''Bu bildiride ne var birader!''

Bu kimin sorusu?

Yani bu bildiride ne var sorusu kimin?

Tabii ki Kemal Bey'fendinin!

Baþka kimin olacak?

Þimdi, efendim insanlar, anayasamýza göre, her konuda fikir açýklayabilir deðil mi?

Evet. Ancak 103 Amiral, buram buram darbe kokan bir metni imzalar, gece yarýsý Büyük Türk Milletine diye yayýnlarsa, bu iþde bir bit yeniði arayacaksýn. Bunun öyle masum bir açýklamasý olamaz. Eðer bu emekli amirallerin bu gün görevde olan yüksek rütbeli subaylarla bir baðlantýsý varsa dolayýsýyla da bu bildiri "darbenin ayak sesleriyse," o zaman Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nýn soruþturma baþlatmasý gerek. Nitekim baþlattý da... Önce 10 emekli amiral gözaltýna alýndý. Ancak gözaltý süresi yeterli olmayýnca, savcýlýk dört günlük ek süre istedi...

Bu tür bildirileri, açýklamalarý biz daha önce de gördük.

Örneðin Kenan Aðabeyimiz ve konsey arkadaþlarý teþrif etmeden önce... Örneðin 28 Þubat döneminde. Yani darbelerle kirletilmiþ Cumhuriyet tarihimizde bildiriler, açýklamalar birbirini kovaladý yýllar boyu.

Kimine düpedüz darbe dedik, kimini post modern etiketiyle süsledik!

Bütün bu darbelerin ardýnda hep ABD vardýr. Ta 27 Mayýs 1960'dan 15 Temmuz FETÖ kepazeliðine kadar, milletin oylarýyla seçilmiþ hükümetleri devirme giriþimlerinin emrini Washington vermiþtir. Beyaz Saray'dan gelen emirler sonrasýnda Türkiye'deki Our Boys, yani bizim çocuklar harekete geçer.

Bu kez de ünlü Türk düþmaný, Yunan hayraný ve yýllarca ABD Senato Baþkanlýðý yapan, Joe Spiros'un yetiþtirmesi Joe Biden durup dururken Tayyip Bey'i, "Türkiye'deki muhalefetle bir olarak" iktidardan indireceðini söyler. Bunun ardýndan da Y-CHP, Kýlýçdaroðlu'nun önderliðinde halay çekmeye baþlar. Beyninin bir çeyreðini ameliyat masasýnda býraktýðý tescilli Biden, topuk vurup "emret komutaným!!" demeyen bir Türkiye göremeyince karþýsýnda, hepten keçileri kaçýrýr ve Türkiye'deki has adamý olduðu varsayýlan, nasýl olup da CHP'nin baþýna baðdaþ kurduðu hala bilinmeyen, Kemal beyimize döner ve onunla görüþmeye baþlar. Ardýndan da 103 Amiralin abuk subuk bildirisi bir gece yarýsý kucaðýmýza düþer.

Her neyse bu beladan da kurtulduk... Þimdililk. Ama Biden vazgeçecek mi? Hiç sanmam. Seçmenin sandýkta 20 yýla yakýn bir süredir onayladýðý bir iktidarý zorbalýkla alaþaðý etme hevesini unutur mu? Hiç sanmam... Baþarýlý olur mu? Hiç Sanmam!!!