Foseptikten gelen ses

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ve Yunanistan'ı ikâz ediyor, ses bunlardan geliyor...

Türkiye teröre karşı Suriye'de operasyona hazırlanıyor, ses bunlardan geliyor...

Türkiye, terörü destekledikleri için İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girişlerine müsaade etmiyor, ses yine bunlardan geliyor...

Kim mi bunlar?

Kör Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının neticesi, FETÖ liderinin "Haçlı'nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir." diye ünlediği foseptik çukurunda debelenenler.

Başkan Erdoğan, "Şu anda 9 tane Amerikan üssü Yunanistan'da kuruldu. Peki bu üsler kime karşı kuruluyor? Verdikleri cevap; Rusya'ya karşı. Bunu yemezler kusura bakmasınlar. Şu anda elimizdeki rakamlar 400 milyon Avro Yunanistan'ın Avrupa'ya borcu var. Buna rağmen Avrupa ülkeleri, isimlerini vermeyeceğim, ciddi manada Yunanistan'a silah desteği, uçaklar, helikopterler veriyorlar." der demez ses mezkûr foseptik çukurundaki güruhtan geliyor: "Erdoğan gerginlik yaratıyor."

Demiyorlar ki, "Sahi ABD ve Avrupa bu kadar silahı niye Yunanistan'a yığıyor?"

Diyemezler, çünkü para alan emir alır. ABD ve Avrupa'nın, başta medya olmak üzere sivil toplum kuruluşları üzerinden Türkiye'deki unsurlarına para aktarmalarını hayır hasenat olarak mı görüyorsunuz?..

Sahiplerinin sesi olanlar ABD ve Avrupa'ya teslim olmayı "Dünyayla birlikte hareket etme" kılıfıyla halka yutturmaya çalışıyorlar.

"Dünyayla" yani Batı ile birlikte hareket edersek, Türkçesi onların emirlerinden çıkmazsak ülkeye para yağarmış ve ekonomi düzelirmiş!

Peki bunu nereden biliyorlar?

Nereden bilecekler, kendilerinden; hesaplarına her ay düzenli havale yapılıyor!..

Batıcı Gezi Ayaklanması ve 15 Temmuz Anadolu'yu işgal teşebbüsü başta olmak üzere çeşitli kalkışma ve operasyonlarla Başkan Erdoğan'ı devirme görevlerini yerine getiremeyen foseptik ehlinin gözü efendilerinde.

Foseptik ehli, başkan seçildiğinde Türkiye'deki işbirlikçileriyle Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indireceğini vaadeden ABD Başkanı Joe Biden'ın çok geç kaldığını düşünüyor. "NATO Türkiye'ye müdahale etmeli" veya daha yumuşatıp "Uluslararası güçler Türkiye'deki diktatörü durdurmalı" demeleri bundan.

Erdoğan, "Şu anda 9 tane Amerikan üssü Yunanistan'da kuruldu. Peki bu üsler kime karşı kuruluyor? Verdikleri cevap; Rusya'ya karşı. Bunu yemezler kusura bakmasınlar." diyerek kurulan işgal masasını devirdi.

Foseptik çukurunda debelenenlerin "Erdoğan gerginlik yaratıyor." diye feveran etmeleri boşuna değil.

Ne yapsaydı Erdoğan, sizin gibi teslim olup Türkiye'yi Batı'nın uydusu mu yapsaydı; o Eski Türkiye'de kaldı!