Zıtlıklar haftası

Karmaşık etkileri olan bir haftadayız. Neşe veren, hoş sürprizler ile beklenmedik tatsız gelişmeler ve alev almaya hazır, sert enerjiler içiçe geçmiş durumda. Bir yanda mutluluk veren olaylar, bir yanda hayatın zorlukları aynı anda karşımıza çıkabilir.

Senenin en zor etkileşimlerinden biri olan Satürn-Neptün sert açısı 17 Haziran Cuma günü zirveye çıkıyor. Yay burcundaki Satürn ile Balık burcundaki Neptün arasındaki bu enerji, belirsizlik yaratabilir ve özgüveni aşağıya çekebilir. Her iki gezegen de gerilediğinden, geçmişle bağlantılı hayalkırıklıkları olabilir. Satürn katı gerçekler, Neptün ise illuzyon gezegenidir ve bu ikisi arasındaki gerilim, durumları olduğundan kötü algılama ve genel bir karamsarlığa neden olabilir.  

5 Aralık doğumlu Yaylar, 3 Mart doğumlu Balıklar, 5 Eylül doğumlu Başaklar ile 3 Haziran doğumlu İkizler ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar bu etkileşimi direkt hissedecekler.

Balık burcunun yöneticisi olan Neptün ise 13 Haziran Pazartesi gerilemeye başlayacak ve kasım ortasına kadar düzelmeyecek. Yine en çok 3 Mart doğumlu Balıklar etkilenecekler. Balıklar Neptün gerilerken, başladıkları işlerde daha başarılı olacak, ellerindeki işi mükemmel hale getirebilecek. 

Diğer yanda 15 Kasım ve birkaç gün yakınlarında doğan Akrepler, Mars’ın yakıcı enerjisini iyi yönlendiremezlerse, tartışmalar gereksiz büyüyebilir. 14 Mayıs doğumlu Boğalar ise alttan almak zorunda kalabilirler, karşı taraftan çok fazla eleştiri gelebilir. 13 Nisan doğumlu Koçlar ise hareketli, neşeli ve herkesi şaşırtmaya hazırlar. Ancak en ufak eleştiri, baskı ve zorluk karşısında isyan etme gösterme eğiliminde olacaklar.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  HAFTANIN ŞANSLISI

Kısa seyahatler, hafta sonu gezileri spontan gelişecek ve de neşeli ve romantik geçecek. Eğer siz bir yere gitmezseniz, çat kapı yoldan gelenler olabilir. Hoşunuza gidecek ve şaşıracağınız sözler duymanız, haberler almanız da mümkün. Aklınıza estiği gibi davranmak, kısıtlanmadan özgürce hareket etmek isteyeceksiniz ancak çok fazla para harcayabilirsiniz. Zaten masrafların yüksek olduğu bir dönemdesiniz, bazı seyahat planlarınızda bütçeniz yüzünden değişiklikler yapmanız gerekebilir.  

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Borç, kredi, nafaka, miras, hisse, komisyon, vergi, sigorta gibi ortak kaynaklardan dolayı kısıtlanabilirsiniz. Bu yeni bir durum değil, hatta buna alışmış bile olabilirsiniz. Ancak bu defa arkadaşlarla aranızdaki para meselelerinde de dikkatli olmanız gerekiyor. Net olmayan koşullar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Diğer yanda partnerlik bölgenizdeki Mars, insiyatifi karşı tarafa veriyor ve sizin de alttan almanız gerekiyor. Kararları o verecek! Zaman zaman eleştirilebilir ve baskı altında kalabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran 

Bir yandan kendinizi müthiş enerjik ve iyimser hissederken, partneriniz ve kariyer ya da annenizle ilgili meselelerden dolayı sıkıntılı olabilirsiniz. Kariyer ve annenizle ilgili konulardaki belirsizlikler, iş ya da özel hayattaki partnerinizin hayatındaki zorluklar aynı ana denk geliyor. Partner ve annenizin anlaşamaması da mümkün. Ama çok çeşitli sosyal aktiviteler ve arkadaşlar hayatınızı renklendirecek. Sizin de günlük işleriniz her zamankinden fazla olacak tamamen olmasa da biraz kısıtlanabilirsiniz. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz 

