Zayıf halkalar ortaya çıkacak

Taşlar yerinden oynuyor ve zayıf halkalar ortaya çıkıyor. Değişim zamanı geldi zira üçüncü tutulma da yolda! Cesaret edemediğimiz değişiklikler, tutulmaların ittirmesiyle bir anda olup bitecek. Ayrıca bu cuma Mars’ın tutulmanın oluştuğu noktadan geçişi, aktif olan tutulmanın enerjisini bir kez daha tetikleyecek. En son geçen hafta Boğa burcunda güneş tutulması oluşmuştu. Haftaya bir tutulma daha var.  

Bir tutulma burcumuz veya doğum haritamızdaki bir başka gezegen ile temas kurarsa o tutulmayı direkt olarak hissederiz. Doğum gününüz tutulmanın oluştuğu dereceye ne kadar yakınsa siz de değişimin o derece merkezinde olursunuz. Eğer doğum gününüzde bir tutulma oluşursa, tüm bir sene önemli değişimler yaşayacaksınız demektir. 

Boğa-Akrepler 2014 sonuna kadar tutulmaların hedefinde olacak. 12 Kasım doğumlu Akrepler ile 10 Mayıs doğumlu Boğalar Cuma günü tetiklenen güneş tutulmasının haberlerini alabilir. Bu hafta ayrıca İkizler burcu da hareketleniyor ama bu bir başlangıç, asıl hareket önümüzdeki hafta! Şenlik başlıyor.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gelir kaynaklarınızda değişiklik olabilir. Geçen hafta oluşan ve para durumunuzu ilgilendiren güneş tutulmasının enerjisi bu hafta da etkili olacak ve Cuma günü yakınlarında önemli bir gelişme yaşayabileceksiniz. Diğer yanda önümüzdeki hafta daha güçlenecek olan başka bir eğilim ise kısa seyahatler, yakın akrabalar ve eğitimle ilgili konuları harekete geçirecek. Para durumunuz bu alanlarda rahat hareket etmenizi zorlaştıracak ama tamamen engel olmayacak ve kimsenin aklına gelmeyen çözümler bulabileceksiniz. Seyahat sırasında veya okulda aşık olabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda oluşan ve büyük değişimleri tetikleyen tutulmanın enerjisi bu hafta da devam ediyor ve sizi ön plana çıkarıyor. Eğer geçen hafta hiçbir gelişme yaşamadıysanız Cuma günü yakınlarına dikkat edin. Dönüm noktası olabilecek haberler alabilirsiniz. Kendinizle ilgili önemli konuları hallederken para konularına da odaklanmanız gerekecek. Bu hafta alışveriş yapabilir, lüks için bol para harcayabilirsiniz. Partneriniz sizinle aynı fikirde olmayacak ve hesaplı davranmanızı isteyecek. Arkadaşlarla aranızdaki para konularında ise yanıltıcı durumlar olabilir. 

İkizler HAFTANIN ŞANSLISI 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda toplanmaya başlayan gezegenlerin enerjisi size büyük bir ayrıcalık veriyor. Ama bu sadece başlangıç, önümüzdeki haftalarda daha fazla ön planda olacaksınız ve kontrol size geçecek. Kendinize çekidüzen vermek, güzellik ve bakım için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünümünüzde değişiklik yapmak için en uygun zamanlardan birindesiniz, sonuçlar hoşunuza gidecek. Ancak ortak gelir kaynaklarınızdan dolayı açıkça yüzeye çıkmayan bir baskı hissedebilirsiniz. Diğer yanda kariyeriniz ya da eğer çalışmıyorsanız annenizle ilgili belirsizlikler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir yandan arkadaşlar ve gruplar, bir yandan da perde arkasındaki gelişmeler ön planda. Hem kalabalıklara katılacaksınız, hem de kimsenin bilmediği konularla kendi içinizde yalnızlık yaşayacaksınız. Duygularınızı gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğilimindesiniz ve mahremiyet ön planda. Gizli görüşmeler yapabilir, bir süre gizli kalması gereken projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Bu eğilim doğum günü döneminize dek giderek kuvvetlenecek ama ondan sonra hayatınızın en şanslı dönemlerinden biri başlayacak. Yurtdışı ve üniversite bağlantılı konularda kararsız kalabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geçen hafta olmadıysa, Cuma günü yakınlarında kariyeriniz veya annenizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Arkadaşlar ve gruplarla ilişkinizin her zamankinden güzel olduğu bir dönemdesiniz ancak para konularında bilerek ya da bilmeden sizi yanıltabilirler. Ya da dernek, kulüp gibi topluluklarla ilgili para konuları yanıltıcı olabilir. Başkasına vekalet vermeden para işlerini kendiniz halletmelisiniz. Eve ait sorumluluklar ve günlük işler sosyal aktivitelere katılmanızı zorlaştırabilir. Arkadaşlarınızdan daha sık haberler alabilir ve hep birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. 

