

Eskişehirspor maçında alınan skor Trabzonspor'un gelecek günlerdeki yapılanmasını daha rahat hale getirmiştir. Eskişehir maçı mayıs ayında yapılması düşünülen genel kurulun da yapılmama ihtimalini doğurmuştur. Bence de doğrusu yapılmamasıdır.

Kalan maçlarda Trabzonspor geleceği planlamalı ve kupa finalini oynayıp kazanarak tamamen başarısız götürdüğü sezonu tek hamlede başarıya çevirme uğraşında olmalıdır.

Sadri Şener'in başkanlık yaptığı süre içerisinde yönettiği camiada başarılı ve başarısız günleri olmuştur.. En güzel başkanlık yaşayacağı günleri 9 puan önde olduğu takıma geçilerek yaşayamamıştır. Devamında da yaşayamama sebebinin saha olmadığı illegal hareketleri sonunda olduğu devlet tarafından ortaya çıkarılınca daha da sıkıntıya girmiştir.. Trabzonspor haklarını savunmak, transferlerle uğraşmak zorunda olmak, sevda uğruna girilen kulüp başkanlığı yüzünden nezaretlere düşüp mahkemelere çıkmak gibi sıkıntılarla baş başa kalmıştır.. Bir de alınan futbolcuların saha performanslarının kötü olması, hakemlerin şu veya bu sebepten Trabzonspor'a sert davranmaları Sadri Şener'i iyice bunaltmıştır.. Bu olaylar kendi isteği dışında olmuştur..

Bunlara birde kurduğu yönetimlerle insani değil ama iş diyaloğunda bakış ve davranış birlikteliği kuramayınca iyice moral kaybına uğramıştır..

Şimdi de "Çok yalnız bırakıldım o yüzden yoruldum yokum" diyor..

Bende Sadri Başkan'a diyorum ki; yalnız kalmayı sen istedin kimseyle diyalog kurmadın, yorulma şansın yok. Çünkü 5 yıl evvel aldığın camianın borcu 20 idi şimdi 200 ve takımın kadrosu sorunlu. Bunları temizlemeden bırakıp gitme hatta belki de kaçma hakkına sahip değilsin..

Geçmişte transfer hataları oldu diye gelecekte de aynı hataların yapılacağı veya yeni gelecek olanın hata yapmayacağının garantisi asla yoktur..

Sayın başkan tek hamle ile camiayı güzel günlerine döndürebilirsin sende başkanlığın keyfini çıkarırsın..

Etrafında sana kılavuzluk eden kargaları derhal temizle.. Kargaların neyle beslendiğini iyi bilmen gerek.. Düzgün, dürüst, Trabzonspor'un başarısını kendi namusu sayacak insanlara kucak aç..

Camia olarak toparlanma hamleleri doğru atılmazsa Trabzonspor'u zor günler bekliyor..