İş ortamınızda geçmişe dönük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu genel olarak kariyeriniz anlamında değil de, bir müşteri, proje veya görevle ilgili olabilir. Büyük beklentilerin ardından bu defa fazla karamsar yaklaşmanız mümkün. Yurt dışı, seyahat, yabancılar, medya, İnternet, üniversite bağlantılı planlarınızda belirsizlikler ve yanıltıcı koşullar olabilir. Diğer yanda eğlenceli ve renkli bir dönemde olmanıza rağmen kariyerinizdeki ani gelişmeler yüzünden bir miktar kısıtlanmanız mümkün.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk ilişkinizde gerçeklerle yüzleşme ve aşkı çok ciddiye alma eğilimindesiniz. Belki sevgilinizi gözünüzde çok büyüttünüz veya ondan çok şey beklediniz ve şimdi hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Belki de bu yüzleşme çocuğunuzla aranızda yaşanacaktır. Sevgilinizle aranızdaki para konuları da sizi üzebilir. Bunların hepsi geçici ama gelecek görmediğiniz ilişkiye zaman ayırmayacak ve evde oturmayı tercih edeceksiniz. Diğer yanda evinizdeki hareket edecek ve evle ilgilenmeniz gerekecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Sizin gibi netliği ve kesinliği seven bir burcu yıpratabilecek belirsizlikler olabilir. Tüm gerçeklere ulaşamayabilir ve net görüşe sahip olamayabilirsiniz. Karşınızaki kişi, iş ortağı veya şirket gerçek niyetini gizleyebilir. Bu geçici bir durum, önemli olan bu sisli ortamda kendinizi korumak için büyük kararlar vermemeniz ve imza atmamanız! Eve ait ve anne babayla ilgili sorumluluklar sizi bir miktar kısıtlayabilir. Kısa seyahatlere ve hafta sonu kısa gezilere çıkabilirsiniz ama bunlar beklediğinizden masraflı olabilir. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim 

Harcamalarınız yüksek olmalı ve bu hafta yine hiç beklemediğiniz masraflar çıkacak. Çok para harcayabilirsiniz ve para konuları partnerinizle aranızda anlaşmazlığa neden olabilir. Aslında eşiniz, ortağınız, sevgiliniz yani partneriniz bu hafta epey hareketli. İlişkiniz iyi gitse de partneriniz zaman zaman aniden parlayabilir ve sizi çok şaşırtacak tepkiler gösterebilir. Diğer yanda anne babanız dışında kalan kardeş, kuzen, dayı, teyze gibi yakınlarınızın bir derdi olabilir ve anlamakta zorlanabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım  

Parayla ilgili konulara karamsar yaklaşmanız mümkün. Zaten parayla ilgili belirsizlikler ve tam anlaşılmayan karmaşık durumlar olabilir. Sevgilinizle maddi konularda anlaşamayabilirsiniz ve değer yargılarınız çatışabilir. Kredi, borç, komisyon, hisse, telif, nafaka, miras, vergi gibi kaynaklar yüzünden dolaylı olarak kısıtlanabilirsiniz. İş programınızdaki ani değişiklikler de sizi zorlayabilir. Sabırsız, telaşlı olma ve çabuk parlama eğilimindesiniz. Öfkenizi kontrol altına almalısınız.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık HAFTANIN ŞANSSIZI 

En iyimser burçsunuzdur ama ağır Satürn ciddi düşünceler içinde olmanıza ve ayrıca durumları olduğundan kötü algılamanıza neden oluyor. Bir de üstelik eviniz veya babanızla ilgili belirsizlikler yaşayabilir ve kaygılarınıza rağmen kararsız kalabilirsiniz. Bu geçici bir durum olduğundan, fazla takılmayın. Partneriniz sizi neşelendirip, harekete geçirecek. Çocuklarla ilgili hızlı gelişmeler de moral kaynağınız olabilir. Eğlenceli ortamlar iyi gelecek. Ancak her alandaki mücadelenizi gizli yapmalısınız.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak 

Sosyal açıdan çok hareketli bir dönemdesiniz. Eski ve yeni pek çok arkadaşla görüşüyor olabilirsiniz. Ancak ortamı alevlendiren enerjiler olduğundan, ilişkiler de aniden alevlenebilir. Eve ait konularda da ani gelişmeler olabilir ve sosyal hayatınızı dolaylı da olsa kısıtlayabilir. Eviniz yerine anne babanızla ilgili meselelere zaman ayırmanız gerekebilir. Babanızla aranızda bastırdığınız kırgınlıklar varsa, onlar da birden bire ortaya çıkabilir. Yakın akrabalarla aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat 

Arkadaşlarla aranızdaki para konularına dikkat! Ortam bulanık; yanlış anlaşılmalar olabilir ve bilerek veya bilmeden sizi yanıltabilirler.  Para ilişkilerinde geçmişe dönük bir meselede hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi düşürünce rahat edeceksiniz ama bu defa fazla karamsar yaklaşabilirsiniz. Kariyerinizde oldukça güçlü bir dönemdesiniz ama sizden kaynaklanmayan gecikmeler olabilir. Bu hafta sonu geziler çok romantik geçebilir ama sonrasında beklemediğiniz zorluklar olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Kararsız yönünüz ön plana çıkabilir. Hayal gücünüz zengindir ama bu defa katı gerçekler ve kendi hayal dünyanız arasında bocalayabilir, aşırı iyimserlik ve kötümserlik arasında gidip gelebilirsiniz. Bu geçici evreyi, fazla üzerinde durmadan günlük rutin işlere kendinizi vererek geçiştirebilirsiniz. Kariyerinizde yükünüz ağır olabilir veya annenizle ilgili sorumluluklar ya da sizin annelik rolünüz şu sıralar ağır gelebilir. Yurt dışı, seyahat, üniversite ve medya bağlantılı planlar yapabilirsiniz.