Zil teknolojiyle çalıyor

Incase Campus sırt çantaları elmasepeti.com’da

Çok sayıda renk alternatifi, kullanışlı tasarımları ve eğitim-öğretim süreçlerinde kullanılan tablet ve dizüstü bilgisayarları da özel bölmelerinde kolaylıkla ve güvenle taşıma özelliğine sahip olan Incase Campus sırt çantaları elmasepeti.com’da. Incase Campus sırt çantaları, sert çevre koşullarına karşı dayanaklı ve darbe koruyucu özelliğiyle fark yaratıyor. Fiyatı KDV dahil 109.90 TL.

Okul koridorları canlanıyor

NcomputIng erişim cihazları artık koridorlardaki yüksek sese ve karmaşaya son veriyor. Öğrencilerin sadece laboratuvarda veya kütüphanede araştırma yapma sınırını ortadan kaldırmayı hedefleyen ve teknoloji ile bilgiye erişmelerinin daha da kolaylaşması adına E-koridor projesi oluşturan okullar artık bir adım daha önde. Okullar Ncomputing erişim cihazları ile koridorlarını araştırma merkezine çeviriyor ve öğrencilerin ödevlerinde ihtiyaç duydukları bilgiye internet üzerinden kolayca erişmelerini sağlıyor. Bilgi İşlem Merkezi’nde tek bir PC’ye network üzerinden erişen ve sadece klavye mouse bağlı duvara monte edilmiş platformlar içindeki bu cihazlar sayesinde öğretmenlerin artık kilit altında tutmaları gereken bir laboratuvar yapısı da ortadan kalkıyor.

Mac bilgisayarlara Adobe hediyesi

Apple’ın Türkiye Distribütörü Bilkom, okullar açılırken öğretmen ve öğrencilere büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Eylül ayı boyunca, tüm Türkiye çapında kampanyaya katılan Apple satış noktaları ve teknomarketlerde geçerli olacak kampanyada Bilkom güvencesi ile satılan MacBook Air, MacBook Pro ve iMac bilgisayarlar, hem satış noktalarındaki uygun fiyat avantajları ve kredi kartı ile 12 ay vade farksız temin edilebilecek hem de Bilkom’un okul hayatında en büyük ihtiyaçlardan biri olarak lanse ettiği tam 199 dolar değerindeki Adobe Web & Design Premium paketini içeren öğrenci-öğretmen sürümü hediye edilecek.

Lenovo IdeaPad S206 satışa çıktı

Lenovo IdeaPad S206, inci beyazı ve gri renk seçenekleriyle satışa sunuldu. İnce ve hafif dizüstü bilgisayar taşınabilirliği ile ‘sleekbook’ kategorisinde çığır açıyor. 20.7 mm incelik ve 1.3 kg ağırlıktaki IdeaPad S206, küçük boyutlarından beklenmeyen performans özelliklerine sahip. 11.6 inç arkadan aydınlatmalı LED ekranlı cihaz, AMD Fusion C60 işlemci, AMD Radeon HD 6290 grafik birimi ve 2 GB DDR3 RAM gibi özellikler sunuyor. Fiyatı 429 dolar+KDV.

BASF ‘Kids’ Lab’ çocuklarla buluşuyor

BASF’nin, çocuklara kimyayı sevdirme misyonuyla hayata geçirdiği Kids’ Lab projesi, çocukların okula döndüğü eylül ayında yeniden başladı. 6-12 yaş grubundaki çocuklara, hayatın içinden deneylerle kimyayı sevdirmek için yürütülen Kids’ Lab kapsamında, çocukların kimyayı görerek, dokunarak deneyimlemesi amaçlanıyor. Kids’ Lab’i ziyaret eden çocuklar; özel eğitmenler eşliğinde, interaktif deneyler yaptıktan sonra, BASF’nin verdiği eğitici hediyelerin sahibi oluyor.

Bu bilgisayarı yanınızdan ayıramayacaksınız

Teknoloji seven öğrenciler, internet üzerinden araştırma yapmak ve ödevlerini hazırlamak için Acer’ın ultra ince dizüstü bilgisayarlarından vazgeçemeyecekler. Sırt çantalarına da kolayca sığabilen ultra hafif Aspire V5 serisi dizüstü bilgisayarlar, aynı sınıftaki bilgisayarlardan yüzde 30 daha ince. 11.6 inçlik ekranı ile 15 mm’den ince olan V5 Serisi günlük çoklu görevler, içerik oluşturma ve multimedya kullanımı için güçlü Intel Core ailesi işlemciler ve NVIDA GeForce GT Serisi grafikler kullanır. Fiyatı 800 dolar.

Teknosa’dan avantajlı kampanya

Teknosa, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında ders zilinin çalmasını bekleyen öğrencileri avantajlı ürün ve fiyatlarla sevindiriyor. Tüm Casper marka notebooklarda yüzde 20 indirim yapan Teknosa, aynı zamanda yine Casper marka fırsat ürünü desktopları yüzde 20 avantajlı fiyatla ve Norton Antivirüs programı hediyesi ile birlikte sunuyor. 30 Eylül’e kadar sürecek olan kampanya kapsamında, tüm Philips marka MP3 çalarlar ve docking sistemlerde de yüzde 25 indirim uygulanıyor. Ayrıca, Panasonic PT-LX22 HD Projektör 1029 TL yerine 799 TL’ye, LG marka HW300G Ultra Portatif LED Projektör ise 1.699 TL yerine 999 TL’ye Teknosa mağazalarında.

ToshIba C serisi ile okula dönüş

ToshIba-TNB AŞ Görüntü Sistemleri, okulların yeni açılışı ile öğrencileri sevindiriyor. Fonksiyonelliği ve rahat teknolojisi ile yeni Satellite Pro C serisi, yeni öğretim yılında çocuklar için vazgeçilmez bir ürün olacak. Çocuklar geniş ekran ile ödevlerini son derece rahat yapabilme imkanı bulacaklar. 15.6 inç ekrana sahip C850 modeli hem evde hem de mobil kullanım için uygun. Toshiba, USB yerleştirme istasyonu Dynadock U3.0 dizüstü bilgisayarların fare, monitör, klavye, yazıcı veya harici HDD gibi donanımlarla bağlantısını sadece tek bir kablo ile kolayca kurar.