ODTÜ'lü Aslı kuşkonmaz üreticisi oldu

Genel Haberleri

ODTÜ'lü Aslı kuşkonmaz üreticisi oldu

Muğla'da girişimci bir kadın ilk defa yurt dışında tattığı "kuşkonmaz"ı, 42 dönümlük arazide üretip 10 ton ürün elde etti, köylü kadınları da sürece dahil edip yeni bir iş sahası açtı. Kuşkonmaz üreticisi Aslı Aksoy, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümündeki öğrencilerle fakültenin mutfağında bir araya gelerek kuşkonmaz hakkında bilgi verdi. Öğrencilere kuşkonmaz yapımını da anlatan Aksoy, kolları sıvayarak geleceğin aşçıları ve şefleri ile mutfakta hazırlanan etlerle kuşkonmaz pişirerek servis tabağı hazırladı.