Erdoğan Türkiye'dir Biden Türkiye'nin ayağına gitti!

Kişi , hafifse kendini tutamaz; ağırsa ruhu onu tutar.

Ağırlığınız, gider borusu olan ağızlarda hafifletilmeye çalışılıyorsa ,; siz kazanmış sayılırsınız. Ne güzel söylemişler " Hasetlik; başkasının başarısını kendi ağzına zehir etmektir. Bunlarınki " Hasetlik Hasadı". Tarih, geçmiş değildir, gelmiş olanın sağlamasıdır Tarih.

Tarih, dönüp bakılan değildir, birilerinin gömüp bıraktığını yeniden diriltmektir.

Taşlanıyorsanız meyveniz tatlıdır, duvarlar örülüyorsa önünüze temeliniz sağlamdır. Sesinizi kısmaya çalışıyorlarsa bilin ki bırakacağınız her gür seda bir kıyama sebep olacaktır. Korkaklara eşlik eden zalimin leşliği de kutsalsız olmasıdır.

Beyniyle pisleyenlerin Wc kağıdı olacak ne çok sefil var. Alkışlamıyorsan tırnaklarını yiye yiye izlersin. Bunu da saygının son niteliksiz halkası sayarız.

Gördünüz , bildiniz, ve şaşırmadınız. Bu topraklar şaşırma duygusunda cidden kurak topraklar. Düşman şaşırtmayacak kadar aptal çünkü!

Son zirve. İlk yüz yüze görüşme. Erdoğan'ın bir omuzunda Aylan melek diğer omzunda Erva. İki melekli omuzdur Erdoğan; öyle ki onların zalimlerinin dönmüş gözlerini tek haykırışla sabitleyendir!

Brüksel'deki zirveyi görüp klayvede zırvalayanların kolay lokma gördüğü (!) kursaklarına nasıl da güzel durdu.

Ekran kartları nasıl krizlere gark oldular gördük.

Biden, Erdoğanın yanına gidiyor yani Türkiye'nin ayağına gidiyor . Bu, bazıları için öyle kudurma sebebi ki ucuz , oynat bakalım yoluna gerdan kırarak salyalarını ekrandan fışkırtacak yer aradılar.

Fotoğraf öyle çıldırtıcıydı ki onlar için Erdoğan Biden'in önünde eğilmiş pozu oluşturmak için şerefsizlik kuyruğuna girdiler. Şerefsizlik kuyruğu ne demek , tam size geldiğinde stoklarda şerefin tükenmesi demek !

Biz, orada Türkiye'nin ayağına giden Biden'den başkasını görmedik. Tabi bidonun sebilhane bardakları nefretle dolup taştığından olayı kendi salya kadrajlarından görmemizi istiyorlardı.

Görmüyoruz çünkü gerçek değil.

Hakikate alışmış gözde, yalan durmaz diyelim de anlayan anlasın .

Sadece secdede eğiliriz diyen bir lideri eğilmiş gibi göstermenin ahenkli ahmaklığıyla bir selfie çekilin bence.

Hoş çekemiyorsunuz o da ayrı.