Maçın ardından

Spor Haberleri

Maçın ardından

- Giresunspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç: "Geçtiğimiz haftalara oranla oyun çok iyi, güvenli oynadık. Bu memnun edici" - Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek: "Giresunspor bugün üst düzeyde mücadele etti"

GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, iyi mücadele ettiklerini ve karşılaşmanın son dakikalarında da olsa bir puan aldıklarını söyledi.

Kılıç, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, iki takım adına da zor bir maç oynandığını belirtti.

Oyuna iyi başladıklarını kaydeden Kılıç, "Kontrol etme ve rakibin organize oyununu bloke etme adına iyi başladık. İlerleyen dakikalarda iki takım birbirini iyi kontrol etti. Çok çaba sarf ettik. Çok gol kaçırdık. Sok dakikalarda da olsa puan aldık. Beraberlik çok sevindirici değil. Geçtiğimiz haftalara oranla oyun çok iyi, güvenli oynadık. Bu memnun edici. Önümüzdeki haftalara daha iyi olacak ve Giresunspor olarak bulunduğumuz ortamdan çıkacağız." diye konuştu.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise hem lig, hem kupada mücadele gösterdiklerini vurgulayarak, "5-6 haftadır hiç ara vermeden oynuyoruz. Bugün 4 oyuncumuzdan mahrumduk. Kadromuz da geniş değil. Giresunspor bugün üst düzeyde mücadele etti. Giresunspor'u da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir : Atakan Çıtlak
Yayınlayan : Alim Tunçay