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Gezegenler yıldız haritanızın en yüksek noktasında toplanmaya ve size büyük bir başarı getirmeye hazırlanıyor. Aynı anda yurtdışı, mahkeme, medya veya üniversite bağlantılı bir meselede de önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Cuma günü yakınlarında alacağınız haberlere dikkat edin, başta önemsiz gibi görünse bile dönüm noktası olayları tetikleyebilir. Diğer yanda otorite figürlerinin sizi beğenip kayırması toplu miktarda para kazanmanıza neden olacak. Ancak ortaklıklar yanıltıcı olabilir ve partneriniz gerçek durumu görmenize isteyerek veya istemeden engel olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Geçen haftanın tutulması parayla ilgili önemli bir gelişmeye neden olmadıysa, Cuma günü yakınlarına dikkat edin zira dönüm noktası olabilecek bir olay gerçekleşebilir. Komisyon, vergi, sigorta, nafaka, miras, kredi, tazminat, hisse, telif gibi maaşınız dışında kalan gelir kaynaklarınız ön planda olacak. Diğer yanda sizi rahatlatacak ve hayattan daha fazla zevk almanızı sağlayacak yurtdışı, seyahat, eğitim ve aşkla bağlantılı bir konu gündeme gelecek ve bu eğilim giderek artacak. Maddi koşullardan dolayı bir miktar kısıtlanacaksınız ama partnerinizden sürpriz bir destek alabilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayatınızdaki tüm yakın ilişkiler önemli bir sınavdan geçiyor. Öyle bir zamandasınız ki ilişkilerin hem çok önemli ama aynı zamanda tükenmiş ilişkilerle kaybedecek hiç vakit olmadığının bilincine varıyorsunuz. Geçen haftanın tutulması ilişkinize ışık tutmadı ise Cuma günü yakınlarına dikkat edin zira farkındalığınızı artıracak bir olay yaşayabilirsiniz. Eğer şimdiye kadar gerçekleşmediyse en geç 2014 sonuna kadar evlenme, nişanlanma ya da tam tersi ayrılma kararları verebilirsiniz. Bu durum özel hayatınız yerine, işinizle ilgili çıkabilir ve ortaklıklarınız gündeme gelebilir. 

Yay HAFTANIN DİĞER ŞANSLISI 23 Kasım - 21 Aralık

Günlük işler ve sağlıkla ilgili konulardaki önemli gelişmeler bu hafta da devam edecek. İş yerinizde personel veya görev değişiklikleri, iş yapma biçiminizdeki yenilikler, evdeki yardımcınız veya sağlık kontrolleri ve ufak tefek tıbbi işlemlerle meşgul olabilirsiniz. Eğer geçen hafta bir gelişme olmadıysa, Cuma günü yakınlarına dikkat. Bir ev hayvanı almaya karar verebilirsiniz. Diğer yanda giderek güçlenecek ve diğer tüm konuların ikinci planda olmasına neden olacak eğilim ise yakın ilişkinizle ilgili. Bu hafta aşkta sürprizler ve romantik anlar sizi bekliyor, mutlu olacaksınız.  

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak

Cuma günü yakınlarında sevgiliniz, hamilelik, çocuklar ya da sanat gibi yaratıcı bir proje hakkında önemli bir haber gelebilir, eğer geçen hafta hiçbir gelişme yaşamadıysanız... Yaratcılığınız, kendinizi gösterme ve ifade etme arzunuz her zamankinden yüksek. Diğer yanda günlük işler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelmeye başlıyor ve bu eğilim giderek daha önem kazanacak. İşyerindeki ilişkileri düzeltmek ve ekip çalışması için mükemmel koşullara sahip olacaksınız. Eve ait konularda zorlanıyorsunuz, ama bu hafta hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evde tamirat, taşınma, satın alma, kiralama, başka bir mülk veya babanızla ilgili meseleler sizi bir süre daha meşgul edecek. Eve çok zaman ayırdınız, bu hafta yine evle ilgilenecek ama aynı zamanda eğleneceksiniz de. Yeni başlayan ve aşkı ön plana çıkaran eğilim önümüzdeki haftalarda giderek güçlenecek. Sürpriz bir aşk, sevgilinizden sürpriz haberler veya birlikte sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir. Ya da çocuklardan yeni bir haber gelebilir. İş veya annenizle ilgili sorumluluklar sizi biraz zorlayacak ve para konularında kafanız karışacak ama yine de iyi vakit geçrieceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hareketli günler devam ediyor ama bu hafta evde daha fazla vakit geçirmek isteyecek ve en mutlu ortamı evinizde bulacaksınız. Cuma günü yakınlarında yola gidebilirsiniz veya yoldan gelenler olabilir, yakın akrabalarınızdan haberler gelebilir. Evinizi güzelleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni mobilya ve aksesuarlarla evinizi istediğiniz gibi yenileyebilirsiniz. İhtiyacınız olan parayı sürpriz biçimde bulacaksınız. Ev ya da başka bir mülk veya babanızı görmek için görüşmeler yapabilir ve seyahat edebilirsiniz. Güçlü bir arkadaş evle ilgili baskı yapabilir.