CHP'de tacize uğrayan kadınların günü kutlu olmasın mı?

Dahili numarayı bilmiyorsanız, müfteri temsilcisine sıkı bağlanın kaçmasın. Müfteri attığı tutmayan iftiracı. Bir parti olamadılar evet ama müfteri temsilcisi olabilirler. Işık var ışık. İkiyüzlülüğün astara pişik yaptığı şu zamanlarda, utanmanın arlanmanın yüz botoksu olduğuna da aynı anda inananlardanım.

Utanmak yaşlanma karşıtı bir iksir. Yüzünüzdeki siyah noktaları yok eder utanmak. Mahcubiyet elbisesi standarttır iyi oturmayacağı beden yoktur fakat o elbisenin içinde oturmak istemeyen cüsselerin makyajsız halini yakalamak için de magazin muhabiri olmaya gerek yoktur.

Bundan aylar önce CHP içindeki kadınlar tacize uğradıklarını itiraf etmeye başladılar. İtiraf ettikleri için ayrı bir zihin tacizine de uğradılar. İl başkanları bir kadındı, hani kadın dayanışması falan belki ufak gargaralarla içlerindeki safrayı tükürmeye vesile olur diye düşünmüşlerdi belki lakin Canan eline bir yumak iki şiş alıp baklava desenli süveter örercesine sessizliğe gömülmüştü çoktaaaan.

Peki, kim sahip çıkacaktı bu kadınlara? Savunmadıkları gibi tacizcileri sabunlayıp pakladılar kuruladılar... Kılıçdaroğlu da iddia ettiği namussuz siyaseti getirmek için bakkala kadar gitmişti demek ki. Kulaklarını da 15 Temmuz gecesi sırtını dayadığı koltuk minderleriyle tıkamış olmalı ya da sessize alınma tuşunu birileri sürekli basılı tutuyordu.

İstanbul'daki müşteri temsilcisi de o sırada kayıp atların yelelerini ajansa ördürüyorsa demek ki, o da kuru riyaya kurban edilen musakka sessizliğine bürünmüştü.

Hiç kimse sahip çıkmadı. Cumhuriyet Halk Feministleri, Cumhuriyet Halk Partisi içinde tacize uğrayan kadınlara sahip çıkmadı.

Şaşırmıyor oluşum hiç kimseyi şaşırtmaz.

80 yıldır genetik kodlarında peçeteye yazılan istek şarkısı gibi söylenmekten eskimiş fazlasıyla manasız sözlerle tozutuyorlar.

Yaprak kıpırdamıyor o ayrı.

Altı okçuluk üstü stokçuluk partisi.

Bu arada sadece marketler mi stokluyor zannediyorsunuz bunlar da stokçu.

Bu toprakların menfaatine kim zarar veriyorsa, kim mağdur ediyorsa o kafatasları biriktirip seçim zamanı halka adam diye yutturmaya çalışıyorlar.

Bu stokçuluk işte.

Elden çıkarsalar bile.

Bu milletin hafızasından çıkaramayacaklar.