Bu filmi seyretmenin tam zamanı

Körü körüne Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında birleşenlerin sürekli selam gönderdikleri ve cezaevinde çıkarmayı vadettikleri bir isim var. Bu isim, PKK'nın siyasi uzantısı olarak bilinen HDP'nin eş başkanlığını yapmış olan Selahattin Demirtaş. Terör kapsamında halen cezaevinde olan Demirtaş ve yoldaşlarının tek umudu Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesi.

HDP/PKK'nın Kılıçdaroğlu'nu desteklemesinin altında yatan saiklerden biri budur. Cezaevi kapılarını PKK'lı teröristlere sonuna kadar açılacaktır.

Selahattin Demirtaş'ın durumuyla ABD ve Avrupa nedense çok ilgileniyor. Hâkeza, Batıcı Gezi Ayaklanması'nın liderlerinden olmak suçuyla cezaevinde tutulan Osman Kavala davasına da yüksek alaka gösteriyorlar. Nedendir acep!...

RTEKDB'nin sevgi pıtırcığı muamelesi yaptığı Demirtaş'ı Müslüman Anadolu halkı en iyi 6-8 Ekim 2014'te tanıdı. "İŞİD Ayn el Arap'ı işgal edecek" yaygarasıyla kitlesini sokağa döken Demirtaş 40'a yakın kişinin ölümüne sebep oldu.

Selahattin Demirtaş'ın sebep olduğu vahşi cinayetlerin başında Yasin Börü'nün linç edilmesi gelir. Demirtaş'ın sokağa döktüğü güruh, Kurban Bayramı'nda fakirlere kurban eti dağıtan 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşlarına saldırdılar.

Yasin vahşi güruhtan kaçarken saklandığı evin sahibi HDP/PKK mensuplarına Yasin'i teslim etti. 16 yaşındaki Yasin'i balkondan aşağı attılar. HDP/PKK'lı bir grup kadının histeri zılgıtları eşliğinde "Yakın" çığlıkları sokağı inletiyordu. Yasin'in üzerinden arabayla geçtiler. Yasin'e atılan tekmenin, vurulan darbenin haddi hesabı yok. Vahşi HDP/PKK'lı güruh Yasin'i ve arkadaşlarını linç etti. Selahattin Demirtaş mezkûr linçin müsebbibi. İnsanlıktan nasibini almamış kitlesini sokağa o dökmüştü.

Demirtaş'ın ve HDP/PKK'nın unutturmak istedikleri Yasin Börü ve arkadaşlarının nasıl linç edildiklerini anlatan bir filim çekildi. Yazımın başlığında da yazdığım üzere, bu filmi seyretmenin ve seyrettirmenin tam zamanı. HDP/PKK ve türevlerinin ne kadar vahşi olduklarını bir kez daha bu filmle göreceksiniz.

Filmin yapımcısı "6-8 Ekim Filmi Yapım Koordinatörlüğü" filimle ilgili şu açıklamada bulundu: "Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının mazlumca katledilişi ile alakalı sinemamızı izleyerek ve sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacağınıza inancımız tamdır. İnternet sinemamız ile alakalı sunmuş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz."

Film ile alakalı gelişmeleri @kanliekim Twitter hesabından takip edebilirsiniz.

Cezaevindeki Selahattin Demirtaş'a da cezaevinde özel bir gösterim yapılmalı. 16 yaşındaki bir çocuğu linç ettirdiği için kendisiyle gurur duyacaktır!