Hain içerdeyse, kapı kilit tutmaz…

Amerika Birleşik Devletleri

İsrail

Rusya

Yunanistan

Beşar Esed

Abdülfettah Es-Sisi

Muhammed bin Selman

Muhammed bin Zayed

Diğerleri…

21’nci yüzyılın çalkantılı döneminde mücadele ettiğimiz ülke ve siyasetçiler…

Kimi doğrudan düşman, kimi muarızlarımız…

Hatta bu listeye Murat Karayılan, Cemil Bayık veya Mazlum Kobani gibi PKK karakterlerini de ekleyin…

Hiç biri, FETÖ kadar tehlikeli değildir…

· CEPHEDEN BAKTIĞINDA DÜŞMANI GÖRÜYORSAN, KOLAYDIR…

Tanımladığın “düşman” gerçek kimliğiyle karşındaysa bir sorun yoktur.

“Tanımlanmış” olması, yürüteceğin savaş açısından büyük önem taşır. Mesela, PKK, tanımlanmıştır, lider kadrosu, kurumları, örgütlenme biçimi, kalıcı-geçici ittifakları, Avrupa’daki STK’ları, Rusya’daki büroları, kimden para alır, silahları nereden gelir bilinir…

Pençe Harekatı’nda iki günde 581 hedefi imha edildi, bu ne demek, nerede olduğunu biliyoruz, gereğini yapıyoruz.

Bu nedenle, bir PKK’lı pilot, Türk halkının vergisiyle alınmış F-16’ya binip, Gazi Meclis’imizi bombalayamaz.

Kim bombaladı, FETÖ…

Yazının girişinde vurguladığım ülke ve karakterlerden hiç biri, bırakın Meclis bombalamayı, Türkiye’nin hakimiyet alanındaki bir noktaya füze düşüremez, düşürse de Esed’in geçtiğimiz mart ayında İdlib’de başına gelenler gelir…

Ama FETÖ, TSK envanterindeki en güçlü füzeyi, Ankara Gölbaşı Özel Harekat’a karşı kullandı, tam 44 vatan evladını şehit etti!..

O füzeyi ateşleyen FETÖ pilot Hüseyin Türk’ün hücresinde 2018’de bulunan notta ise şöyle diyordu: "Bu günler Allah’ın izni ve inayetiyle elbet bir gün bitecek ve belki daha büyük görevler verilecek, belki asıl zorlu sınav o zaman başlayacak"

Anladınız mı?..

· İSTİHBARAT MAKAMININ İÇİNDE FETÖ ÇIKTI…

Genelkurmay İstihbarat’ın başındaki Tümgeneral Ali Serin’in emir astsubayı M.K.’nin FETÖ mensubu çıkması sözün bittiği yerdir.

Vahimi, bu konunun, ilgili şahsın görev yaptığı istihbarat birimi tarafından değil, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tespit edilmesidir.

( Savcılık, ankesörlü telefon bağlantılarından yola çıkarak TSK içindeki kripto unsurlara dönük soruşturma yürütürken, sorgulanan bir mensup, M.K.’yi fotoğrafından teşhis ediyor, iyi mi… )

Daha 20 gün önce, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri’nin emir subayı Binbaşı Fevzi Öztürk FETÖ çıkmıştı!..

Demek, 15 Temmuz’da suçüstü olan örgütün elemanları buhar olup gitmediler, kendilerine öğretilen B Planı çerçevesinde bulundukları yere sessizce tutunarak yeniden harekete geçme emrine kadar yapılanmayı sürdürüyorlar…

TÜRKİYE’NİN BÜTÜN TARTIŞMA KONULARINI BİR KENARA BIRAKIP, TSK İÇİNDEKİ KRİPTO FETÖ UNSURLARINI MERCEK ALTINA ALMASI GEREKİR… TABLO VAHİMDİR, MİLLİ GÜVENLİK AÇISINDAN YÜKSEK RİSK, DEMOKRASİMİZ İÇİN ÖLÜMCÜL TEHDİT OLUŞTURMAKTADIR…

· VATANSEVER SUBAYLARA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM…

TSK bünyesindeki FETÖ ile hiç ilişkisi olmayan, vatansever kimlikleri ile memleket için görev yapan tüm subay ve astsubayların verecekleri basit bir dilekçeyle FETÖMETRE soruşturmasından geçmeyi talep etmeleri uygun olandır.

Cihat Yaycı amiralin Deniz Kuvvetleri’nde uyguladığı sonuç alıcı sistemin –nedense- tüm TSK’yı kapsayan uygulama olmamasının vahim sonuçlarını izliyoruz.

(Bu M.K. astsubayın FETÖ’den 12 yıl hapis cezası almış eski tümgeneral Mehmet Cahit Bakır’ın da emir astsubaylığını yapmış olduğu bilgileri doğruysa, personelin tayin çizelgesini takibe dayalı FETÖMETRE’nin önemi bir kez daha ortaya çıkar.)

Amerikan istihbaratı CIA tarafından teşkilatlandırılmış, Alman, İsrail, Yunan başta kendisine destek olan her ülkenin istihbaratıyla çalışan “sinsi” düşman devletin içinde… Kapı kilit tutar mı?

Ya bu işi tam olarak temizleyeceksiniz, ya da, devlet elden gidecek…