''CHP'nin Türkiye'ye armağan ettiği dev eserleri AK Parti satmaz mı?''

İnsanın içi parçalanıyor valla!!

Neler yapmış Osmanlı'nın son partisi de bizim haberimiz yokmuş! Valla insan hayretler içinde kalıyor.

Yaşı olsun olsun da kırk olsun. Televizyona çıkmış AK Parti'ye, CB'ye verip veriştiriyor.

"Biz tek başımıza iktidarken ne eserler yaptık ne eserler..."

Hop hop hop! Tek başına iktidarken mi dedi? He valla; aynen öyle dedi. CHP 1950 yılından bu yana tek başına iktidar olmadı ki hiç! Yani oldu gibi yaptı; bir payandayla idare etti. CHP'li milletvekillerinin çoğu Türk milletinin hafızasız olduğunu sanıyor. Yani CHP ne mucizeler yaratmış da bizim gibi münafıklar farkına bile varmamışız, varanlarımız da üstünü örtmüşüz bütün bu olağanüstü başarıların (!)

Ah Macron vah Macron!

Macron, yani Fransa CB'ını, ikide bir biz Türkleri seviyoruz, onlarla hiç bir sorunumuz yok. Bizim derdimiz Erdoğan, demekte. Erdoğan kim? O çok sevdiği Türklerin oylarıyla 18 yıldır sürekli seçim kazanan, bugün de Türkiye'nin Cumhurbaşkanı! Yani Macron'un kelamları o kadar sakat ve saçma sapan ki! Üstelik kendi ülkesinde sürekli baş aşağı gidiyor; destek yüzdesi 34'e inmiş. Yani yolcudur abbas bağlasan durmaz!

Ve karşınızda Biden!

Adam akşam olunca televizyonun karşısına geçip kahvesini yudumlayarak en sevdiği diziyi izledikten sonra cumburlop yatak... Nerdeee... Biden 78 yaşında ve günde en az 15 saat çalışmasını gerektirecek bir işe soyundu. İlk iş Trump'ın berbat ettiği düzeni yerli yerine oturtmak. Haydi hayırlısı!

Sonra otur bakalım Başkan Erdoğan'ın karşısına. Bu ne biçim müttefikliktir, dostluktur anlat! Her şeyden vazgeçtik PKK ve onun uzantılarına nasıl TIR'lar dolusu silah verirsin sorusuna akla mantığa uygun bir yanıt ver! Ha sakın o silahlar oyuncaktı, çoluğa çocuğa Noel armağanı diye dağıttık deme; yemezler! Bu arada, artık eski Türkiye yok karşında. Savunma sanayii şaha kalkmış, Doğu Akdeniz'de cirit atıyor; Libya'dan Azarbaycan'a, Mehmetçik görev başında. Sakın ola o başına çuval geçirdiğin Mehmet'lere fazla yaklaşmasın senin tayfa. Biz çuval geçirmekle yetinmeyiz! Bilmem anlatabildim mi Biden'ciğim!

Kısacası işin zor baba... Hele de seksenine teğet biri için hepten zor!

Ha unutmadan, maskeni tak, mesafeye dikkat et... Bak korona mutasyona da girmiş! Aman aman Beyaz Saray'dan uzak!