Gazze'yi hissetmeyen kalpten Allah'a sýðýnýrým...

Mezarlar annemin avuçlarý gibi üstümde bitmekten yýlmýþ otlar var,

Aðlayýp susmalýyým.

Belki durur Hatice'nin kervaný, bakar siyah kundaðýn içinde ne var?

Belki adýmý koyar, Meysere'ye seslenir develer çöker.

Durun der durun,

Kýyýlmaz ipekleri yýrtar benim için,

Sütten bir iplik olurum alýr beni Hatice ( RA) Allah'a baðlar.

Annemin ölüsünü yýkarken bir hurma dalý çýngýraðým,

Þehadet ilahisi kumlarý karýþtýran tahta bir kaþýk gibi oyuncaðým.

.....

....

Soy, anne, bebek, toprak kýrýmýn 365.günü.. Ýlk günü yazdýðým yazý burada ..

50 bin insan yok..

Poþetlerdeki organlar 70 kilo geldiðinde

Þehit sayýlýyor..

Gazze bir yetimhane..

Bir yýl önce...

Kalbi atmayýp havlayanlar için merhamet ýsýrýlacak kemiktir demiþtim. Salyalarýný telefonlarýnýn ekranlarýna akýta akýta yazýyorlar. Boðazlanmýþ bir it gibi parmaklarýný klavyeye sürüye sürüye yazýyorlar. Þimdiye kadar körü olduklarý bir zulmün þimdi gevezeliðini yapýyorlar. Neden bahsettiðimi hepiniz anladýnýz.

Kitabýn baþý sessiz ortasý kanlý sonu vahþet ortasýndan dalmak sarsmak silkelemek ne varsa o kaba ete aþina beyinlerine kokmuþ çoraplarýný týkar gibi hýzlýca anlatmak lazým.. Bugün içimizden bildiðimiz ayný safta durmaktan ar ettiðim adýný kaðýdýn þerefi için kaleme almayacaðým siyasetin konuþan hurdasý þöyle diyor " Neyine güveniyorsun" susuz, aþsýz, ýþýksýz gökyüzünü görüyorlar diye yaþadýðýný zannettiðimiz Filistinli kardeþlerimizin mücadelesini " Neyine güveniyorsun" sorusuyla mundar etmeye çalýþan organizmaya cevap vereyim.

Mazlumun ahýný aðýz gargarasý yapmýþ bu modifiye siyasetçin aklýna ihtiyaç duymamanýn þerefi bize yeter.

Þimdi baþlýða dönelim, 70 yýldýr Önce hep Ýsrail vurdu. Kimse çýkýp da Ýsrail teröristtir demedi. Çünkü dememenin konforunda Avrupa'ya kýrýlacak gerdanýn mükafatý daha büyüktü.

2000 yýlýnda Filistin'de babasýyla yürürken Ýsrailli köpeklerin kurþun yaðdýrdýðý Muhammet Durre babasýna soruyor " Baba bizi neden öldürmek istiyorlar" o babanýn muhakkak bir cevabý olacaktý bugün cevap veriyor. Peki, Muhammet Durre'nin sýrtý delik deþik edildiðinde o deliklerin körü olanlara soruyoruz önce kim vurdu?

Fevzi El Cüneydi henüz 17 yaþýndaydý 50 Ýsrail askerinin arasýnda gözleri baðlanarak hiçbir suçu yokken sürüye sürüye götürüldüðünde o gözlerine baðladýðýnýz paçavranýn zalimliðinizin ayaklarýna dolanmayacaðýný mý sandýnýz?

Sivillerin öldürülmesini asla kabul etmeyiz çünkü biz merhamet peygamberinin ümmetiyiz. Fakat aramýzdaki Ýsrail'in alkýþýný alma þerefsizliðine nail olmuþ öbek öbek yal çanaklarýnýn yazdýklarýný gördük soruyoruz. Hümanizm deðneðiyle köpek kovalayanlara soruyoruz. Fosfor bombalarýyla yakýlan çocuðun yüzüne benzeyen kalbiniz daha önce ninnisi selasý olmuþ bebekleri neden görmedi.

Musallasý babalarýnýn omuzlarý olan bebekler hep vardý hep baba diyemeden ölüyorlardý. Anneler hep ayný anda bir kucak dolusu çocuklarýný kaybedip akýllarýný yitirerek "Öldüler öldüler bir þey yiyemeden öldüler" diye feryat ediyorlardý.

Kýsacasý bu bir terör saldýrýsýdýr diyerek þimdiye kadar yaptýðýnýz kanlý galeriyi unutturamazsýnýz. Biz buradayýz..

Hayvanlarla savaþýyoruz diyen Ýngiltere'nin baðýrsaklarýna kafalarýný yapýþtýrmýþ hayvan gübresi Ýsrail bomba savurma bakanýna hayvanýn ta kendisi olduðunu hatýrlatmaya hazýrýz.

Yýktýðýnýz evlerdeki, perdeleri çekilmemiþ kanlý çocuk odalarýndaki kýrýk aynalara bakýn hayvan orada.....