Gıbta edilenler, ibretlik olanlar

Son 8 senedir Kurban Bayramı bizler için 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşlarını yâd etme günleri oldu.

Kurban eti dağıtmak için evden çıkan Yasin ve arkadaşları bir daha eve dönemediler.

Niye mi?

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun cezaevinden çıkarmak için üstün çaba gösterdikleri Selahattin Demirtaş'ın sokağa döktüğü HDP/PKK'lı güruhun yüzünden evlerine dönemediler.

Ne mi yapmışlardı?

Hâlen F Tipi Cezaevi'nde mahkûm olan dönemin HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın çağrısıyla sokakları savaş alanına döndüren HDP/PKK terör unsurları, fakirlere kurban eti dağıtan Yasin Börü ve arkadaşlarının yolunu kestiler.

Yasin vahşi güruhtan kaçarak bir eve sığındı ama evin sahibi de onlardan yani HDP/PKK terör unsurlarındandı.

16 yaşındaki Yasin'in boğazını kestiler. Evin önündeki HDP/PKK'lı kadınlar zılgıtlarıyla katliamı bir ayine dönüştürdüler. Boğazını kestikleri Yasin'i balkondan aşağı attılar. Yasin aşağı düştüğünde akbabalar gibi üzerine üşüştüler. HDP/PKK'lı kadınlar zılgıtlarını arttırarak erkeklerini daha da yırtıcı olmalarını sağlıyorlardı. Dişisiyle erkeğiyle ellerine geçirdikleri her şeyi, boğazı kesilmiş yerde yatan Yasin'in üzerine atıyorlardı.

Zılgıtlara "Yakın, ibretlik olsun" ünlemeleri karışıyordu.

Yasin'in üzerinden arabayla geçerek ezdiler. Arabayı kullanan, Apo'nun 'özgürleştirdiği' HDP/PKK'lı bir kadındı!

Dişilerinin zılgıt sesleriyle vahşileşen HDP/PKK'lı erkekler Yasin'i, ailesinin teşhis edemeyecek şekilde katlettiler. Baba morgdaki oğlunu tanıyamadı. 16 yaşındaki Yasin'ini ayağındaki ben sayesinde teşhis edebildi.

HDP/PKK'lı güruh sadece Yasin'i değil, Yasin'le birlikte et dağıtan 3 arkadaşını da aynı şekilde vahşice katletti.

Selahattin Demirtaş'ın çağrısıyla sokaklara inen HDP/PKK'lıların çıkardığı olaylarda 53 kişi öldü.

Yukarıda isimlerini saydığım zevat Demirtaş'ı cezaevinden çıkarıp birlikte kahvaltı yapmanın hayallerini kurarken Yasin ve arkadaşlarının ailelerinin çocuklarıyla alâkalı hayal kurması o gün gönüllerinden alındı!

Yasin ve arkadaşları, HDP/PKK'lıların dedikleri gibi bizler için ibretlik olmadılar aksine gıbta edilecek şahsiyetler oldular ama CHP/HDP/PKK'nın dümen suyuna giren Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu bizler için ibretlik oldu. Allah sonumuzu bunların sonuna benzetmesin, Amin!